Scudo Sports

Kaldırımdaki çukuru fark edemedim ve takla attım

@soneryen
Ooo o bişeymi adam katlanırla düz yolda 55 basıyorum diyorduki sonradan yayladan inerkene çevirdi:)
Tırmanış olmayan her yol çoğu arkadaşa göre düz.%3-5 eğimin lafı olmaz çünkü düz :)

@firataltun6
Geçmiş olsun azami dikkat her zaman..

Scudo
Arnavut kaldırımları, rogar kapakları, mazgallar, belediye çukurları, bozuk yollar... Çocuklar hatta bir kedi bile önünüze aniden çıkabilir. Farketmediğiniz bir köpek aniden saldırıp sizi düşürebilir. Şehir içi mümkün mertebe yolun durumuna göre hızımızı ayarlayıp, dikkatli gitmemiz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: firataltun6
@İbrahim YÜCEDAĞ
Benim düşmeme belediye çukuru vesile oldu millet dava aç şikayet et dedi. Bşr netice olacağını düşünmedim birde işyerinden izin alıp dava ile şikayet ile uğraşamamaktan kaldı öyle

• Beğen
Geçmiş olsun hocam.
Eldiven, kask, aydınlatma kullanıyor musunuz?

Büyük geçmiş olsun. Bu arada lütfen bisikletleri kaldırımda sürmeyiniz. Biliyorum yoldaki barzo araba sürücüleri bizi görmüyor ancak kaldırımdan sürmek hem siz hem de yayalar için çok daha büyük yaralanmalı kazalara neden olabilir.

• Beğen
Eldiven böyle durumlarda işe yarar dostum çok geçmiş olsun

• Beğen
Ben bir keresinde eğilmiş arka dislilere bakarken iki parmak kalınlığında bir boruya toslayip dusmustum sahilde... sonra oturup baktım nasıl becerdim ben bunu.... diye..

• Beğen
Geçmiş olsun, bir ay önce ben de erzurumda gece teniskortların orda çimende sürüyordum yokuş aşağı ön teker çukura girdielimin üstüne düştüm ve yuvarlandım. Dirseği kurtardım ama elim incindi. İki ay önce de sağ elim ve sağ dirseğimi incittim.

Geri