Scudo Sports

Kaliforniya Turu 2016

bu yarışların son yüz metresine bayılıyorum

Scudo
Dennis ve Avermaet'ın performansını merak ediyorum diğerleri konusunda pek bir şüphem yok :)

upload_2016-5-16_12-3-54.png

Sagan Eddy merckx'ten sonra ilk tanıdığım yarışçılardan Severim kendisini bir merckx olmasa da. İlk puanımı da almış olacağım sayesinde :)

Kardeşim madem puan veremeyeceksin ne diye oyun açıyorsun. VGte hala puanları aciklamamislar :(

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@x-rayted site dün saldırıya uğradı galiba, host sorunu yaşadı baya uğraştı adamcağız, daha önce de söylemiştim bu siteyi inanmayacaksınız ama BİR adam yönetiyor, gece yapılan biri yarışı hemen puanlaması mümkün değil, akşama doğru belli olur aceleye gerek yok :)

Abilerim ve dostlarım bir sorum olacak. Yanlışsa affola.
Bu velogames deki takımlar ne işe yarıyor, takım kursak ne kazanıyoruz açıklayabilecek birileri var mı ?

@SagFan kazandığın bir ödül yok, tahmin oyunu; en başarılı sporcuları tahmin etmeye çalışıyorsun eğlence amaçlı.

@taner07
evet adamın mesaisinin bitmesini bekleyeceğiz :)

Şuan Eurosport 1 de tekrarı var sanırım,adamların yollarına hayran kalıyorsun geniş ve kaymak gibi ahh ahh :mad:

• Beğen
@Kerim A. biz Türkler severiz duble yolları :koptum::koptum: Ama bomboş ya çölün ortasında geçiyor ya da betonların, şehrin içinde pek bir numarası yok bu turun bana göre :harika::harika:

• Beğen
@taner07 Biraz ruhsuz bir tur gibi geliyor bize yollarından ve atmosferinden olsa gerek renkler de çok cansız buda yolların farkından kaynaklı diye düşünüyorum abd liler alışık olduğu için öyle düşünmüyorlardır bel ki, bizim duble yollar bile böyle değil beni en çok cezbeden yollar delik deşik değil ve çok geniş, ferah.:harika:

• Beğen
Abinin mesaisi bitmiş, puanları yüklemiş

• Beğen
257 puanla forumda 7. Overall rankta 1314. olmuşum :) P. Sagan olunca ilk 5 düşünmüştüm :kötü:

Puanlar açıklanmış 2. sırayı kapmışım forumda :D
Bu arada Dan Martin'i takımından çıkarmayanlara şimdiden geçmiş olsun :agla:

Yayın başladı; internetten izlemek için gerçek hd yayın (link)

Wippert başkan sağolsun :)

Bizim TUR'un ölüsü bu yarıştan daha iyi iş çıkardı bu sene; her sene yayın problemi yaşanıyor, Türkiye'deki güzelliğin yarısı yok, tek artısı Amerikan pazarı olanağı sağlaması bu da yarışçılar için değil ama sponsorlar için çok önemli, World Tour olursa bu yarış tamamen spor dışı etmenlerden dolayı olur...

Bakın mesela resmi twitter hesabından en son atılan twit 1 saat önce, bizim twitterı kullanan arkadaş arada hatalar yapsa da her şeyi paylaşıyordu :)

Geri