Scudo Sports

Kan gruplarının bisiklete yazılması

Scudo
O kadar ince iş yapabilen tabelacı yok... Ben denettirdim birisine, çok güzel olmadı... Sonra çıkartınca da kadroda iz kaldı...

Benim kaskımın içinde etiket var.Adım soyadım, iletişim bilgilerimi ve kan grubumu etikete yazdım.

@e-pektas

Çok iyi düşünmüşsünüz...

Hiç aklıma gelmemişti, en kısa zamanda ben de uygulayacağım...

kaza anında bakacakları ilk şey bisiklet oluyor.bence bisiklete yazmak daha uygun olur

bisikleti bi kenara koyarken hiç mi görmiyecek adam o yazıyı.bir sağlık ekibi veya yoldan geçen bir vatandaş bile olsa kimsenin o yazıyı görmeyecek kadar saf olduğuna inanmıyorum ben.illaki gören olur yani

Her elbisenin üzerine de yazılamayacağına göre varsa formanın görülebilir bir yerine yazılması daha uygun oluyor.

bak bu da mantıklı.ya aslında en görülecek yer (varsa)gözlüktür.gözlüğün yan çubuklarına uada camı büyükse görmeyi engellemeyecek şekilde yazılabilir.çünkü kazada ilk önce yaralı sürücü kenara alınır.''forma sıkar adamı,çıkaralım''diyerek o telaşla göremeyebilirler.kaskın etiketini hiç görmezler bence.ama gözlükte görülür.

@e-pektas

Ben o etiketi cüzdana yapıştırdım, açınca ortaya çıkıyor. :D

@Tarık Kalkan

Gerçekten tebrik ediyorum; çok önemli bir duruma böyle güzel bir çözüm getirmişsiniz
Umarım kimse böylesine ciddi ve üzücü bir durumla karşılaşmaz. Yine de bence de en mantıklısı kadro üzerine yazmak-yazdırmak gibi geliyor :rolleyes:

Herkese kazasız sürüşler

@e-pektas
Kaskın içine bakmayı kimse akıl etmez, ayrıca kaza anında kask kimbilir nerelere gidecek. En iyisi nüfus cüzdanınız veya ona benzer bir kimliği yanınızda taşımak.

@kubilay toka
Yanıldığınızı düşünüyorum kaza anında bizim millet ilk önce cüzdana bakıyor:) Eli uzun insan çok;)

nuhcan: Hassas şekilde bunu yapabilecek çok yer var.

Tarık Kalkan: Bence çok şık olmuş.

Ben de kadroya yazılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar.

@e-pektas

Abi içindeyse atıyorum bayıldın kim oraya bakacak birde şu kırtasiyelerde küçük yapışkanlı yazılar oluyo onların beyazı çok şık duruyo.

şu şekilde bir fotoğraf tasarladım.pembe çizgi ile çizdiğim yere yazılabilir bence

(link)

Ya da forma seçeneği de denenilebilir;

(link)

(link)

Bende de H.Okyay AB (-) şeklinde yazar. Bence gerekli bir şey.

İstediğiniz yazı-renk seçenekleri ile, herhangi bir tabelacıda 3-5 lira gibi bir fiyata yaptırabilirsiniz. ;)

Vazgeçin.

Birincisi kan grubunuzu tekrar test edilmeden kan verilmesi için çooook hayati bir durum olması gerekir.

İkincisi, eğer bisiklete yazmanın doğru olduğunu kabul edersek; bisikletinizi ödünç vermeyin ve başkasından ödünç almayın.

Üçüncüsü, yukarda değinildiği gibi kimse "bu adamın kan grubu neymiş" diye bisiklete bakmaz.

@nuhcan

biz de tabelacıyız 4-5 mm yazılarda yazılabılıyor. tabı belkı herkes yapamayabılır (makıne ıcın yenı bıcak gereklı oluyor). ama yapabılen yok demek bıraz yanlıs olur. hele de ıstanbul gıbı bır yerde

Geri