Scudo Sports

Kamp ocağı ihtiyacı olan bunu kaçırmasın!

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.515
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaslar
Az evel A 101 de bu urunu gorur gormez kaptim tabi :) 15 tl bu ocak ve jelle calisiyor.
Cok hafif ve ufak
Kamp ocagi ihtiyaci olan kacirmasin.
:)2017-03-23_20-09-00_HDR.jpg 2017-03-23_20-09-19_HDR.jpg

Scudo
Zamanında öğrenci iken jel ile kamp yapmışlığım var pek işe yaradığı söylenemez şimdi geliştirmişlerse bilemem en iyisi doğada kendi ateşini doğanın sana sundukları ile yapman hem yanında daha az malzeme götürmüş olursun hem kamp yapmaktan zevk alırsın diğer türlü kamp değil piknik oluyor.

Jel kutusunun üzeriiede içerik olarak Metanol yazıyorsa , kapalı alanda kullanımı sakıncalı. Etanol yazıyorsa kullanabilirsiniz. Jel yakıtlar pişirme yapmak yerine, genelde pişmiş yemeği veya konserveyi ısıtmaya yarar.

Bu nedir neyle calışıyor biraz bilgi verirmisiniz

Çok büyük geldi bana. Nereye sığdıracaksınız bunu çantanızda?

Verim alınmaz ancak sıcak tutmaya yarar. Hacimli bi yere sığdıramazsın.

Ah kaldırato ah bir gün de tavsiyen bir işe yarasa. Bir 15 tl daha koyar mis gibi nurgaz ın bütan ocaklarından alırımki aldımda. Güneşin altında yumurta kırarım bundan daha hızlı pişer.

Bir fırsattan ziyade daha çok kölelik ve kapitalist düzene baş kaldırı konusu görüyorum. Markaya ne hacet, A101 yeter ! mi? :)

Bu ocagi test etmedim henuz.
Bununla elbet yemekli sünnet cemiyetine kazanlarla yemek yapilmaz ama ufak celik kaplrda pratik yemekler, çay kave gbi seyler halledilebilir. Zaten kampta tabildot usulu 3 cesit yemek yapanda bulunmaz. Buyuk falan degil rahatlikla sirt çantama sigdi. 15 liraya bence gayet uygun.
Ben bunu isyerimde yemek isitmaya ve ufak caydanlikta cay yapmaya kullanacagim . kampa filan da gotururum

Nurgaz-Portatif-Tekli-Ocak-Kirmizi-NG501-hergunyeniurun-com-2001x8132x30535_orj.jpg

Fazla rakımlı bir yere çıkmayacaksanız 60 liralık şu bile işinizi görür.. Portatifliği tartışılır elbet.. :islik:

(link)

Bu benzinli olan modelleri yüksek irtifada kullanılmak için sanırım ve yanlış biliyorsam düzeltin ama tek dolumla kesintisiz 12 saat yanıyor diye duymuştum.

@mariokaldato Allah iyiliğni versin senin o ne öyle yaa :D iyice bi kıl çadır kurup yayık da çalkalamak ilazım o full otantik ocağın yanında. Arkadaş millet son teknolojik en rijit malzemelerlen kamp yapmağa rağbet ederkene senin ettiğin oldu mu ha şimdi soruyorum :koptum:
Neysem kadıysa bi dene de ben alayım yarın.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
(link)
@mariokaldato Aliexpressten yukardaki linkteki aparatlardan birini aldım Kamp ocağı ucunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ama tüp kısmında uyuşmazlık var. Tüpçüler bile hayret etti :D
babam tüpe göre uç ayarlayacak. Yapıldıktan sonra kullanılan malzemeleri atarım.
Kamp ocağı ve piknik tüpü yeter :D :D
İyi forumlar.

@Yusuf'san
En kisa zamanda bakir cezvemde bu ocakta kavemi yapip çam agaclariyla dolu bir ormandan sana ozel selfi cekecegim :D

sadece jel yakıtını reşo yakıtı diye de geçiyor alıp geri kalanına para vermeye gerek yok diyerek kampta kullandım ama bununla anca ince alüminyum tavada yumurta pişirirsiniz. Yakıtı 2,5 tl. üç adet uzun çiviyle tencereyi tavayı ocaktan yüksek tutacak ayağı 5 sn.de yapabilirsiniz. Hiç para vermeden bundan daha verimli çalışanını kendiniz yapın, kampta nolur nolmaz diye kendi yaptığım alkol ocağını da yanıma almıştım, makarna bile pişirdim tavsiye ederim.
20160815_103952.jpg20160815_103917.jpg 20160815_110314.jpg 20160815_111321.jpg

Geri