Scudo Sports

Kadromda deliklere bagaj takılabilir mi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Öncelikle merhaba arkadaslar;

Forumdaki birçok bagaj deligi içerikli konuya baktim ama tam olarak sorumun cevabini verecek içerik bulamadim maalesef.

Amacim dag bisikletimi tur bisikletine çevirip 100+ kilometre turlara çikmak.

Bisikletimde v fren kullaniyorum, arka taraftaki ve ön taraftaki delikler ne ise yariyor tam olarak çözemedim.

Bu delikler sadece çamurluk içinmi yoksa bagajda takilabilirmi?

Resimleride atayim buraya :)

90253 dosyayı görüntüle

90254 dosyayı görüntüle 90254 dosyayı görüntüle

90255 dosyayı görüntüle

90256 dosyayı görüntüle

90257 dosyayı görüntüle

90259 dosyayı görüntüle

Scudo
Çamurluk ve bagaj yerleri dostum

@TuTKuN

Hocam bagaji tam olarak.hangi bosluklara takacagiz bilginiz varmi?

Benim ön maşada çamurluk yeri yok şanslısın biraz kesip biçme işleri yaptırıyo bana :) hangisine istersen takabilirsin çamurluğun tel boyuna göre ayarlarsın. Ama bilki ön bagaj çamurluklar ve arka bagaj için hazır yerin var ;):harika:

@TuTKuN

Hocam peki arka bagajin üst vidalari nereye takacagiz, üstte delik yok sanki.

Çamurluk delikleri olduguna sevindim, çok tesekkür ederim :)

@Godzilla arka çatalda selenin alt tarafında vardır yokmu:kötü:

@TuTKuN

Maalesef arka çatalda vida delikleri yok hocam, sadece disk fren kablolarini takmak için ufak delikler var.

@Godzilla maşada var orda yok :kötü: şaşırdım sele borusuna bağlanan kelepçeli tipler var hocam

@TuTKuN

Hocam onlarin tasima kapasitesi az maalesef, tur için yeterli degil gibi geldi bana.

Ayrica hocam ön bagaji taktigimizda masanin ortasinda falan bagaji masaya sabitlemek için vida vb seyler gerekiyormu?

Yani ön bagaji sadece 1-2 tane küçük vida tutabilecekmiki acaba.

Aklimda deli sorular :)

Burda konusu vardı 30 kg a kadar taşıyomuş. Tur için ideal ön bagaja geldimi vidaları verirler olmazsa hırdavatçıdan istemediğin kadar vida çeşidi bulabilirsin ön bagajada ağır koymadığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyom çünkü ön bagaj kullanmadım hiç kafanı karıştırmıyım

@TuTKuN

30 kilogram bana yeterde artar bile hocam, ön bagajada ihtiyacim kalmaz bu durumda.

Cevaplariniz için çok tesekkür ederim hocam, çok yardimci oldunuz.

Sagolun :)

@Godzilla lakin ağırlığı eşit dağıtmak gerek bide dost tavsiyesi tura çıkacağınız zaman frenleri mükemmel kılabildiğimiz kadar yapalım ağırlık altında fren kalitesi çok önemli oluyo :harika: saygılar dost

@TuTKuN

Ön frenimin pabuçlari degisecek aslinda hocam, hatta ön frenim 2 haftadir ses yaptigi için ön freni kullanmiyordum dogrusu.

Bu tavsiyeyi hemen aklimin bir kösesine yaziyorum :)

Agirlik dagilimini iyi yapacagim, tesekkürler dostça tavsiyeleriniz için :)

@oxcy

Hocam bu aletin ismi nedir, internette ne diye aratayim bilemedim :)

Bagaj demirleri seleye kadar yetisebilecekse bu aletten alayim bir tane :)

Çok sagolun bende böyle birsey ariyordum.

@Godzilla

Bagaj sele kelepçesi şeklinde arama yaparak bulabilirsiniz. Biraz pahalı ama (link) bu linkte mevcut.

@oxcy

Çok sagolun hocam, bunu bulam çok iyi oldu.

Sele kelepçeli bagjlarin hem tasima kapasitesi azdi hemde seleye yük bindiriyordu.

@Godzilla sele bağlantı kelepçesi için önce yapı marketlere bakmanı öneririm, 3-4 liralık vida bağlantın için 30-40 lira harcama. İnan ne görsel nede ağırlık olarak farkı olur. Vida bağlantısı olan kelepçeler mevcut zaten. Ama o tip yerler biraz karışık oluyor sabırla vida reyonlarını incelemen lazım :) (Aparatın adını bilen varsa yazsın, sende daha az ararsın)

@BerkEvren

Hocam hakikaten bisey bisiklete uyarlarinca fiyati 3-4 kat artiyor. 6 tane suluk vidasina 10-15 TL isteyen yerler var. Yapi marketlerine bakayim ben, ama tam olarak.ne.istedigimi nasil anlatacagim merak ediyorum dogrusu. :)
Adam ne ayaksin sen demez umarim :)

@Godzilla zaten orada personel çok boş vakti yoksa bizde yok der yollar. Vida ve bağlantı parçalarının olduğu reyonlar 1-2 tanedir. O reyonları ara yeter.
Nalburlar aleminde adını bilmiyorum parçanın, Boru kelepçesi olabilir ama :)
boylebişey.png

Geri