Scudo Sports

Kadromda deliklere bagaj takılabilir mi?

@BerkEvren

Hocam bu parçayi bulmak biraz zor olacak belli, peki normal kelepçeyi sele borusu kelepçesina takip bagajida normal kelepçeye bir sekilde tuttursam olurmu acaba. Bakir telle saglam tutturabilirim ama uzun yolda titresimden dolayi sorun çikarirmi bilemiyorum. :)

Scudo
@Godzilla ben 2 dakikada google amcada resmini bulduysam sende parçayı bulursun bence. Hemen bakır tellere falan girişme :)

Kadro, V-fren ve disk uyumlu gözüküyor.Bir çok bagaj çeşidi mevcut,sadece arka bagaj düşünüyorsan aparat bulmana hiç gerek yok.Bagaj deliği olmayan kadroya dahi bagaj var.(25 kg üst sınır )Sadece sele bağlantılı bagaj fazla eşya taşımıyor. Üst sınır 5 kg civarı, üst sınırı aştığın zaman sele borusu hasar görüyor.Kısa turlar için ideal fakat uzun turlar için tavsiye etmem.Bisikletin yakından tam profil fotoğrafını çekersen daha iyi inceleme yapılabilir. Örnek link Bisiklet arka bagaj ayarı yardım...

yazacaklarım büyükşehirde yaşayanları ve öğrenci klasmanındakileri kapmasamayabilir... bagaj takmak için yakınımda, bisikletimi satın aldığım, ustalığından faydalandığım, dükkana gittim ve elinde uyan-kalitesi uygun bagajı taktı (internet satışından 10-15 tl daha fazla olsa da servis hizmetini verdi-kargo yoktu ve herhangibir durumda kapısını çalacağım)....en kolay yol budur...

@BerkEvren
hocam resimdeki dogalgaz kelepcesi dogalgaz borularının yada pprc su borularının montajı lcin kullanılır. Her nalburda vardır ama size net olarak kaclık olsun diye sorar sele borusu capını bilirsen de hemen verir ;) (arkadas şu forumda benim işlerle ilgili konular acılınca kendimi profesör doktor inşaat mühendisi bisikletçi gibi hissediyorum)

Aynen bisiklet parçalarının alternatiflerini bulmak gerek yoksa paraya kıyıcan ama iki vidaya 10 lira vermek gereksiz veya bi kelepçeye

Bu parçaya rastlayamadim bir türlü arkadaslar, normal kelepçeyle bagaji sele kelepçesine tutturum diyip bagaj fiyatlarina bakayim dedim.

En yakin bana decathlon var, bagaj fiyatlarina baktim 25 kiloluk bagajlar 75-80 TL yuh dedim eve geldim.

Uygun bagaj bakiyorum simdi, uygun bulayim artik bir sekilde monte ederim. Yapacak bisey yok :)

Yardimlariniz için tesekkür ederim :)

93801 dosyayı görüntüle

Buda istediginiz tam boy fotograf hocam, balkonda çekmeye çalistim ama çekemedim. :)

maşanızdaki delikler çamurluk için önde bagaj kullanamazsınız

kadronuzdaki delikler yani arkadaki delikler bisikletinizin diske uyumlu olduğunu g0steriyor ancak ufak mühendisliklerle baıaj takabilirsiniz :) ylnede kendinizi çok yormanızda gerek yok sadece sele borusuna bağlanarak kullanabileceğiniz port bagajlar var

Yazdık çizdik ama demin denk geldim, huzurlarınızda bisikletle dünya turu atan Gürkan Genç'in ön bagaj bağlantısı;

DSC_0156.JPG

Geri