Scudo Sports

Kadro çizikleri herkesin sorunu..

Alıntı:

Serkan YILDIZ tarafından gönderildi

Arkadaşlar ben dc-fix kullandım. Hatta daha bir hafta oldu. Koçtaş'ta 2mx50cm ebatında bir tanesini 11tl'ye satıyorlar. Kaplayaın, kafaya takmayın.

hocam baya faydasını gordun mu deger mı ugrastıgına

Ben bir ay oldu kaplayalı. Yağmur da gördü çamur da gayet güzel hala. Bilmeyen kişi farketmiyor bile üzerinde kaplama var mı yok mu. Ayrıca çıkardığınızda da hiçbir yapışkan artık veya iz de kalmıyor. Velhasıl rahatlıkla tavsiye ederim. Hatta bende bir iki bisiklet daha kaplayacak malzeme halen elimde var, boşuna dolapta duracağına verebilirim. Bir kardeşimize yarasın. Selamlar...

Scudo
@Zekeriya Gecenoğlu

aynen arkadaşlar ne kadar önemserseniz o kadar çiziliyor en güzeli çizziklere alışmak ve görmezden gelmek...

@Serkan YILDIZ

bu malzeme için bazı kullanan arkadaşlar kadronun rengini solduruyor diyor aslı varmı birde sökünce boyada tahribat yaparmı...

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
merhaba
çizikler için pasta cila işe yarar mı acaba?
en azından derin olmayan yüzeysel çizikler için...

@ali furkan çatma

Siyah kadroya uygulasak ne olur?

@ali furkan çatma

cif ve scotch brite

Hiç binmezseniz çizik olmaz :) Şaka bir yana bu araçlarda çizikler için kullanılan kalemler var . Bunlar fayda etmez mi?

Benim bisikletteki en büyük çizik , daha doğrusu boya kalkması - zincir düşmesinden dolayı arka maşa iç taraftaki çizik . Ona da boya gerekir zaten

Arkadaşlar dc-fix kadronun renginde herhangi bir solma sararma vs. yapmıyor. Benim kadro komple kaplı ve siyah renkli bir kadrom var. Rahatlıkla kullanılabilir. Marka önemli olabilir, buna dikkat edelim.

Geri