Scudo Sports

Kapı Kazası

PsyBeowulf

Aktif Üye
Tepki
155
Bisiklet
Merida
Merhaba Nişantaşı'nda bisiklet sürüyorduk.Arkadaşım taksiyi duruyor yani yolcu bekliyor sandı ve aniden kapi acıldi. 4 lü yakmadığı için yolcu indireceğini anlamadı arkadaşım ve kapı aniden açıldı. Adam yalandan iyimisin diye sordu sonra hemen kapıyı kontrol etti birşey varmı diye sordu tekrar hemen gitti.Kadında yine 2-3 defa sordu o da gitti.Arkadaşımın eli şişti ve bacağı biraz kanadı.Şişli Etfal hastanesine gittik ve gerekli işlemler yapıldı.Ucuz atlattık.

Scudo
@bahatarlaci Geçmiş olsun.

Trafikte duran her aracın yanından geçerken azami dikkat etmekte fayda var heleki bu taksi-dolmuş ise 2 kat fazla dikkat etmek gerek.
Mümkünse hız aniden durabilecek kadar azaltılmalı çünkü hukuki yaptırım olmadığı için olan yine bize oluyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: PsyBeowulf
@hlksnrr Teşekkür ederim elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama sonuçta bir türlü oldu.

@bahatarlaci Hocam geçenlerde bana oldu. Dediğim gibi temkinli bir şekilde ilerlerken bir kadın şöför aniden, kapıyı fırlatır gibi sonuna kadar açtı az kalsın kapıya çarpmayıp tam ortadan girecektim. Ani olarak kendimi sola attım olayın hergün kullandığım yolda olması ve yolun geniş olması sayesinde kurtuldum yoksa aniden sola geçmek çok tehlikeli olabiliyor.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. işe bisikletle gidiyorum. Ter içinde kalmaktan değil, araçlar yüzünden tereddüt içinde pedallamaktan NEFRET ediyorum.

Geçmiş olsun. 2 gun önce bende yaşadım 15km hızla gitmeme rağmen bacaklarımda yaralar mevcut şehir içinde korkarak geziyorum mecbur olmasam kesinlikle girmem.

Bugün sabah bende ucuz atlattım.sabahın 7 sinde park halinde duran aracın birden kapısı açıldı zor sıyrıldım

• Beğen
En çok korktuğum şey..

• Beğen
yol müsaitse araçların yanından bir kapı boyu kadar mesafeden ve son derece dikkatli geçiyorum, hatta bir yandan da birazdan yanından geçeceğim araçların içinde insan var mı yok mu görmeye çalışıyorum.Bisiklet sürerken ürkek bir ceylan gibi sürekli tetikte olmak da fayda var. Zira bu açılan kapılar hem bizim hem motosikletlilerin en büyük belası.

Ben genelde hareket halinde iken teğet geçiyorum. Durmuşsa bakıyorum yan koltukta kimse gözükmüyorsa bas git diyorum. Eğer varsa çok yavaş veya bir kapılık mesafeden geçiyorum. Buna rağmen kapı aniden açılıp nabzımı arttıranlara içimden geldi ise artık sayıyorum.

Arkadasin haketmis, bir daha öyle dubalarin arasindan , duran arabanin sagindan ustunden geçmeye çalismaz.

Özellikle bu hizla...

Akilli olmazsan ölürsün , aglamaya sikayet etmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
@Onur İlker Gündoğdu O ZAMAN BİSİKLETE BİNMEYELİM SAĞINDAN SOLUNDAN GEÇMEYESEKSEK...AKACAK KAN DAMARDA DURMAZOnur İlker Gündoğdu...

KAZA YAPACAGIZ DİYE EVDENDE CIKMAYALIM...!!!! Onur İlker Gündoğdu...

Kaza geliyorum demiyor malesef.Arkadaşımda sorun yok en çok ona sevindim.Benim pedalım çatladı fakat sorun değil.Yeni pedal alınır.Can daha önemli her zaman.

Soldan gitsek sağdan git sağdan gitsek kapı kazası, geçmiş olsun hocam.

• Beğen
Baş öküz taksici. Araç duruyorsa o dörtlü yanacak.
Fakat arkadaşında çok cahilmiş istanbul gibi bir yerde duraklama yapan aracın yanından normal seyir hızıyla aracın içine bile bakıp ne oluyor niye duruyor hareket edermi kapı açılır mı diye kontrol etmeden geçmek çok.... cahil işi.

Moral bozmasın ders çıkarsın keyifli pedallar

Geri