Scudo Sports

Kafamdaki soru işareti

Emirhan Kaya

Daimi Üye
Tepki
148
Arkadaşlar hidrolik frenli bi bisiklet alacağıma ama onu eve çıkartırken ( 6. kata ) Asansör kullanıcağım asansörde dik pozisyonda taşıcam sorun olurmu ? ?

Scudo
ben iş yerıme asansorle cıkartıorum 5. kata dık sekılde :) ama hıc bı sorun olusmadı :)

Sıfır bisiklet alırsan sorun yaşamazsın ama ikinci el hidrolik frenlerde genelde uygun aparat kullanılmadan hidrolik basıldıgından çok az da olsa hava kalıyor içeride ve o havada bu tip taşımalarda özellikle arka frende boşluk yapıyor.bisikleti azıcık zıplatıp hoplatınca kendine geliyor genelde :)

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kaya
frenler iyiyse birşey olmaz

• Beğen
bence de frenler iyi ise birşey olmaz. ben de eve çıkartırken dik çıkartıyorum, bazen ön lastikten asıyorum, arabada yan yatırıyorum şu ana kadar birşey olmadı.

• Beğen
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bisiklet 0 olucak. frenlerde Shimano 445 Hidrolik disk

@Emirhan Kaya

Sıkıntı yok istediğin kadar taşıyabilirsin...........

• Beğen
ben uzunca bir süre ters çevirdim,kullanmamıştım,yinede sorun çıkarmadı.set orijinaldi,yağ fabrikasyon yani.

• Beğen
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ve sorunumu aydınlattığınız için.

Peki frenler nasıl Shimano 445 Hidrolik disk iyimidir başlangıç için uygunmudur zamanla değiştiricem ama bir müddet böyle takılmam lazım :)

@Emirhan Kaya

Adı üstünde başlangıç serisi :) en alt seri dışı hidrolik frendir kendisi :) sıfırında sorun olmaz ama ikinci el yanaşma tavsiyesinde bulunabilirim.

• Beğen
@ferhat köse

Yok şimdilik 2. ele pek merakım yok ama ileride SLX arka attırıcıya geçmek istiyorum ozaman 2. el bakabilirim :) Bide frenleri bi süre sonra değiştiricem ne önerirsiniz ? Orta halli bişey uçuk bi fiyat olmadan halledebilirmiyim ?

Avid Juicy 3 de kullandım Shimano Deore XTde kullandım ikisindede hiçbir sorun oluşmadı ancak olay şu asansöre sokarken sadece 1 kere basma hakkın var birde indirirken toplam 2 dik pozisyonda bas bırak çok yaparsan hemen hava yapar sonra bi daha mineral yağı ara dur :)

• Beğen
Geri