Scudo Sports

Kapı Açma Kazası

Geçmiş olsun. Yalnız yaptığın çok büyük hata. Orada kadına çarpan sen olabilirdin, kapının açılmasıyla iki tarafta zarar görebilirdi. Neyse ki bir şey olmamış.
Araçların arasında, sağında solunda bulunmayın. Eğer mecbur değilseniz tabi. Ülkemizde bisiklet yolu anlayışı olmadığı için kaldırımdan gitmek her ne kadar yayalar için sorun teşkil etse dahi ölümcül trafik kazalarının önüne geçecektir.

Scudo
@yaoart kapı açma kazalarında çoğunlukla iki tekerli olan araç kapıya çarpar veya kapı iki tekerliye çarpar ve olay kapanır. İnternetten gördüğüm ve çevremden duyduğum kadarıyla araçtan inene çarpanı hiç duymadım.
Çünkü pek de mümkün olacak bişey değil. Kapı tam açıldığı anda durma mesafesi oluşabilirdi o esnada. Anca çok hızlı geliyor olsaydım ve kapı aniden açılıp bayan hemen inseydi bi ihtimal dediğiniz gibi olabilirdi. Fakat bu ihtimalde herşeyi hesaba katarsak %1 olabilir.
Oradaki kaldırımı kullanmak bana, bisiklete, benim organlarıma ve yürüyen yayalara zararı dokunabilirdi. Belki de ufak bi bisiklet yolu olsaydı bunlar yaşanmayabilirdi. 1 metre kadar değil, 50 cm bile olsa yeterlidir.
Yorumunuz için teşekkürler.

gözüyle aynayı kontrol etmeye bile üşenen yağ tulumu tamamen haksız.

Yağdan ibaret, oksitlenmiş besin kalıntısı (bok) üretmekten başka faaliyeti olmayan insanları birde sorumsuz davranırken görünce çıldırıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@akiros göz kaslarını bile çalıştırmaktan aciz olan şöförler... şöförlerimiz...

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
Geri