- Tepki
- 5.273
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçenlerde aldım, sizin mesajı okuyunca da sarasım geldi gece gece
Bendeki mevcut gidon bandı (mavi renkteki) oldukça inceydi. Bianchi Carbon Nastro da hafif ince gibi gözüktü, ben de direkt eskisinin üzerine sardım. Görsellikten ziyade rahatlık istedim ama görsel olarak da beklediğimden çok daha iyi oldu. Bir tarafı sardıktan sonraki fotoğraf da şu şekilde;
246673 dosyayı görüntüle
Bu arada şu videoda da çift sargının güzel bir örneği var:

Bu şekilde bir köpük bant sardigimizda yağmurlu havalarda gidonda daha fazla su tutmaz mi? Sonuçta suyu emecek bir malzeme.Ben de yol sarsıntılarını azaltmak ve konforu arttırmak için gidona önce eva köpük bant sarıyorum sonra gidon bandı sarıyorum. Uzun süreli sürüşlerde çok faydasını gördüm. Ellerim biraz büyük olduğu için normal gidon ince geliyordu avuçlarıma. Böylece hem gidon biraz daha kalınlaşmış oldu elime rahat oturuyor hem de konfor arttı. Kullandığım yapışkanlı bant şöyle birşey, muhtelif genişlikleri ve kalınlıkları mevcut:
246742 dosyayı görüntüle
Anladım. Bende deri altına sarayim teşekkürler.@Savgat83 Bildiğiniz köpük değil ,malzemenin adı eva. Üstüne zaten gidon bandı sarıyorsunuz sünger gibi emici değil
Gidonun en çok tuttuğum üst bölümlerine eski iç lastikten 3 tane uzun şerit parçayı üst üste gelecek şekilde sabitleyip gidon bandını tekrar sardım. Tutuş hissiyatı ve konfor artarken titreşim azaldı. Ek olarak üst kısmı biraz daha sık sarmak konforu bir tık daha arttırır.
1 paket, isterseniz iki pakette kullanabilirsiniz.Selamlar. Fiyat-performans ürünü diyebileceğimiz gidon bandı öneriniz var mı? Ayrıca XLC Hb-c05 Sb-plus 31.8/585mm kelebek gidon için kaç paket gidon bandı almalıyım?
Hocam 1 paket içinde sağ ve sol tutma yerleri için 2 parça mı çıkıyor? Gidonun üst kısmına yetmezse 1 tane daha alırım sonra.1 paket, isterseniz iki pakette kullanabilirsiniz.
Gidon bandının içinden iki rulo çıkar. Markaya göre değişmekle beraber, tıpa, yapışkan bant, ilave kısa bir parça gidon bandı da çıkar.Hocam 1 paket içinde sağ ve sol tutma yerleri için 2 parça mı çıkıyor? Gidonun üst kısmına yetmezse 1 tane daha alırım sonra.
Anladım hocam, çok teşekkür ederim.Gidon bandının içinden iki rulo çıkar. Markaya göre değişmekle beraber, tıpa, yapışkan bant, ilave kısa bir parça gidon bandı da çıkar.
Deridir, hojdur. Gerisi bojdur.Arkadaşlar deri gidon bandı kullanan var ise olumlu/olumsuz özellikleri nelerdir.belirtebilir mi lütfen?