Burak Kuruoğlu
Daimi Üye
- Tepki
- 163
- Bisiklet
- b'Twin
Bu esnada hızlı nabız düşürmek için uyguladığınız bir şey var mı? Bende son zamanlarda yüklenince dediğiniz gibi yüksek nabızda uzun süre kalınca bahsettiğiniz şeyleri yaşıyorum. Oldugum yere uzanıp 15 dakika falan kalmam gerekiyor.Bunu ben hayatımda 3 defa yaşadım 1. Yüzme antrenmanında oldu 2 sene önce.
2. Geçen sene Bisiklet antrenmanında oldu
3. İse bugün yine bisiklet antermanında oldu....
Sebepler: Sürekli yüksek nabızda kalmak. Yeterli oksijen alamamak.
Olay baş gösterdiginde. Ne ses duyuyorsunuz ne görüyorsunuz sadece migdeniz bulanıyor ve nabız düşürmeye çalışıyorsunuz. O 15 dakika ölüm gibi geçiyor.
Vallaha hocam babam yanımdaydı. Her an kusabilirim poşet ver dedim. Ayaklarımı karşı sandalyeye uzattım. 10 15 dakika bekledim. Derin nefes aldıgımda iyi oldugumu hissettim ve bol oksijen aldım.. Tabi oruç olmamda etki etti.. Çok kötü bir durumBu esnada hızlı nabız düşürmek için uyguladığınız bir şey var mı? Bende son zamanlarda yüklenince dediğiniz gibi yüksek nabızda uzun süre kalınca bahsettiğiniz şeyleri yaşıyorum. Oldugum yere uzanıp 15 dakika falan kalmam gerekiyor.
Bende işe gelirken geçen yüklendim. Geldim oturduğum koltuğa uzandım arkadaşlar korktu bir şey oldu diye dedim beni 15 dakika bırakınVallaha hocam babam yanımdaydı. Her an kusabilirim poşet ver dedim. Ayaklarımı karşı sandalyeye uzattım. 10 15 dakika bekledim. Derin nefes aldıgımda iyi oldugumu hissettim ve bol oksijen aldım.. Tabi oruç olmamda etki etti.. Çok kötü bir durum![]()
Taze biten sürüşümün son 20 dk'sında yokuşu çıkarken bu sorunlarla uğraştım. Bugün hava biraz nemli mi, ben mi çok yüklendim bilemedim? Yüklenmedim de, değerlerim hemen hemen aynı...terleme, dil ve dudakta karıncalanma, solukluk ve çarpıntı
Oruçluyken çok dikkat gerekliyor sevgili kardeşim.Taze biten sürüşümün son 20 dk'sında yokuşu çıkarken bu sorunlarla uğraştım. Bugün hava biraz nemli mi, ben mi çok yüklendim bilemedim? Yüklenmedim de, değerlerim hemen hemen aynı...
Sürerken bir şey yok. Normal nefes alıyorum, zaman zaman kafamı dümenin önüne koç boynuzu yapıp yükleniyorum. O yokuşu her çıkışımda bunlar başıma geliyor. Daha dik yokuşları çıkmamış olsam neyse diyeceğim.Oruçluyken çok dikkat gerekliyor sevgili kardeşim.Bir anda koridorun sonundaki ışığı görebilirsin..
![]()
Taze biten sürüşümün son 20 dk'sında yokuşu çıkarken bu sorunlarla uğraştım. Bugün hava biraz nemli mi, ben mi çok yüklendim bilemedim? Yüklenmedim de, değerlerim hemen hemen aynı...
Burada ki 25°C hava, İzmir'de 35°C'ye eş değer gibi. Çok fazla orman ve yeşillik olmasının yan etkisi diye düşünüyorum.Oranın iklimi yada insanların alıştığı iklim ile alakalı da olabilir.