O Orhan Yıldırım Daimi Üye Kayıt 31 Ocak 2010 Mesaj 331 Tepki 93 Şehir İzmir 23 Ocak 2011 #21 @hikmet bigün görüşelim yav ben gelirim urladan buluşalım rampalarda hiç gelmedim şimdiye kadar , acemiyim rampa konusunda açıkcası
@hikmet bigün görüşelim yav ben gelirim urladan buluşalım rampalarda hiç gelmedim şimdiye kadar , acemiyim rampa konusunda açıkcası
O Orhan Yıldırım Daimi Üye Kayıt 31 Ocak 2010 Mesaj 331 Tepki 93 Şehir İzmir 23 Ocak 2011 #22 @Gürkan Karataş yok demek istediğim o değil arkadaş kelebekten geçirememişte ondan çıkararak yap dedim
@Gürkan Karataş yok demek istediğim o değil arkadaş kelebekten geçirememişte ondan çıkararak yap dedim
H hikmet Aktif Üye Kayıt 22 Ağustos 2009 Mesaj 144 Tepki 34 Şehir İZMİR / KSK 24 Ocak 2011 #23 orhan bekleriz kardesm ayrıca rampa yaparız sonra street cıkarız ama bu 1 ay içinde beni bulamazsın kadro daha gelmedi garantiden
orhan bekleriz kardesm ayrıca rampa yaparız sonra street cıkarız ama bu 1 ay içinde beni bulamazsın kadro daha gelmedi garantiden