Scudo Sports

Kapıdağ yarımadası harika manzaralar...

ayağınıza sağlık gerçekten güzel bir gezi olmuş..... ufak kahramanı unutmamak lazım büyük tebrikler gerçekten.... :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ŞİMŞEK
Scudo
Çok güzel tur, ve güzel resimler, teşekkürler paylaşım için.
Yalnız aklıma takılan birşey var, bu kadar yük taşımaktansa gece pansiyonda filan kalsanız daha güzel olmaz mıydı? Yoksa kamp yapmanın tadı için o yükü taşımaya değer miydi dersiniz?
Diğer yandan, çok yük almışız, aslında bazıları gerekli değildi diyor musunuz?

• Beğen
@Bilal Demir

Kamplı tur olayı farklı bir güzellik.Belli bir yük miktarından sonra birkaç kilo fazla yada eksik çok farketmiyor.Yüklerin fazlalığı 4 kişinin yükünün 2 kişi tarafından taşınmasından kaynaklanıyor birazda.Bir komando düsturu vardır; eşek gibi taşır, kral gibi yaşarım.Bizde biraz bunu benimsedik galiba..

Her zaman derim. Bir bisikletçinin daimi mekanı Kapıdağ Yarımadasıdır. Bu kadar güzel ve bisiklete elverişli bir parkur olamaz. Tebrik ediyorum. Şahane bir tur olmuş. Benim de fena halde canım çekti. :)

2010 yılında bende kapıdağ yarımadasını turlamıştık . çok güzel kareler paylaşmışsınız o günlerimi tekrar yaşadım teşekkürler:)

• Beğen
Son derece güzel bir doğaya sahip Kapıdağ Yarımadasının yolları bir o kadar da zorludur.Motosikletle defalarca turlamıştım.Yetişkinlerin bile bu turu yapması yeterince zor iken ufaklığın azmine ve performansına hayran olmamak elde değil.Maaşallah.Bütün gün TV karşısında oturan ve spor yapmaktan bihaber insanlara ibret olsun.

• Beğen
Okuduğum her turda, canım ülkemin güzellikleri ben her seferinde kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Tüm arzularıma rağmen böyle kapsamlı bir tur gerçekleştiremedim maalesef. Hepinizi ve özellikle küçük bisikletçimizi yürekten tebrik ediyorum.

Ancak şu 2.resimdeki bagaj görüntüsü beni ürküttü, arabamın bagajına koyarken bile iki kere düşünürdüm herhalde:)

• Beğen
harika bir tur olmuş bu arada ufak şampiyonada maşallah turlarınızın devam etmesi dileğiyle :)

• Beğen
doğanın içinde bol oksijen dolu mükemmel bir tur olmuş. paşa.ya da helal olsun. birçok kişinin yapamadığını bu yaşta yapmış

• Beğen
Harikasınız çok güzel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık fakat YUSUF SİNAN'I Ayrıca canı gönülden kutluyorum.

• Beğen
Öncelikle Ballıpınar köyünden bir bisiklet sever olarak. Hoş geldiniz hoş gittiniz diyorum :)
Bandırma da yaşıyorum burada çalışıyorum. Fırsat buldukça kapıdağ da geziler yapıyorum.
Geçtiğimiz h.sonu bende kapıdağdaydım. Cmts (08.06.2013) aşağıyapıcı dan yukarı hamamlı içerisinden manastır ve devamında ballıpınar a vardım. günün geri kalanını denizde geçirdik. belkide arkamızdaki yoldan geçtiniz gittiniz biz görmedik :) akşam köyde dedemin evi var orada kaldık.
Ertesi gün bu sefer asfalttan şahinburgaz devamında tatlısuya doğru gittim bandırma da turumu bitirdim.
toplamda 80km yol 2 günde.

böyle aktivitelere ev sahipliği yapabildiği için kapıdağ çok seviniyorum.
denizde zaman zaman çok fazla akıntı dalga falan olduğunda bir kirlilik olabiliyor özellikle kışın. fakat genelde yılın özellikle denize girilebilir mevsimlerinde deniz çok temizdir. marmara demezsiniz.
eşim ankara lı daha önce marmara da tatile falan gelmemiş birisiydi evlendikten sonra beraber gitme fırsatımız oluyor işte bisiklet sayesinde. kendisi şaşırdı temizliğine. çok daha pis sanıyordum dedi. girilemeyeceğini düşünüyordu hatta marmarada denize. ama benden önce o atlıyor şu anda suya :)
özellikle kışın dalgaların rüzgarın artmasıyla sağ olsun istanbul vs karşı kıyıda yaşayan vatandaşlarımızın çöplerini gördüğümüz oluyor.
fakat bizler gibi sizler gibi doğa severlerin artacağını düşünerek bu kirliliğin zamanla azalacağını düşünüyorum.

tekrar sizleri buralarda görmek dileğiyle saygılar sevgiler...

(lütfen gezilerimizde çevreye olan saygımızı sevgimizi koruyalım. çöplerimizi de yanımızda taşıyalım. çöp atmayalım atanları uyaralım, gittiğimiz yerde konakladığımız alanlardaki çöpleri biz atmasak da toplamaya özen gösterelim, topladığımız bu bizden öncekilerin çöplerini taşıyamasak da bisikletlerimizle en azından bir arada tutalım ki bizden sonra gelen arabalı birisi çöpleri belki alıp götürüp çöplüğe atacaktır.)

Valla tebrik ederim delikanlıyı özellikle tebrik ederim.Güzel fotolar ve paylaşımlarınız için teşekkürler ben yazın bir kısmını ocalarda geçiririm ve böyle bir tur benim için de çok iyi olabilir sizin sayenizde içim kıpır kıpır oldu iyi ki dağ bisikletimi satmamışım :)

• Beğen
tebrikler. fotoğrafların linkleri gitmiş, onarılabilirse müthiş olur..

Evet resimler telden görünüyor... yusuf sinan şimdi kimbilir kaç yaşında? Nasıl bir bisikletçi oldu... konuyu hortatayım bende [emoji23] kapıdağ yarımadası birkez daha list e girsin[emoji1303][emoji1303]

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Geri