Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Eğlenceli olacağa benziyor.............3.cü bisi.gönüllüsü de benim...
15 kişi ile sınırlı olmasaydı, keşke daha fazla katılabilseydik..Çok hoş olurdu...

Esenlik diliyorum....

.

Selamlar. Bisikleti alalı 2 hafta oldu (Trek 4500) Genelde serbest sürüş için kullanıyorum ama trial hareketlerini de öğrenmeyi çok istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek ya da beraber çalışmak isteyen arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum:)

Bağdat caddesinden beraber pedal basmak isterdim ancak sınavım var 3 Nisanda :( :( :(

bende varım geliyorum harleydavidson'cular bisikletçileride görsünler bakalım :D

@ferda oran

bende geliyorum.saat kaçta.kudret abinin dediği gibi 15:15 de suadiye otelinin önündemi toplanıcaz
envci@hotmail.com
enver avcı
0533 491 70 59

@enver avcı

ferda arkadaş pedal sesine de açmış bir topik orda mesaj düşmüş ben o mesaja göre hareket ediyorum saat 15.15 de suadiye otelin önü
3 nisan cumartesi

bende gelmek isterim 3 nisan cumartesi iş çıkışı suadiyeye gelirim ama ben yeni aldığım için bisikletimi kask ve eldivenim yok gerçi eldiveni yarın falan alıcamda kaskım yok sorun olurmu? pedal sesindede yazmıştım gelmek isterim die dreamin nickli üyeyim ordada :)

caddebostanda uçan kaçan arkadaşlar görüyorum aman trial yapanlar görüyorum belki onlar yardımcı olur.

Kortej geçişi falan olmadı!!!!!:boese157: Suadiye otelinin önünde kimse yoktu Kudret amca bir de ben vardım!!!

malesef gelemedim bende bisikletimin arka jantı yamuldu cuma akşamı bugünde deltaya götürdüm hatta caddede giderken kudret abiyi gördüm dönüştede suadiye otelinin önünde ikinici gördüm ama arkamdan gelen arabalardan dolayı duramadım. kortej geçisinin olmaması kötü olmuş.

heheheheh
tufaya geldik bu arada doğukanla pedallamış olduk

:in: :in: :in:

kudret abi,bisikletçilere kastı olan birisinin yapmış olduğu bişey galiba ? hiç bir haber yoktu zaten.afiş falan.sadece forumda konusu geçti.saat bilgisi bile sonradan yazıldı.garip.gelmeyi düşünüyordum bende.tam bir fiyasko olurdu :)

@Onur Kahraman

suadiye oteli bana 20 dakika ben zati hiç bir gün boş durmam animallah
her gün kontağı açar pedala basarım sen uzakta olduğun için sana eziyet olurdu doğukanda göztepe oturuyor onada uzak değil buraları bizim mekan bağdat caddesi

:in: :in: :in:

banada uzak ama farketmez kartalda olucaktım iş çıkışı gelicektim cuma günkü kazadan sonra olmadı, yavaşladım suadiye otelinin yanından geçerken ama duramadım arkamdaki araçlardan dolayı 15:09 du saat suadiye otelinin önündeyken.

@Kudret Kurtcebe

Haklısın Kudret amca ama biraz kandırılmış gibi olduk:boese157: yoksa sele üstünde yaşayan insanlar olduğumuz için sorun yok:D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Öncelikle herkese iyi sürüşler

İsmim Berkay yaş 16 İstanbul - Kadıköy de oturuyorum Vakit buldukça 3-4 arkadaş Kadıköy - Bostancı arası ufak turlar yapıyoruz Sizin kadar deneyimli olmasakta maksat eğlence ve spor :) Bisikletim iyi değil ne de olsa carrefour dan aldım öğrenci harçlıklarıyla anca bu kadar :D ama ileride ufak tefek değişiklikler yapacağım.. Eğer kabul ederseniz İstanbul içi turlarınıza katılmayı çok isterim. Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Berkay aramıza hoş geldin.. Maksat pedallamak olsun bisikletin markasının ne önemi var..
Buradan turları takip et..
Her grubun ufacık tefecik kuralları oluyo, kimisi kask diye tutturuyo kimisi yiyecek :D
Bir gün tanışmak dileği ile..

• Beğen
Tepkiler: berkaybulut1
Geri