Yiğit Eydemir
Üye
- Tepki
- 6
- Bisiklet
- Salcano
Bisiklet ile birlikte Kask ve Eldiven aldım, numaralı gözlük kullanıyorum bu nedenle bisiklet gözlüğü kullanmak istemedim.. Kalan aksesuarları tamamlamak için 300 tl gibi bir bütçeyi ayarladım. Belirlediğim aksesuarlar ;
2 adet Siyah olanından 30 TL
1 adet Zefal Arctica 700 ml Suluk 36 TL
Diğer kafesi tur için vs 1 litrelik Su veya powerade gibi içecek koymak için kullanacağım , suluk kafesi yeterli mi bilemiyorum boyut olarak .
Sigma Sport BC 8.12 KM Saati 55 TL
Gece sürüşüne çıkmayacağımdan bisikletin üzerine reflektör vs düşünmüyorum.
Bunlar yanında Şu bel çantası ve içerisine alyan takımı , yama kiti ve tchibo pompa, ve iç lastik düşünüyorum .
Giyim olarak ise ;
Bisiklet şortu 34 TL
Forma 45 TL
1 adet buff almayı düşünüyorum. Ve 2. bir forma gerekliyse ebay'den alt - üst forma takımları 30 dolar civarı onlardan alabilirim. Belki bir de kalpiye. Ve markete girdiğimde lazım olur diye kilit ve park ayağı
Bunlar yeterli midir diye sormak istedim. Toplu almayı düşünüyorum hepsini halledeyim . Şimdiden teşekkürler
2 adet Siyah olanından 30 TL
1 adet Zefal Arctica 700 ml Suluk 36 TL
Diğer kafesi tur için vs 1 litrelik Su veya powerade gibi içecek koymak için kullanacağım , suluk kafesi yeterli mi bilemiyorum boyut olarak .
Sigma Sport BC 8.12 KM Saati 55 TL
Gece sürüşüne çıkmayacağımdan bisikletin üzerine reflektör vs düşünmüyorum.
Bunlar yanında Şu bel çantası ve içerisine alyan takımı , yama kiti ve tchibo pompa, ve iç lastik düşünüyorum .
Giyim olarak ise ;
Bisiklet şortu 34 TL
Forma 45 TL
1 adet buff almayı düşünüyorum. Ve 2. bir forma gerekliyse ebay'den alt - üst forma takımları 30 dolar civarı onlardan alabilirim. Belki bir de kalpiye. Ve markete girdiğimde lazım olur diye kilit ve park ayağı
Bunlar yeterli midir diye sormak istedim. Toplu almayı düşünüyorum hepsini halledeyim . Şimdiden teşekkürler