Scudo Sports

Kamyonlara çok dikkat!

O rüzgâra bayılıyorum. Tır gelirken hemen arkama bakarım. Tırın arkasında bir şey yoksa tır geçince hemen tırın arkasına geçerim ki rüzgârından maksimum yararlanabileyim:)
Bu arada bir çok tır ve kamyon şöförü gerçekten çok saygılı oluyorlar öyleki adamlar bizi görünce ta yolun en sonuna geçiyorlar ve bizi geçtikten sonra tekrar sağa geçiyorlar. Sağ olsunlar.

Scudo
Tırlar biraz yüksek oldukları için çarptıklarını farkedemiyorlar bile. Geçenlerde şöyle bir haber okumuştum. Çok dikkatli olmak lazım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Gerçekten çok dikkatli olmak gerekli. Geçenlerde de bir ağabeyimize çarpmış bir minibüs fark etmemiş de epey sürüklemiş ve ayak bileğinin üzerinden geçmiş. Yaklaşık 2 aydır yatıyor. Kaza her yandan gelebiliyor dikkatli olmak gerek.

aramızda tırcı veya kamyoncu warsa kusura bakmasın ama rüzgardan daha çok sapık tırcılarada dikkat edin özellikle arkasında yük olmayan tır başlarına çok spastik hareketlerde bulunup can güvenliğimizi sıfıra indirebiliyorlar..

bence bisikletlilerin en iyi dostu kamyonculardır(arada istisnalarda çıkıyor). hemen hemen her kamyoncu bisikletle tur yaparken şehirler arası yollarda bi selam çakarlar:D. ben şahsen severim kamyoncuları. bazen yemek yerken ilgi çekici oluyor tabi kask eldiven felan adamlar hemen muhabbete dalıyolar nerden geldiniz nerye gidiyonuz isterseniz kasaya atalım bisikletleri götürelim felan. ama dediğim gibi genel olarak severim. arada istisnalar çıkabiliyor. ve genelde yolda onlar yol veriyorlar ve uyarıyorlar yaklaşmadan. şöför milleti arasında en sevdiklerim kamyon sürücüleri. en sevmediklerim ise şehir içi dolmuşcuları. tabi ikisi içinde istisnalar var.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@Abdullah Hakkı

aynen kardeş katılıyorum sonuna kadar kamyoncuların %95 i bisikletçilere selam veriyor tabii bu şehirlerarası yollarda geçerli ve en çok sevdiğim uzun yolda kamyon ve tır şoförleri korkmadan rampada sollayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
@cagan0403

bende sana katılıyorum demek isterim ama :D zaten demişiz dimi. fakat ben 63 plaka gördüğüm zaman kenara çekilmeyi yeğliyorum :D aramızda mutlaka urfalı arkadaşlar vardır. ama şahsen ben urfalı bir kamyon sürücüsü görünce çekiniyorum. onlardada çok iyi insanlar var. normaldede iyiler. fakat trafikte biraz sıkıntılı oluyorlar:D:D. galiba o %5 lik kısmın %10 unu onlar oluşturuyor desek yeri olabilir. ama bizim buralar için geçerli tabi. (not:%5 in %10 u nasıl olur :D kısaca %0.5)

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
gençken adrenalin çoşkusu vardı içimde yaşlanınca geçti hangisi doğru ama şunu öğrendimki beynimiz bizi biz olmaktan çalıyor beyin bize hükmediyor ve bizi yönlendiriyor bir gün beynimi kafamdan çıkarıp yiyeceğim
:D :D :D :D :D :D

kamyoncularla pek bi sorunum olmadı şimdiye kadar , defalarca kez durdurup yol sordukları da oldu , elimden geldiğince yardımcı oldum . bir kaç ay önce orta şeritten birden en sağ şeride geçen kamyoncu arkadaş sayesinde az kalsın pestil olacaktım , muhtemelen görmemiştir diyorum ama arka çift tekerin üzerinde yazan 13R22.5 Goodyear yazısını hala unutamadım desem inanmayın :p

günaydın kudret abi merhaba bugün için çalışmalardan bahsetmişsin saat kaçta nerde nekadar zaman sürer abi cvp bekliyorum abi cuma günü bende bostancı tuzla yaptım 16 kişi saat 8,20 çıkışlı gece döndük güzel geçti abi, dedigim gibi cvp bekliyorum saatler uyarsa gelmek isterim abi öğlen arkadaşımla buluşacamda abi ...

@altay altaş

altay dostum bu topiği kullanma yanlış topiktesin gezi organizasyonları bölümüne gir kudu topiğinden konuşalım burdan olmaz

Şehirler arası yollarda bırakın bisikletleri , ellerinden gelse otomobilleride dışarı atıcaklar ;)

Geçende park halinde bekleyen TIR şöförlerine yol sordum çok samimi yaklaştılar. "aman dikkatli ol" demeyi de ihmal etmediler.
Bu arada bir türlü kamyon veya TIR'ın oluşturduğu söylenen çekim kuvvetini hissedemedim otobanda süren 20kmlik yol boyunca..

Geri