Scudo Sports

Kadıköy

Sağolun :in: Zamanla bende Kurallara alışırım eldiven ve Kask sorunum yok zaten.. ( Annemin zoruyla almıştım zamanında iyikide almışım ) :D

Scudo
aslında foruma çok önceden üye olmuştum bugune merhaba demek kısmet oldu. 2-3 senedir caddebostan sahil yolunda bir kaç arkadaşımla beraber pedallıyoruz. en uzak mesafemiz tuzla sahili oldu.
bu sene bisikletimi değiştirip corratec x vert s lite e geçtim. merak ettiğim sahil yolundan başlayarak daha farklı turlar yapan dağ bisikletli arkadaşlar var mı? varsa turlar hakkında bilgi verebilirseniz bizde katılmaya çalışacağız. :)
forumda böyle bir başlık varsa bulamadım..
ayrıca biz de genelde haftasonları bostancı iskelesi önünde buluşup pedallıyoruz katılmak isteyenleri de bekleriz :)

hoşgeldiniz foruma sahil yolunda başlayıp kendini dağlara vuran çok arkadaş var bende vurucam kendimi dağlara yakında :) haftaya çınarcığa gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla bende motion var onda eski çocukluk bisikletlerimizden ama güvenimiz var :)

@alquimista

bağımsız tüm pedalşörlerin tüm organizasyonlarını kutlarım
esen kalın

bağımsız tur düzenleyen tüm pedalşörlere başarılar

:in: :in: :in:

teşekkür ederim Kudret bey :)
çınarcık için rota nasıl oluyor? veya nasıl bir program düşünüyorsunuz?

@alquimista

şu an programım yok
yalnız size bilgi vereyim
kadıköyden turyol motorları ile geçiliyor dönüş saatleri yaz uygulaması olduğu için değişmis olabilir tam bilet 12 ytl idi zam oldumu bilmiyorum motorlarda bisiklete para alınmıyor motorun ön tarafında bisiklet kitlemek için yerler mevcut ama fazla değil

(link)

konu ile ilgili link

çınarcık rotasını ben pendikten yalovaya geçerek ordanda çınarcığa kadar pedallıyarak yapıcam yalovadan sonra 17 km çınarcık ordanda teşvikiye üzerinden dağ yollarına doğru gidicez teşvikiyeden armutlu yoluna doğru çok güzel bi yol ağaçlık ve ormanlık arasından.

• Beğen
Tepkiler: alquimista
@samet_özdemir

rota güzel duruyor böyle yazınca da :) peki tahminen kaç saat veya toplamda kaç km sürüyor?

yalova çınarcık 17 km çınarcıktan sonra armutlu 30 küsür diye biliyorum gidebildiğimiz kadar gidicez büyük ihtimal armutluya gideriz çünkü çınarcıkta kalcaz cumartesi devam etmicez mangal ve çınarcığın tadını çıkartmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: alquimista
@alquimista

Merhaba
Bende size katılmak isterim. Bostancı - Fenerbahçe Ordu Evi arası pedallıyorum. Kimi zaman sıkıcı oluyor yalnız olduğum için...

Ben tarihini kaçırdım.
bu tur hangi tarihte yapılacak.
bu arada Jımmy hafta sonları forumda sağolsunlar bi çok tecrübeli arkadaşın keyifli turları oluyor katılmaya çalışıyorum. sana da tavsiye ederim.
Hafta içi (Pazartesi - Çarşamba - Perşembe) günleri de Caddebostan - Maltepe arası form tutuyorum. genelde akşamları 19:30 gibi başlıyorum. istersen bana katılabilrisin.
birolakturk@hotmail.com MSN e ekle

@Jimmy Cons

tabi ki ne zaman isterseniz bekleriz :) biz genelde pazar günleri sabah 10.30 gibi bostancı iskelesi önünde buluşuyoruz. yalnız bu hafta sonu için tam saat kararlaştırmadık. geçen pazar tuzla sahiline kadar bir tur yapmıştık. bu pazar burgaz adaya gitme ihtimalimiz var. ben kesinleşince burdan tekrar haber veririm.

@samet_özdemir

anladım :) evet keyifli görünüyor ama biz şimdilik günü birlik gidip dönebileceğimiz mesafeleri istiyoruz. gece konaklamalı prog. lar uymuyor ama aklımızda olsun bir gün katılmaya çalışırız

@alquimista

bizimkiside kamp olmicak zaten kamp yapacak malzemelerimizde yok hemde bu havada çadır soğuk olur bizim ev var orda kalıcaz 3 kişiyiz daha sonra arkadaşlarla yine tur düzenlicez yalovaya sudüşen şelalesine orda konaklama yapmicaz günü birlik gidip gelicez çokda güzel bi yer oraya gelebilirsiniz. ;)

@alquimista
Çok güzel olur. Bende bu pazar Büyükada'ya gitmeyi planlıyordum. Burgazada'ya da gidebiliriz. Hem Burgazada küçük olduğu için turumuz erken biter ve diğer adalara da geçebiliriz. Her saat ve organizasyon uygundur benim için.

@Birol AKTÜRK
Yarın akşam çıkacaksanız katılabilirim size. Buluşma yerini (Caddebostan Migros? - Şaşkınbakkal ışıklar?) ve saati kararlaştıralım. 19:30 iyi ama biraz daha erken olursa daha iyi olur.

Herkese merhabalar..

Arkadaşlar konularda arattım ama bulamadım.. O yüzden bende konu açiim dedim..

Benim gibi Kadıköy'de ikamet eden arkadaşlardan haftaiçi veya hafta sonu hareket yeri Kadıköy olmak üzere;

Pendik-Tuzla, Sarıyer-Altınkum-Kilyos, Florya-Büyükçekmece, Şile-Ağva ya da en azından akşamları Üsküdar-Salacık Sahili

turları yapmak isteyen varmıdır..?

Selamlar dostum.Ben her haftasonu Beykoz çıkışlı Riva turu yapıyorum tek başıma.Daha uzun mesafelere gitmeyi planlıyorum ancak grup halinde.Arzu edersen bi hafta sonu Beykoz çıkışlı Şile yapabiliriz.Çıkış Kadiköy de
olabilir.

Sevgiler..

gençlik bende de modifiye bir MTB var. size ayak uydurabilirmiyim bilmem ama 20-25 ortalamada günlük 70-80 km çıkarabilrim.

Geri