Scudo Sports

Kamp izlenimleri, tavsiyeler, fotoğraflar ve tecrübeler

Daha önce kamp yaptınız mı?

• Toplam katılım
    382
Scudo
@Ferhat Karaca hocam bagajınızın markasını öğrenebilir miyim ben de cs 327 modelini kullanıyorum

Kamp yapmak için tura çıkanların haberleştiği sözleştigi bir grup konu vs var mı acaba?

@@AKTÜRK ALİ@ geçen sene 75 veya 85 liraya almıştım tam hatırlamıyorum ama sağlam çıktı...

(link)

@Cihangir. Özellikle böyle bir konu varmı bilmiyorum ama tur duyuruların da açılan konularda bunu belirtiyor konu sahipleri...

Saygılar...

Konu yukarıda kalsın. Buralar değerlenir, çok güzel fotoğraflar gelir. Çok iyi tavsiyeler gelir. Malum ben de tura çıkıcam bu yaz :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
eskilerden bir kaç tanede ben paylaşayım..;)

Olympos

10986479_576408902501274_1684246853921968958_n.jpg

salda gölü Yeşilova

20170405_160953.jpg

Fotoğraflar çok güzel ama bir soruya hala çözüm bulabilmiş değilim,

Bisikletinizi gece boyunca nasıl bırakıyorsunuz? Öylece dışarıda duruyor mu yani? :eek::eek::eek:

@Işıklar Gazisi
Ben misinayla bisikleti uyku tulumuna ya da yastığıma bağlıyorum. Misina hem görünmüyor hem de sağlam. Dışarıdan biri bisikleti almaya kalkarsa haberim olacak ki bugüne kadar teşebbüs olmadı çok şükür.

Sevgili arkadaşlar yaz artık geldi çattı, karnelerde alındı ve kamp dünyası hareketlenmeye başladı. Bu konuda bir tane video hazırlamak istedim. Bu konuyla uğraşan arkadaşların merakını gidermek açısından. Olumlu olumsuz bütün yorumlarınızı bekliyorum.

Göktepe 1800 metre civarı Ocak 2017'den gece -15 dereceydi :)

2017-01-22-1821.jpg

Gece vardığımızda karanlıktı ve herkes bitik durumdaydı ilk bulduğumuz yere çöktük orası da biraz esiyordu.
2017-01-22-1822.jpg
31 Ağustos 5 Eylül 2016 tarihleri arasında Marmaris'te kamp yaptığımız alan, resimde gözükmeyen sol kısımda hemen deniz başlıyordu. Marmaris Milli Parkının solunda kalıyordu. Günlük suyumuzda milli parktan doldurup çıkıyorduk.

65378bcb-0872-4570-a9ac-8c318e1c4015.jpg

IMG_2275[1].JPG IMG_2275[1].JPG IMG_2730[1].JPG

bunlar da benden olsun o zaman.Henüz hazırlık aşamasındayız.Rotamız kocaeli-iznik olup bir gece 2 gün olucak ve 08.09.17 tarihinde gerçekleştirilecektir.Tura çıktığımız zaman sizi fotoğrafsız bırakmıycam :D

@bibisiklet hocam kanala video gelmiyor.videolarınız çok kaliteli devam etmenizi öneririm :D

nedense tarihe eylül ayını yazmışım temmuz olucak :D

arkadaşlar burası ege turumuzda ''yolun karşınıza ne güzellikler çıkaracağı belli olmaz'' sözünün vücut bulmuş hali :) o gün Urla 'dan çıktık seferihisar, sığacık, doğanbey, gümüldür sahil şeridinden devam ettik, kalacak sakin, pek kalabalık olmayan bir yer arıyorduk, camping alanında kalmakta istemiyorduk, sorduğumuz birkaç yerde acaip paralar istedi, biryer buluruz illaki deyip devam ettik.Resimlerde gözüken yeri Ürkmez 'de tost yediğimiz babacan bir abi tarif etti daha doğrusu etmeye çalıştı çünkü bu yerin yolu yok gibi bişi :) yol boyu kalacak yer aradık, google dan sakin yerleşim olmayan koylar baktık :) uzunca bir süre bulamadık, bizde tam ümidimizi kaybedip bir plajda kalırız artık düşüncesiyle kalemlik kamp alanının oraya girdik, lakin ziyadesiyle kalabalık, orda çalışan çocuga derdimi anlattım dedim yok mu buralarda sessiz sakin biryer ? abi hemen yan tarafta var ama gece kalır mısınız orada bilmem kimse olmaz doğru dürüst yolu da yoktur dedi, heh dedik ya tamam hemen tarif et :) burası Özdere 'de kalemlik kamp alanının yan tarafında bir yer, elemanın tarifi ile ilk resimdeki yere kadar geldik fakat koya inecek yer bulamıyoruz, aşağıda 3-4 kişi vardı bağırmayı denedik olmadı :) yaklaşık 30 dakika keşif çalışmasından sonra koya indik ve buz gibi suda 110 km lik sürüşün yorgunluğu bir anda gitti. İki yaşlı çift vardı sadece onlarda akşam üstü gittiler ve koca koy bize kaldı. Alışverişimizi yapıp hazırlıklı geldiğimiz için hava kararmadan akşam yemeğimizi yedik.Yaşlı çiftler gitmeden ''gece buraya domuzlar gelir dolaşırlar çalıların arasında, korkmayın bişi yapmazlar'' dediler. Ateş için az odun bulabilmiştik, onları da beklettik saat 22:00 yi geçtikten sonra domuzlar etrafımıza gelmeye başladı :) ateşi yaktık, yiyecekleri, çöplerimizi uzakta bir ağaca astık ve tamamen bize ait olan koyun yıldızlar altında, tadını çıkarttık, sabahı da ayrı güzeldi tabi, kimsenin olmadığı dupduru denizi olan koya uyanmak tarif edilemez, ve bisiklet harici başka bir araçla ile olsaydık muhtemelen buralardan hızlıca geçip gidecektik..
IMG_20170829_155340.jpg IMG_20170829_190309.jpg

burası da şu meşhur alaçatı civarındaki delikli koyun birkaç koy ilerisi, biz burayı delikli koy zannettik yerleştik ama değilmiş .) orası olmaması da iyi oldu ertesi gün orayı gördük epey kalabalıktı, biz sakin, sessiz bu mekanda geceyi geçirdik, ağustos ayı olmasına rağmen o bölgede su tam anlamıyla buz gibi ve hazırlıklı gitmeniz lazım alışveriş yapacak bir yer yok, su ve yiyecekleriniziyanınızda götürmeniz gerek.IMG_20170827_192433.jpg IMG_20170827_193205.jpg

Geri