Scudo Sports

Kar geliyor, fotoğraf makinalarını hazırlayın ;)

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar,

Yarından itibaren İstanbul' a ve diğer illerin çoğuna yoğun kar yağışı bekleniyor. Bisiklete binen kardan adam yapmaya hazırlanın :) En güzel resim paylaşana Delta Bisiklet' ten 100 TL lik hediye çeki bizden.

Not: Forum çekilişi değildir. Onun için beklemedeyiz.

Fotoğrafın konusunda bisiklet ve kar olmalı. Diğer şehirlerden de arkadaşlar katılabilirler.

Bu arada foruma da kar yağıyor ;)

Scudo
istanbul olmasa da başka bi memleketten foto göndersek olmazmı antalya mesela :) illa kar mı olmalı

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
@bforummurat

Portakallar arasından yollarsanız olur :)

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
Antalya'dan kar fotoğrafı yollayıp çekilişe katılmak isterdim ama daha buralarda denize girip yüzenler var? :):) Bazen bizde garipsemiyor değiliz durumu ama alıştık. :)Derseniz bisikletle denize girenleri de çekilişe dahil ediyoruz hemen yollayalım :) @ulas

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
fotoğraf bilgisi olanlar avantajlı ozaman

ben xiaomi yi ile çekimler yapcam. photoshopla müdahele serbest mi :D

@eyupaltindal Ben bir deneyeyim diyorum karda nasıl olacak.Hem lastikleri test etmiş olurum,hem de şöförlüğümü geliştiririm :D:harika:

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Kar iş yerinde 40-50cm'ye ulaştı. Buraya çıkarsam bisiklet karın içinde kaybolur, nasıl çekeyim. :D

Son katılım tarihi nedir?

Bahçede beslediğimiz "Yağmur" adlı kedimiz bugün yuvasından çıkıp hem ilk beyaz örtüsünü gördü hemde bisikletimi çok sevdi.

IMG_0531.JPG IMG_0532.JPG IMG_0533.JPG IMG_0534.JPG IMG_0535.JPG IMG_0536.JPG IMG_0537.JPG IMG_0538.JPG IMG_0544.JPG IMG_0551.JPG IMG_0555.JPG IMG_0561.JPG IMG_0562.JPG IMG_0571.JPG IMG_0570.JPG

Not : Tek gözü doğuştan yok.

Bunlarda benimkilerin sabah sporu :)

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    85,3 KB · Okunma: 86
  • image.jpeg
    image.jpeg
    65,4 KB · Okunma: 85
  • Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Geri