Scudo Sports

kadro boyu hakkında

Burak kardeş, ankarada kron, trek, sedona nerede satılıyor?
Gidip bi bakmak lazım ya.. Bugün dekatlona uğradım, iyi bir şey bulamadım. Sırada güngörler, performans, erdoğanlar, delta ve yiba çarşısı kaldı :) unuttuğum/bilmediğim başka yer var mi?
Senin boyun normal ya.. Çok rahat bulursun uygun kadroyu. Ama bana 14-15" kadro lazım.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo
Kardeş ulusta yiba çarşısı var.Orada bianchi,whistle,carraro,trek,kron ve aklıma gelmeyen bir kaç marka daha var.Trekler fazlasıyla var orada.Yeni geldi 2011 modeller.Işıl bisiklette :)
Ulusa git :D
Orada var :D
Ama komple satıyorlar genelde :)

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
kadro boyu çok ama çok önemli arkadslar bende boyumdan büyük kadro kullanma şerefine nail oldum :) eksileri keskin vede ani manevralarda hakimiyetin azalması bisikletin üzerinde gereğinden fazla gergin bir duruş yokuşlarda ananızın ağlaması gibi sıralanabilir lakin söyle bir önlem alabilirsiniz örneğin üzerindeki x uzunluğundaki gidon boğazını daha kısa bir gidon boğazıyla değiştirerek boydan 1-2 cm kazanılabilir son sözüm ufak kadro her zaman iyidir

• Beğen
Bilgilendirmen için sağol Ercan abi :)

Arkadaşlar yiba çarşısı Ulus'tan Dışkapıya giderken sol taraftaki yer mi aceba?

Evet Ozan abi.O yer.Silah bayileri falan da görürsün.

Kron xc 250
2011 model
Alüminyum gövde
26 boy
21 vites
Buradaki (26 Boy) ne demek oluyor arkadaşlar?

(link)
bu sitedeki verileri kadro şekil üzerinde verebilecek bir var mı acaba?
yani standover height range .. virtual top tube length .... hangi uzunluklar..

Trek markası hiçbir zaman Ankara da yiba çarşısına düşmemiştir. Trek Distribütörüde buna özen göstermektedir bu konuda galiba bir yanlışlık oldu.

• Beğen
Geri