Scudo Sports

Kadir Kelleci'nin bisikletini satmak zorunda kalması

Şaşırmıyorum, zamanında benim ve benim gibi birçok milli sporcunun başına gelen olağan olaylar dizisi. Değişen hiçbirşey yok. Zamanında bizi olimpiyatlarda temsil etmiş dağ bisikleti sporcusu suan bisiklet tamirciliği yapıyor. Yine zamanında çok çok iyi bir milli bisiklet sporcumuz, milli takım kampında bisiklet yıkıyor. Küçümsediğimden değil, yanlış anlaşılmasın. Değer meselesi. Türkiyede profesyonel spor yapılmaz !!! Yapan kişiler bir elin parmaklarını geçmez, futbolculardan bahsetmiyorum.

Scudo
Ne yani sporculara ödeme yapmak federasyonlara mı kaldı, ödeme yapmazsalar da suçlu mu oluyorlar? Bu adamın sponsoru yok mu?
Türkiye'yi temsil edecekse elbette federasyonun karşılaması gerekiyor. Kimse kalkıp federasyona ben granfondoda yarışacağım bana destek ver demiyor. Sanırım siz olaylara bayağı uzak kalmışsınız.

Son düzenleme:
Ülke siyasilerinin sürekli göz önünden halı altına, dolap altına süpürmeye çalıştıkları o kadar çok pislikleri var ki, artık iyice doldu ve kenarlardan taşar oldu. Dünya siyasetinden ve en çok ta bu ülkenin siyasetinden artık midem bulanır oldu. Allah, bu halka haksızlık yapan, çalan-çırpan, kendi ceplerine çalışan tüm siyasilerin belasını versin. Umarım en kısa sürede aklı başında birileri aradan sıyrılıp, bir şekilde yukarı çıkmayı başarır da, ülke yönetiminde hak sahibi olurlar. :(

Türkiye'yi temsil edecekse elbette federasyonun karşılaması gerekiyor. Kimse kalkıp federasyona ben granfondoda yarışacağım bana destek ver demiyor. Sanırım siz olaylara bayağı uzak kalmışsınız.
Ülkeyi değil kendisini temsil ediyor. Uzaklığımla ilgilenme işine bak.

Şaşırdık mı?
Tabii ki Hayır
Bu sadece Federasyonun suçu değil , Özel sektörde ve diğer devlet kurumlarıda bu sporlara hiç bir katkı vermiyor , Bir tek futbol biraz basketbol ve voleybol
Bisiklet Federasyonu fizikken varlığı olan fakat aktivite de hiç bir varlığı olmayan bir kurum ve Bisiklete de hiç bir katkıda bulunmuyor '' Türkiye Turu Hariç ''
Ne düzgün bir kulüp var ne de yeni başlıyanlar için bir olanak,
Bisiklet bir kaç Bisiklet satıcısı ve tamircinin elinde oyuncak olmuş onlarda çıkarlarına göre hareket ediyorlar , Sporsa kendi kendine sahipsiz çocuk gibi büyümeğe çalışıyor,

Bu gün gidip yaşamısın dediklerin de burun kıvıracağımız ülkelerden bile bir çok sporcu uluslar arası yarışmalarda boy gösteriyor

Acaba Federasyon Başkanı ve Bu sporu yönetenler seyrettiklerin de biz nerede hata yapıyoruz diye düşünüyorlar mı?
Onada kendileri cevap versin!!

Ülkeyi değil kendisini temsil ediyor. Uzaklığımla ilgilenme işine bak.
İlk önce yazımın neresi zoruna gittide agresifleştin? İkinci olarakta yazılanları anlayarak okumaya çalış, ben temsil ediyor yazmadım, edecekse yazdım her ikisi arasında anlam farkı var, tabiiki anlayabilene!

İlk önce yazımın neresi zoruna gittide agresifleştin? İkinci olarakta yazılanları anlayarak okumaya çalış, ben temsil ediyor yazmadım, edecekse yazdım her ikisi arasında anlam farkı var, tabiiki anlayabilene!
Sen yine de bak işine.

Sporda torpil

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak milletvekilliği itirafları! Berat Albayrak'la aralarında geçen konuşmayı da ilk kez anlattı
2 Haziran 2021 Çarşamba 17:05Haberler.com - Haberler | Politika
AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kırmak istemediği için milletvekili olduğunu ve bu işi beceremediğini söyledi. 'Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım'.

Hamza Yerlikaya
Vakıfbank’ın bugün Olağan Genel Kurulu yapılıyor. Edinilen bilgiye göre, eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, bankanın yeni yönetim kurulunda yer almayacak.

Hiçbir bankacılık tecrübesi olmadan bu göreve getirilmesi uzun süre konuşulan Hamza Yerlikaya’nın yerine ise Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Saydam getirildi.

