Scudo Sports

Kağıthane

Scudo
biz 4 arakadaş gültepe oturuyoruz pedallamak için arkadaş arıyoruz varsa yakınlardaaa oturan tanışalımm

Selamlar.

Şişliden gelen arkadaşlarım var kurtuluştan.
Turluyoruz cuma ve cumartesi günü. Kağıthana gültepe bildiğim kadarıyla şişli kurtuluş tarafına yakın oraya geçip oradan bizim bölgeye gelebilirsiniz. Geziyoruz sürekli. :)

3-4 kişiyiz bizde.

• Beğen
Tepkiler: Abbasyolcu7
Merhaba Ben Ortabayırda Oturuyorum Cumartesi Günü Kron Xc 500 Aldım ve Cumartesi Den Beri 250 km ye yakın yol gittim Sabahları Çalıştığım İçin Anca Bukadar Oldu Fakat Yanlız Geziyorum Varsa Buralarda Oturan akşam 6 dan sonra ve hafta sonları genellikle bisiklete çıkıyorum tanışmak isterim
;:) birde kıyafet aksesuar Felan ne ler almam gerekli birer tavsiye verirseniz sevinirim

Merhaba çeliktepe de oturuyorum hafta içi 2 gün akşamları vaktim oluyor hafta sonları güzel bir grubumuz var onlarla birlikte pedallıyoruz tanışalım iletişime geçelim.

iyi günler

Dursunla bu akşam tanışma turu yaptık. Kendisi çok iyi niyetli bir arkadaşımız. :)

Bizim grubumuzla gelecek yakın zamanda. Devamlı olarak buluşucaz inşAllah. :)

Sevgiler...

selam arkadaslar bende basak konutların da oturuyorum hafta sonu rotanız nedir varmıdır bir planınız eğer sizde uygun görürseniz size katılmak isterim

@yalçın eser

Hafta sonu; cumartesi 13:30 - 19:00(bu saat daha erkende olabilir daha geç de olabilir.) arası müsaitseniz;
rotalarımız; şişhane - karaköy - sirkeci - eminönü - sultanahmet - beşiktaş - rumelihisarı - ortaköy olabilir.

Katılmak isteyen olursa sürekli haberleşebiliriz.
Facebook adreslerinizi rica edeyim.

• Beğen
Tepkiler: yalçın eser
selamun aleykum bende gültepede oturuyorum üç arkadaşız bir tanede seyrantepede arkadaşımız var sizlerle birlikte pedallamayı isteriz( face/Koroglu6o ) bana ulaşabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bende yakınım sizlere. Belgrad ormanı turu yapıyoruz cumartesileri katılmak isteyene yoldaş olurum. Yapacağınız diğer gezilerede katılmaya çalışırım müsait oldukça.
İletişim -> (link)

Merhaba dostlar kayıt olalı bayağı olmuştu kendimi tanıtmak bugüne kısmetmiş. Kağıthaneden bianchi bisikletimle katılıyorum aranıza herkese iyi forumlar.

• Beğen
Merhaba,İstanbul/Kağıthane'den aranıza katılıyorum.Bisikletimi bugün aldım.Aldığım gibi yaklaşık 25 km kadar kullandım ve bu işi gerçekten çok özlediğimi hissettim.Müthiş bir hevesle kullandım.Bundan sonra da öyle olacağını hissediyorum.Herkese saygılar,sevgiler.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar 8 ile 9 kişilik bir grubumuz var ve genelde akşam 7 civarı toplanıp saat 11 e kadar karaköy tophane beşiktaş ortaköy bebek etiler emirgan yapıyoruz .
geçenlerde bir mangal etkinliğimiz oldu ve birde deniz etkinliğimiz oldu. arada etkinlikler de yapmak gerek :) ayrıca turları çok sık yapamıyoruz haftada 2 kere genellikle ama ben kendim de kafama estiği zaman çıkıyorum ve genelde geç saatlerde sahil yoluna saat ler uyuşmazsa isteyen olursa beraber çıkarız

merhaba grubum dağıldığı için turlayacak arkadaş arıyorum . daha çok sahilden turlamayı seviyorum genellikle sarıyer ortakoy arası felan kullanıyorum akşamları 7 den sonra boş oluyorum o saatten sonra da ne zaman eserse kafama ozaman çıkıyorum . varsa birlikte pedallamak isteyen mesaj atsın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
konu ismi ole bi olmuş ki, sanki " levent gültepe " diye biri var ve sen de onun yakınlarını arıyorsun :)

en azından bana öle geldi :)

iyi turlar şimdiden

Merhaba,ben Seyrantepe'de oturuyorum.Ne zaman müsait olacağım belli olmuyor işim gereği.Fakat önümüzdeki hafta büyük ihtimalle 7-8 günlük boşluğum olacak :) Kısacası müsait oldukça katılmak isterim,birlikte turlarız.Buradan mesaj atarsan haberleşiriz.

Yaklaşık bir aydır bisiklet kullanıcısıyım. Bu süreçte Rumeli Feneri, Bakırköy, Beykoz, Anadolu Feneri, Kartal, Büyükada gibi yerlere arkadaşımla sürüşler gerçekleştirdik. Hafta içleri akşamları ise Kağıthane çevresinde kısa sürüşler yaptık. Ramazan ayı dolayısıyla arkadaşım ara vermek zorunda kaldı. Ramazan ayından sonra özellikle Kilyos Garipçe Riva gibi denize girebileceğimiz plajlara geziler yapmayı planlamaktayız. Bize katılmak isteyen olursa ve yahut da sizin gezi önerileriniz olursa birlikte değerlendirip her hafta sonu farklı çevrelere geziler gerçekleştirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
Merhabalar.Ben de Seyrantepede oturuyorum.Katılmak isterim zaman buldukça.Bu konuyu takipte olacağım kii özellikle Kilyos turuna gelmek isterim, :) Saygılar.

Bayramdan sonra aktif olarak başlarız:) uzun yollar zevkli oluyor gerçekten. yaklaşık 10 sene sonra bisiklet kullanmaya başlayan ben bile bazen zorlansam da yorgunluktan bitsem de fotoğraf çekince o geziyi başarılı şekilde tamamlayınca tüm yorgunluk ortadan kalkıyor. Özelden ve facebook tan da haberleşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
bisiklet ve fotoğraf
ben böyle bir ekibe eyvallah derim.
ne zaman turluyoruz. :)
ben sanayi mahallesinde oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Acar
Geri