@x-rayted site dün saldırıya uğradı galiba, host sorunu yaşadı baya uğraştı adamcağız, daha önce de söylemiştim bu siteyi inanmayacaksınız ama BİR adam yönetiyor, gece yapılan biri yarışı hemen puanlaması mümkün değil, akşama doğru belli olur aceleye gerek yok
Abilerim ve dostlarım bir sorum olacak. Yanlışsa affola.
Bu velogames deki takımlar ne işe yarıyor, takım kursak ne kazanıyoruz açıklayabilecek birileri var mı ?
@Kerim A. biz Türkler severiz duble yolları Ama bomboş ya çölün ortasında geçiyor ya da betonların, şehrin içinde pek bir numarası yok bu turun bana göre
@taner07 Biraz ruhsuz bir tur gibi geliyor bize yollarından ve atmosferinden olsa gerek renkler de çok cansız buda yolların farkından kaynaklı diye düşünüyorum abd liler alışık olduğu için öyle düşünmüyorlardır bel ki, bizim duble yollar bile böyle değil beni en çok cezbeden yollar delik deşik değil ve çok geniş, ferah.
Bizim TUR'un ölüsü bu yarıştan daha iyi iş çıkardı bu sene; her sene yayın problemi yaşanıyor, Türkiye'deki güzelliğin yarısı yok, tek artısı Amerikan pazarı olanağı sağlaması bu da yarışçılar için değil ama sponsorlar için çok önemli, World Tour olursa bu yarış tamamen spor dışı etmenlerden dolayı olur...
Bakın mesela resmi twitter hesabından en son atılan twit 1 saat önce, bizim twitterı kullanan arkadaş arada hatalar yapsa da her şeyi paylaşıyordu