Şunlara verilen arpaliklar nerde ? Adamcağız alti ustü bir turnuvaya katilcak yapilan muameleye bak. Bunlar zekat verse Turkiyede spor çağ atlar

İksiri veriyorum. Bir yere yazın
Din, iman sömürüsü
Vatan,millet, sakarya hamaseti
Dış minnaklar teorileri
Futbol

Güzel bir uyku için bunları ister karıştırıp isterseniz tek başına isteyene gıdım gıdım aç karnına veriniz.

Şimdi iksirde ne yok diye de tek tek yazayım mı?
Eğitim, adalet, liyakat......

Gördüğünüz gibi bisikletin de iksirde yeri yok. Kadir Kelleci değil bisikletini satması kendini ulu orta yaksa önem teşkil etmez.

İksiri veriyorum. Bir yere yazın
Din, iman sömürüsü
Vatan,millet, sakarya hamaseti
Dış minnaklar teorileri
Futbol

Bunları ister karıştırıp isterseniz tek başına isteyene gıdım gıdım aç karnına veriniz.

Şimdi iksirde ne yok diye de tek tek yazayım mı?
Eğitim, adalet, liyakat......

Gördüğünüz gibi bisikletinde iksirde yeri yok. Kadir Kelleci değil bisikletini satmak kendini yaksa önem teşkil etmez.
Keşke futbol iyi olsa. Futbolculara yapilan onca yatirim, ilgi alaka, alt yapi, reklam vs. Sonuç fiyasko çunku spordada liyakat, yetenek ikinci planda Milli takimin nekadar milli oldugü bile tartişilir.

Keşke futbol iyi olsa. Futbolculara yapilan onca yatirim, ilgi alaka, alt yapi, reklam vs. Sonuç fiyasko çunku spordada liyakat, yetenek ikinci planda Milli takimin nekadar milli oldugü bile tartişilir.
Futbolun iyi olup olmaması da çok önemli değil
Her türlü futbol eşliğinde uyuşmak isteyen, sorgulamak istemeyen bunu talep eden çok büyük kitle var.
Franco'nun 3F si Fado-Fiesta-Futbol
Hemen hemen her iktidarın sihirli 3F si

Bütün dünyadaki kural
Milli olan sporcuların MASRAFLARINI Ülke federasyonları ve/veya onları yarışmaya yollayan kulüpler tarafından karşılanır ,

Esas soru Şu :

Kadir bey ve bir arkadaş daha UCI dağ bisikleti yarışına kaltıldı ,

Bu iki sporcu Türk milli tanımını temsilen ve/veya bir kulübü temsil ederek mi Katılıyor yoksa bireysel mi ?

Ona göre değerlendirmek lazım.

Bütün dünyadaki kural
Milli olan sporcuların MASRAFLARINI Ülke federasyonları ve/veya onları yarışmaya yollayan kulüpler tarafından karşılanır ,

Esas soru Şu :

Kadir bey ve bir arkadaş daha UCI dağ bisikleti yarışına kaltıldı ,

Bu iki sporcu Türk milli tanımını temsilen ve/veya bir kulübü temsil ederek mi Katılıyor yoksa bireysel mi ?

Ona göre değerlendirmek lazım.
Kadir Kelleci bütün masrafları kendi cebinden karşıladığına emin olabilirim. Bildiğim kadarıyla 1 adet sponsoru bulunmakta (Lassa -Sanırım forma sponsoru çünki bütün formalarında Lassa var :D-) . Adamın 3 Bisikleti vardı (MTB Ghost, Yol Bisikleti Ghost, Orbea Alma) dünya turnuvasının ilk ayağına gitmeden önce Orbea Alma model bisikletini satmıştı. Hatta yanılmıyorsam satmadan önceki veya ilana koyduğu zamana en yakın mtb yarışında (adını bilmiyorum) genç bir arkadaş biniyordu o yarış, bisiklete. Kendisi ise Enduro kategorisinde bulunan Ghost marka bisikletini kullanıyordu.

Hatta genç arkadaşımız yarışın sonunda İnstangram platformunda kendisine ayrıca teşekkür etmişti.

Serdar Anıl Depe ise Salcano Sakarya B. B. Pro Team kadrosunda yer alıyor. Yarışta hiç gözükmese de kamera arkasında yaptığı paylaşımlarda Salcano Sakarya B. B. Pro Team forması giyiyordu.

2 Milli sporcumuzda bireysel olarak gidip yanlarında takım götürmemişlerdi.

Yanlışım var ise düzeltiniz efenim

Keşke win-win yayını adı altında mahalle futbol takımına para toplamak için televizyon kanalında yayın açanlar ve bu yayına binlerce liraları gönderenler böyle ülkeyi başarıyla temsil eden sporculara da bi el atsalar:

Geri