Scudo Sports

Kaliteli Gidon Bandı

Scudo
Teşekkür ederim hocam, uyar mı acaba bisikletin rengine. Ben renk körüyüm çok seçemiyorum açıkçası renkleri.
Uyar neden uymasın, siyah her renkle uyum sağlar. Hali hazırdaki gidon bandızıda zaten siyah.

15 gün önce bu gidon bandına geçtim. Eldivensiz kullanıma da uygun, dokusu ve kalınlığı çok güzel. Alüminyum tapaları var, tam olarak istediğim bant buydu.
(link)

Çok marka kullandım.Bontrager , Fizik , Supacaz vs. Hepsinin de en üst modellerini kullandım.Ama (link) şuan
kullandığım en iyisi çıktı.Yıpranma olsun , temiz kalma olsun ,kolay temizlenebilirlilik olsun ,tutuş rahatlığı vs hepsi çok iyi.Tavsiye ederim.

Tr de 1120 TL olmuş.Amazonda her şey dahil 728,71 TL 3,2 mm olanı birde.
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Çok marka kullandım.Bontrager , Fizik , Supacaz vs. Hepsinin de en üst modellerini kullandım.Ama (link) şuan
kullandığım en iyisi çıktı.Yıpranma olsun , temiz kalma olsun ,kolay temizlenebilirlilik olsun ,tutuş rahatlığı vs hepsi çok iyi.Tavsiye ederim.

Tr de 1120 TL olmuş.Amazonda her şey dahil 728,71 TL 3,2 mm olanı birde.
(link)
Hocam linkte hava var, sepete atıyor.

Kaliteli olduğu söylenemez lakin bunu kullanıyorum uzun zamandır. Zamanında 90 TL ye almıştım.
(link)

Pro Gidon Bandı Classic Comfort Eva 2,5mm yeni kullanmaya başladım, üst tarafa çift gidon bandı sardım, hem daha konforlu hem de ellerim büyük olduğu için tutuşu daha bir güzel oldu, ilk defa denedim, bundan sonra hep bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Alt taraf damla kısmı tek gidon bandı, orası kalın olunca tutuşu güvensiz hissettirdi.
* Yol bisikletinde ışığın ne işi var demeyin arkadaşlar ben de normalde alakasız bulurum fakat iş dönüşü hava kararıyor
279276 dosyayı görüntüle279277 dosyayı görüntüle
Bunun yerine xlc gidon jeli daha iyi olur kanımca. Hem de daha ucuza mal olur. Ben bu şekilde kullanıyorım

Bunun yerine xlc gidon jeli daha iyi olur kanımca. Hem de daha ucuza mal olur. Ben bu şekilde kullanıyorım
Evet bakmıştım xlc gidon jeline, fakat maaliyet olarak benim uyguladığım bedava, çünkü eskiyen gidon bandında damla kısmında daha az kullanılan ve yıpranmamış kısmı kullandım, normalde atılacak bir gidon bandıydı, sıfır ürünü iki kat kullanmadım.

XLC marka gidon bandımı 2 senedir kullanıyorum, tavsiye ederim

2. el aldığım TCR ımın gidon bandı bitmiş gitmiş artık ve yenilemem için yalvarır durumda. Tavsiye edebileceği bir ürün ya da bir spesifik özellik var olan üstad varsa dinlemek isterim, konu hakkında bilgi sahibi değilim 🤷🏻

• Beğen
Tepkiler: arikanfati
Arkadaşlar merhaba sağlam Gidon bandı önerisi var mı ?Şekil rahatlık önemli değil sağlam olsun yeterli

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar merhaba sağlam Gidon bandı önerisi var mı ?Şekil rahatlık önemli değil sağlam olsun yeterli
Bisikletçim çok yumuşak bir şey takmıştı hiç yıpranmadi aşırı rahattı sordum markasını biliyorsa yazayım

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Supacaz bakılabilir, bazı renkleri epey indirimli oluyor

Arkadaşlar pronun siparişini verdim .Teşekkürler .Hoodlarda yırtılmıştı .Siparişi verdim .Nasıl takacağım çok zorluyor .Youtubedan baktım sıvı Birşey sürüyorlar kayması için bilgisi olan var mı ?IMG_6680.jpeg

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Geri