Scudo Sports

Kafama Çakmak Attılar!

Tepki
52
Bisiklet
Corratec
Başlığı yazarken bile sinirden gülüyorum.

Dün akşam saatlerinde 2 arkadaşımla beraber Bakırköy - Taksim turundan dönüyorduk. Sahil yolundaki Zeytinburnu girişinde köylü köyüne yollu yoluna (arkadaşlarım yol bisikleti kullanıyor yanlış anlaşılma olmasın) diyip ayrılmak üzere vedalaşırken yanımızdan geçen aracın içinden kafama çakmak attılar! Şükür ki kaskın arka kısmına çarptı, bana bir şey olmadı. Muhtemelen bu maganduslar attıkları çakmakla beni vurunca aracın içinde zafer nidaları! atmışlardır.

Neyse ki bakkalda 2 liraya satılan hafif plastik çakmaklardan attı. Beni pahalı çakmakla vurmaya değer bulmadı demek ki. Adamın çakmak atması trajik, 50-60 km hızla magandusun bana tekte "headshot" yapması da işin trajikomik tarafı. Kendini buralarda heba ediyor gitsin Yetenek Sizsiniz'e katılsın.

Siz siz olun durduğunuzda bile kaskı kafanızdan çıkartmayın. Olur ya birisi kafanıza çakmak atabilir!

Not: Biz Zeytinburnunda mermiye kafa atıyoruz derken şaka yapmıyorduk!

Scudo
Merhametlisine denk gelmişsiniz, bira şişesi de olabilirdi. Gecmiş olsun.

@aykutnizipli İlk bakışta gülümseten bir başlık olsa da şanslıymışsınız bence. Kaska değil de gözünüze gelse olabilecekleri siz düşünün! Çok geçmiş olsun.

Not: Kask hayat kurtarır, tartışmasız.

@aykutnizipli Gözümü açtım ve şöyle bir foruma bakayım dedim, konu başlığını görünce bir gülümseme olduğu gerçek, kusura bakmayın.Ama bu şerefsizlere artık diyecek birşey bulamıyorum.Ne yazık ki durum bu... Çok şükür kazasız atlatmışsınız, dengenizi de kaybedebilirdiniz.

geçmiş olsun..

kask hayat kurtarır ama aksiyon kamerası da bu gibi durumlarda suçluları tespit eder.. artık birer tane almak lazım

Geçmiş olsun. Bana da farklı zamanlarda mısır koçanı ve su şişesi atmışlardı. Bir de yanımdan geçerken kafayı camdan çıkartıp havlayanlar var. Memleketten ümidi kesince pek koymuyor. Tavsiye ederim.

sigara atan şişeye idrarını yapan sonra atan yemek poşeti bira şişesi atan daha saymakla bitmez boydan boya çizeceksin plakasını alıp anlasın 4 teker denyoları dağda yetişmiş bile yapmıyor bunların yaptğını

Headshot yazısına kadar normal okudum orada gülümsedim :) Böyle tipler çok var başıma gelenleri yazayım kısaca;
Bira şişesi attılar iki tekerimin arasından geçti bana etkisi olmadı.
Soda şişesi fırlattılar sol ayağıma geldi dengemi kaybetmedim neyse ki.
Arabanın camından 1-1.5 metrelik sopa çıkardılar bağırdılar amaç ne anlayamadım :)

Dün akşamın bir kerameti mi musubeti mi bilinmez ama pedallarken kaskın alnıma değen bölümünde bir acı hissettim.
Durup bakayım dedim,kaskı çıkarırken alnım daha da acıdı: balarısı sokmuş...
İlk kez olan bir şey ayrıca arı zehri yararlı bir madde,arada lazım...;)
Çakmak olayı ise hedefte bir kafa ve kask olduğu için iddaa üzerine olmuştur,geçmiş olsun..

bana da demokrasi konvoyundan pet şişe atmışlardı.

@ozgur908
Oldukca demokratik bir davranis. Adam aslinda size orada pet sise kullanimina karsi oldugu, dogayi katletmememiz gerektigi konusunda bir subliminal mesaj vermis ama ne yazik ki siz anlamamissiniz.

pes.. Geçmiş olsun. dün bayağı bir aksiyonlu geçmiş. :)

geçmiş olsun......

banada aracın içinden muhtemelen leblebi atıldı. gözlük camına denk geldi.
gözlük takmasan yeri öpecektim.....

yurdum insanı işte...

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
aklıma geldi motosikletle şileden dönüşte vizöre helikopter böceği çarpmıştı sanki taş çarpmış gibi ses gelmişti. kask ve bisiklet gözlüğü mutlaka takın yavaş gitseniz bile..

İyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Dün kafama çakmak atılmadan önce Taksim'e çıkarken lastiklerim patlamıştı. Hem de 2 adet "zımba teli" yüzünden. Koskoca İstanbul'da lastiklerimi patlatacak 2 adet zımba telini buldum. Sanırım iğne ucu kadar kuru yer kalmıştı vücudumda :)

Ayrıca sevgili arkadaşlar ve sayın büyüklerim; bana çakmak atan kişilerin herhangi ruha ya da konvoya ait insanlar olduğunu düşünmüyorum. O an hem durduğumuz hem de biz olayın farkında olana kadar araç gittiği için dikkat edemedim ancak arka camında "Osmanlı Tuğrası" yahut "K.Atatürk imzası" (neden bu ikisini örnek verdim bilmiyorum, belki daha iyi anlaşılmak içindir lütfen yanlış anlamayın ben ikisini birbirine zıt olarak görmüyorum oysa :)) olması benim için bir şey ifade etmiyor. Yeri geldiğinde en yakınımdaki, en sevdiğim insanlar bile bisikletin yollarda olmasını gereksiz görebiliyor. Bu tarz kişileri başka insanlarla değil de kendi aralarında gruplamak daha mantıklı olur eğer amaç toplumdan bu tipleri dışlamak ise.

Ben umudu kesmek yerine bisiklete karşı toplumsal bilinci çoğaltmak için vazgeçmeden çalışmaya inanıyorum. Mesela trafikte araçların içindeki küçük çocuklar beni görünce el sallıyorum o an yüzlerinde sevinç oluyor (belki de beni palyaço sandıklarından seviniyorlardır :D), o küçük çocuklar büyüdüklerinde belki her şey daha iyi olur belki de benimkisi bir ütopya ama en azından bir umut :)

Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz. Mutlu ve bisikletli günler :)

İq seviyesine bak, araba ile giderken çakmak ile bisikletçi vurma... yazık ya, boşuna nefes alıyor bu insanlar

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hakan aydın55
Protein takviyesi içindir. Millet protein barına bir dünya para veriyor.

Geri