Scudo Sports

Kadir Kelleci'nin bisikletini satmak zorunda kalması

Keşke win-win yayını adı altında mahalle futbol takımına para toplamak için televizyon kanalında yayın açanlar ve bu yayına binlerce liraları gönderenler böyle ülkeyi başarıyla temsil eden sporculara da bi el atsalar:
Acun'a mail atma fikri çık aklımdan.

Scudo
Marangoz Hamza. Bisiklet Milli takımı sponsoru.

Bundan sonra , her boy keresteden itanalı yontulmuş , tamamen yerli ve milli bisikletimizle yarışmalara katılacağız. UCİ standartlarıda neymiş. Şimdi onlar düşünsün.

(link)
Türkler başarısız diyenler utanır mı? Sanmam.

Yazıklar olsun! İnşallah bir gün bu Nefretinizde boğulursunuz. Umarım bir gün size de merhamet göstermezler...
Konuyu baştan bilenler bu yazdıklarımı anlarlar.

Ekleme: İnsan hata yapar cezasını çeker. Ama bu yapılan resmen zulüm.
nefretinde boğulan kim belli oluyor, bu kadir kelleci denen adam seçim zamanında millete küfredip kin kusmuyor muydu? böyle milli sporcu mu olur? antrenman bisikletini satıyormuş da, birde ajitasyon yapıyor? instagramında bu konuyla alakalı birşey göremedik. konuyu açan arkadaş da kafasında kurmuş senaryoyu, doğruluğunu bilmeden infaza hazır bi kitleyle estirin bakalım rüzgarı

Keşke win-win yayını adı altında mahalle futbol takımına para toplamak için televizyon kanalında yayın açanlar ve bu yayına binlerce liraları gönderenler böyle ülkeyi başarıyla temsil eden sporculara da bi el atsalar:
Mahalle takımı derken ?

nefretinde boğulan kim belli oluyor, bu kadir kelleci denen adam seçim zamanında millete küfredip kin kusmuyor muydu? böyle milli sporcu mu olur? antrenman bisikletini satıyormuş da, birde ajitasyon yapıyor? instagramında bu konuyla alakalı birşey göremedik. konuyu açan arkadaş da kafasında kurmuş senaryoyu, doğruluğunu bilmeden infaza hazır bi kitleyle estirin bakalım rüzgarı

Dosyalar

• D31E43E1-56E3-4343-AD06-BF85D55610C6.png
    D31E43E1-56E3-4343-AD06-BF85D55610C6.png
    405,4 KB · Okunma: 159
  • 11AECC2B-5571-4C99-B235-E80C59DEFB8D.png
    11AECC2B-5571-4C99-B235-E80C59DEFB8D.png
    327,2 KB · Okunma: 156
  • B9F2CA94-08B4-4FBB-A37B-E60614E90738.png
    B9F2CA94-08B4-4FBB-A37B-E60614E90738.png
    250,1 KB · Okunma: 138
...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DJDiamond
Federasyon ile arasını açan paylaşımlarında tek kelime küfür içermiyordu. İftira atıp siyasi bağınıza dair sadakatinizi bize kanıtlamak zorunda kaldığınız için adınıza üzülüyorum. Sizin gibi birisine 3 cümle yazmak bile bana zul ama iftira attığınızı yazmadan geçemedim!

Yan konular bir yana Kadir Kelleci, Ahmet Örkem ve daha nicesi el üzerinde tutmamız gereken sporcularımız. Ama tuzun koktuğu yerde spor da sporcu da bu pislikten uzak düşemiyor ne yazık ki...

Federasyon ile arasını açan paylaşımlarında tek kelime küfür içermiyordu. İftira atıp siyasi bağınıza dair sadakatinizi bize kanıtlamak zorunda kaldığınız için adınıza üzülüyorum. Sizin gibi birisine 3 cümle yazmak bile bana zul ama iftira attığınızı yazmadan geçemedim!

Yan konular bir yana Kadir Kelleci, Ahmet Örkem ve daha nicesi el üzerinde tutmamız gereken sporcularımız. Ama tuzun koktuğu yerde spor da sporcu da bu pislikten uzak düşemiyor ne yazık ki...
ne alakası var, küfürlü paylaşımı faceebook da duruyordu, ekran görüntüsü falan vardı forumda. sen milli sporcusun. bu ülkedeki %50'lik kesime küfrediyorsun. bunu neyle izah edeceksin? milli sporcu olmak bunu mu gerektirir? isterse dünya birincisi olsun, bu üslubu kullanabiliyorsa benim gözümde bir hiçtir. arda turan bile gazeteciye saldırdı, küfretti, milli takım kariyeri bitti. kadir kelleci de kendi fişini çekti. buna rağmen neyin edebiyatını yapıyorsunuz burada

Söyleyecek birșeyim kalmadı, 'șurada "Milli" sporcumuzun bașına gelenleri paylaștım ki belki bir yetkili görür de kanayan yaralarımızdan bir tanesini kapatır diye.

Ortak değerlerimizin içerisine bile 'kutuplașma' temelli cümleler yazan insanlar oldu. Hepimizin aynı ülkenin vatandașlarıyız, nedir bu kutuplașma da?

Hepimiz 'aynı ülkenin, aynı toprakların, aynı șanlı bayrağın' insanlarıyız, birbirimize bu kadar düșman olmak neden?

O uğruna birbirinizle tartıștığınız, kutuplaștığınız siyasiler ( küçük bir kısmı hariç) 80-90 yıldır benim ülkemde soymadık yer, kurum bırakmadılar neredeyse. Taraflara bölünmeyin arkadașlar lütfen!

