Scudo Sports

Kadro çizikleri herkesin sorunu..

Scudo
Bisikletiniz zaten adı üstünde dağ bisikleti.bırakın çizilsin kafaya takmayın böyle şeyleri.

pasta cila ufak cızıklere ıyı gıder ama onuda cok dıkkatlı kullanmak lazım boyada bıraz bozulmalara yolacabılır.

oje önerisini denedim o çiziklerin gözüktüğü yerlere baktıkça sıkıntı oluyordu şimdi o biraz olsun dindi güzel oldu tavsiye edilir

arkadaslar babam bı ara arabaya cektırecek tı acaba bısıletın kadrosuna film cekilebilirmikı acaba ama arabalarda film 2-3 sene sonra boyaya zarar verıomus bısıklettede olurmu ki aslında araştırmak lazım

Çizik , boya kalkması MTB bisikletler için olağan bir durum. Mesea bu gün bakmaya bile kıyamadığım S-Works karbon kadromun zincir atması ve kadro ile dişli arasına girmesi nedeniyle gbek bölümünden bir miktar boyayı kaldırdı. İlk başlarda sinirim bozuldu, üzüldüm. Ama eğer MTB bir makine kullanıyorsan, çizikler, boya kalmaları gibi durumları kafana takmayacaksın. yoksa bisiklet işkence olmaya başlıyor :)

@Ayhan_Işık

bildiğim kadarıyla bir çizik kalemi var internetten araştırabilirsin her boya için uyumlu öyle şey olurmu deme bizzat gördüm işe yarıyor
(link)

peki arkadaslar boya korumada bi cozum olabilir mi

Arkadaşlar ben dc-fix kullandım. Hatta daha bir hafta oldu. Koçtaş'ta 2mx50cm ebatında bir tanesini 11tl'ye satıyorlar. Kaplayaın, kafaya takmayın.

Merhaba,
Bende birşey sormak istiyorum.
Kadroyu zincirden koruyan ve zincirin altındaki parçaya sarılan o süngerimsi ürünün bir adı var mı acaba?

@Serkan YILDIZ

hocam baya faydasını gordun mu deger mı ugrastıgına

Arkadaşlar bu şeffaf kaplamaların fosforlu olanları var mı? Sanırım 3M'in böyle bir ürünü var ama bulamadım.

Arkadaş paraya kıyarım dersen bisikletin parçalarını sökeceksin.Alıp ziebarta götüreceksin.100 lira vereceksin boya koruma yaptıracaksın.En temizi ve garanti veriyorum en etkilisi de o olur..Benden sana söylemesi.

@cyilmaz

Kadro koruyucu :D
Ama sıradan bir kenar mahalle bisikletçisinde bulmak çok zor.Ancak delta bike and outdoor yada erdoğanlar gibi bir bisikletçiden bulabilirsin.En iyisi 20 lira falan zaten.Linkte istersen söyle atarım :)

• Beğen
Tepkiler: cyilmaz
öncelikle bisikletini düşürmemeye çalış.. bir yere park ederken bir cisime dayandırma.bisikletii çoluk çocugun elıne verme
bunları yap başka alternatif olarak
kurcalama neresi çizildi neresi döküldü diye
arkadaşların dedıgı gıbı sen ne kadar ustune gıdersen çizikler daha çok gözüne batacaktır
kolay gelsin

Geri