Scudo Sports

Kar geliyor, fotoğraf makinalarını hazırlayın ;)

Scudo
Mersin'den Deniz Manzarası Yollasak Olur mu? :D

Gaziantepten sıcacık (!) fotoğraflar,her fani mutlaka karda bir defa bisiklete binmeli

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    139,2 KB · Okunma: 30
  • image.jpeg
    image.jpeg
    121,7 KB · Okunma: 29
ben yağmurda çamurda çıkmazken kar kış demeden bisiklete binen arkadaşları tebrik ediyorum :cool:

kar yağdığı sırada binilebiliyor da kar sonrası çıkan ayazda binmek çok çok zor :(

@Türka¥ bende yağmurda çıkmıyorum kar çarmurda çıkıyorum bisikleti ilk aldıgımda camurluk yoktu eve geldigimde çamur içindeydim annem den fırça yedim :D

@Türka¥ izmir bir kere geldim onada 3 gün durmadan ip gibi yağmur yağdı rizeden yağmur getirdin dediler :D

buda 1 ocaktan kalma olsun o zaman

Dosyalar

• 1919143_10153416683013790_578395296995642184_n.jpg
    1919143_10153416683013790_578395296995642184_n.jpg
    123,7 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@Fatih Toraman konuyu incelerken dikkatimi çekti. Lastiklerinizdeki zincir el yapımı mı yoksa alınmış ürün mü? Cuk oturmuş işinide gayet iyi yapmış :):harika:

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
sadece kar olsa olurmu hocam :D

@enqinHLC Geçen yıl kendim yapmıştım :) İki gün önce kar yağdıktan sonra ayaz ile her yer cam gibi buz oldu :) Kapsamlı testimi tamamlamış oldum :) Sonuç::harika:

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Fatih Toraman emeğinize sağlık. Çok başarılı olmuş. Görüntüsüde gayet nazik, anlatım yaparsanız başkalarınında yararlanması adına mükemmel kaynak olabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
@enqinHLC Haklısınız, yapmak lazım aslında ancak zaman bulamıyorum. Yapsakta konunun hakettiği ilgiyi bulmadığını düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Amaç çekiliş değil. Sadece bir fotoğraf da benden olsun diye paylaşıyorum. Dağdan inince inanılmaz bir yağış başladı. Belki bir 3 ay daha o zirveye bir daha gidilmez.

(link)

Geri