Scudo Sports

Kaizen

hailil kardeş bisikletini kazasız belasız kullanman dilegiyle
böyle bir bisikletim benimde olur insallah

Scudo
bisikletiniz hayirli olsun. ancak biraz komik gelebilir ama birsey sormak istiyorum, o bisiklet nasil oyle dik durabiliyor ??

Teşekkürler Oğuzhan :)

@levo_redkid

Çok dengeli olduğu için dersem kimse inanmaz sanıyorum :rolleyes::D.

Aslında bu sorunun yanıtı önceki sayfalarda da vardı. Bisikleti tutan Hakan Abi (Yazman). Ben fotoğraf makinemle bisikletin karşısına geçtim ve "Abi bırak!" diye bağırdım, o bırakıp bir adım geri attı, aynı anda ben fotoğrafı çektim, Hakan Abi geri yakaladı :)

Yani bir kaç saniyelik bir refleks işi, ama işe yarıyor :) Görüntü fena olmadı...

Valla süper bi bisiklet olmuş
Neyseki bugün ilk sayfaya taşınmışta gördüm bu şaheseri
Güle güle kullanman dileklerimle...

ya halil kardeş bisikletin çok güzel ya ayıptır sorması kaça patladı bu size diye sorsak acaba çokmu abes olur merak etimde fiyaını:D Allah kaza vermesin

Çok sade ve oldukça kaliteli.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

çok ateşli bir alet olmuş halil abi.bin de gidelim diyor resmen.güle güle kullan:)

bende sormuştum ama henüz halil görmedi her halde merak etik acaba kaç paraya bu güzelim bisikleti topladınız acaba

allah kaza belas vermedin kullanmayı nasip etsin

çok hoş ve gsl bir bisiklet gözlerim kamaştı vallaha:D

@canyon

Arkadaşlar ilk sayfayı iyi okumadınız sanırım :)

Hayır, fiyat orada yazmıyor ancak Kaizen'den bahsediyorum. Yani bu bisikletin bu hali alması 2 yıl sürdü. Kimi parçaları 2. el, kimileri sıfır, kimileri yurtdışından kelepir vs...
O nedenle kesin bir fiyat ben de bilmiyorum.

Ama diğer yandan zaten bu bir 2. el ilanı değilse, ne gerek var fiyat söylemeye. Benim ihtiyaçlarıma karşılık verebilecek, gözüme ve gönlüme de hitap eden bir bisiklet oldu diyebilirim.

daha iyiyede ulaşırsın inşallah. güle güle kullan

Geri