Geçmiş olsun. Eldiven ve kask çok önemliymiş, yaşayarak öğrendim. Son bir haftada iki kez bisikletten düşerek kendi rekorumu kırdım ama hiçbirinde elimdeki eldiven sayesinde elimi kanatmadım. (dizime dikiş attılar maalesef )
Ahahahaha. @soneryen hiç beklemediğim bir anda kahkahalara boğdunuz beni. Ben düz yolda yol Bisikleti ile sadece 3 dakika 44 - 50km hıza ulaşabiliyorum. O kısa mesafe (Strava segmenti oldugu için) bana belki o günkü turun 10km sini oracıkta harcatıyor.. Ancak bu forumda öyle sürücüler var ki anlatılmaz yaşanır.
Bu arada @firataltun6 çok büyük geçmiş olsun. Lütfen kaldırımlarda bisiklet sürmeyin. Otomobil sürücülerinden saygı beklerken yayalara saygısızlık etmiş oluruz.
@soneryen insan bisiklet ûzerindeyken hız mefhumunu farklı algılıyor. Düz asfaltta bacak kaslarim patlarcasina pedallasam hadi rüzgar da arkamdan essin 40-43km yi zor görürüm. Belki arkadaslar o an cok hizli gittikleri hissine kapiliyorlardir )
@SerkanH cok saol kardesim. Malum acemiyim ama kaldirimsa surmem diyemem ama en yavas sekli nasilsa oyle surerim zerre kadar rahatsi etmeden sonucta oncelik onlarin..
Çok geçmiş olsun... Erzurumda Cumhuriyet Caddesi haricinde öyle geniş kaldırım bilmiyorum görmedim desem yeridir ) nerde sürdünüz bu bisikleti.Tam da kazaya davetiye çıkarmışsınız.Tekrar geçmiş olsun bir daha yaşanmaması dileğiyle...
Çok geçmiş olsun bende ilk defa bugün turlamak için çıktım yokuş aşşağı inerken arkada araba geldiğini görünce bisiklet yoluna geçeyim dedim yandan yandan girerken yüksekliği fark edemedim bi yalpaladı beni son anda kurtuldum fırlamaktan.İnişlerde ince teker acemisi için sakatlık çıkarıyormuş onu anlamış olduk Keyifli sürüşler.