@Asusmune
emir komutayı bende sevmedim,kredi kartıda almadım ,araba hiç almadım,paradan nefret ettim,bir kızılderili gibi yaşamak istedim ve yaşadımda,artık taşınma vakti geldi,en değerli malım lüksüm 4500 liralık gıant tcr tek zenginliğim başkada yok,bu zenginlik bana sağlık olarak dönüyor,tek sorun zincir sram 30 dolar ,7 ayda bir değişecek ,zinciri yeni değiştirdim ,ayna kolu korudum ,mecburen ve de rubleyi,yoksa çürüyen bir dişi çektirmezsen diğerlerinide çürütür misali,malesef şeytan pazarı bu ,7 ayda gidiyor sram,bana dayanmaz zincir,en pahalı tekerde,maxxis over driver'ı 2 senede kevgire çevirmiştim,2 yılda 2 kez patlamış idi 700x32 idi,şimdi yanına yaklaşma,continental 4 mevsim uçtu,kalite olacak uzun gidecek hafif olacak 150 kağıt olacak ,bu ülkeden bir babayiğit çıksada üretse böyle bir lastik,
valla osman altuğ hocanın dediği gibi,insanlara helalinden iş bulan sistemler yaşar diyor, bu x sistem bence sosyal adaletçi sistemdir,
gelir dağılımı eşitsizliği üretim ile çözülür,eğitim üretim amaçlı olacak,üretmeyen fakir kalır.onun bunun pazarı olur.