Kaç tane milletvekilinin evladı doğu bölgemizde askerlik yapmıș bu güne kadar? Bırakın taraflara bölünmeyi!

Ne yani sporculara ödeme yapmak federasyonlara mı kaldı, ödeme yapmazsalar da suçlu mu oluyorlar? Bu adamın sponsoru yok mu?
Spor federasyonlarının asli görevi zaten sporcuların gelişimini sağlamak bunun içinde kaynaklarını sporcuların gelişimine harcamalı ama bizde federasyonlar kendilerine ayrılan kaynakları sporcu haricinde başka heryere harcıyorlar herhangi bir yere gezi yapsalar peşlerinden bir sürü gereksiz kişiyi kafileye ekliyorlar en az 5 yıldızlı otellerde konaklıyorlar.Sporcular milli olarak uluslararası müsabakalara bile katılsa yol ve konaklama bedellerini kendileri karşılıyor bu giderleri federasyon karşılamayacaksa ne işe yarar

Ahmet Örken'de bizim sporcumuz Kadir Kelleci'de. Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. 😏 Ben oraya eklemişim insan hata yapar diye; hata yapmış cezasını verirsin daha sonra hak ediyorsa milli takıma girer veya diğer yarışlara girer. Böyle zulüm yapılmaz. Ama ötekileştirmek, kutuplaştırmak ruhunuza işlemiş. Aynen son cümlenizde dediğiniz gibi estirin bakalım rüzgarı!!!

Başka bir konu ise ''Böyle milli sporcu mu olur?'' Farklı açıdan bakalım, Arda Turan diye Milli bir sporcu var. Gerisini yazmayacağım. Neler yaptığını herkes biliyor. Ama siz Arda Turan'a laf edemezsiniz. 🧐 Nedeni ise belli. 😎

Neyse bakalım Estirin rüzgarı 🍃🍃🍃😅

Ahmet Örken'de bizim sporcumuz Kadir Kelleci'de. Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. 😏 Ben oraya eklemişim insan hata yapar diye; hata yapmış cezasını verirsin daha sonra hak ediyorsa milli takıma girer veya diğer yarışlara girer. Böyle zulüm yapılmaz. Ama ötekileştirmek, kutuplaştırmak ruhunuza işlemiş. Aynen son cümlenizde dediğiniz gibi estirin bakalım rüzgarı!!!

Başka bir konu ise ''Böyle milli sporcu mu olur?'' Farklı açıdan bakalım, Arda Turan diye Milli bir sporcu var. Gerisini yazmayacağım. Neler yaptığını herkes biliyor. Ama siz Arda Turan'a laf edemezsiniz. 🧐 Nedeni ise belli. 😎

Neyse bakalım Estirin rüzgarı 🍃🍃🍃😅
Çok güzel özetlemişsiniz tebrik ediyorum. :harika:

Yirmi yıldır bilir takip ederim Abdülkadir'i. Defalarca disiplin promlemleri ile gündeme geldi.
Sosyal medyayı fütursuzca kullanması da ayrı bir konu.
Sporcu zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olmalı diye bildik hep. Bilemiyorum Altan bilemiyorum 🤔

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Kadir Kelleci'nin millete hakaret ettiği denilen paylaşımlarında ise tek bir küfür ya da hakaret yok. İnsta. olmadığı için direk bulup buraya koyamıyorum ama özet geçeyim: 24 Haziran Seçimlerinin akşamında zaferlerini kutlamak için yol kapatıp trafiği kitleyen ve havaya silah sıkıp "koyduk mu?" şeklinde tezahürat yapan kitleye çok hafif bir şekilde sistemini ve eleştirisi belirten bir paylaşım. Bunun ardından federasyon tarafından istenmeyen adam ilan edildi ve bu konu başlığına ve yine o kitlenin uzantılarını kadar geldik.

Bu öyle bir kitle ki eleştirilemez ve her şeye hakkı olduğunu düşünen uzak durulması ama denk gelindiğimde hakkı neyse verilmesi gereken bir kitle. Kadir kibarca yazmıştı, ki ben olsam çok farklı yazardım, o yazım bile millete hakaret olarak dillendiriliyor.

Cevabını verin, bloğu basın geçin. "do not feed trolls" günümüzde akıl sağlınızı korumak için gereken en önemli düsturunuz olsun.

O kadar fakirim ki paramount diye bir otel olduğunu bile bilmiyorum.🤭
Trivago üzerinden den bir gecelik yer ayirayim dedim. Yer yok dedi. Fakir oldugumu nasil anliyor. Allahim cennetde ki paramountdan bir gece yer ver bana.🤲

Son düzenleme:
çok üzücü :( . Kendisi çok azimli ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Sattığı bisiklette çok güzel kırmızı beyaz türk bayrağı renginde. Devlet sporculara destek olmayınca değerli sporcularımız maalesef yurtdışı cazip gelip gidebiliyor. Umarım Kadir Bey Türkiye yi MTB bisiklette temsil eder ve gençlere ilham olur.

Tası tarağı toplamış gidici galiba

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Bisiklet türkiye de amatör bir spor branşı. Bu sporu yapan bunu bilmeli.üst düzey olarak yapacaksanız avrupa da büyük tür koşan takımlarda sürmek hedefiniz olmalı. Kaldiki orada bile maaşlar inanılmaz değil. Sonuç olarak türkiye şartlarında pro olarak yapılacak spor değil

Geri