Levent Kırça
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 328
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar şimdi kadro var kadro var. Yapılan materyalini geçtik açı muhabbeti söz konusu birde. Açılı kadro şöyle kadro böyle kadro. Ben şuanda 17" bir kadro kullanıyorum. Salcano assos-x. Salcano artık bu modeli üretmiyor. Ben bisikletin kadrosundan gayet memnunum. Hatta kadro boyu ile ilgili bir konu açmıştım 1"lik fazlalık söz konusu değiştirmeye gerek var mı diye. Zaten vücudun sana değiştirmen gerektiğini belli eder gibi bir sonuç çıktı ki şimdilik bir ağrım sızım yok.
Ancak açı olayına kafam takıldı.
Şimdi bu açılanmalar neye göre yapılıyor. Yani şurası uzun burası kısa şöyle açılı bir kadro şu amaçla kullanılır. Ya da şöyle şöyle açılı bir kadro bu amaç için idealdir. Bu şekil bir kadro kesinlikle şu karekterde kullanılmaz gibi bir ayrım var mı? Bu arada Freeride ve Downhill'i konu dışında tutuyorum onların zaten bariz bir tipi falan var. Onların ayrımına girmeye gerek yok.
Forumda kadro geometrisi şeklinde arattım ama tam birşeyler elde edemedim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ancak açı olayına kafam takıldı.
Şimdi bu açılanmalar neye göre yapılıyor. Yani şurası uzun burası kısa şöyle açılı bir kadro şu amaçla kullanılır. Ya da şöyle şöyle açılı bir kadro bu amaç için idealdir. Bu şekil bir kadro kesinlikle şu karekterde kullanılmaz gibi bir ayrım var mı? Bu arada Freeride ve Downhill'i konu dışında tutuyorum onların zaten bariz bir tipi falan var. Onların ayrımına girmeye gerek yok.
Forumda kadro geometrisi şeklinde arattım ama tam birşeyler elde edemedim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.