Scudo Sports

Kadıköy

Güzel insan Bisiklet forum Ailemize hoşgeldiniz.Güzel ve verimli paylaşımlar geçirmenizi diliyorum.

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Scudo
Hoş geldiniz. İyi forumlar.

selam...haftasonu bir yarış için istanbul a gelmeyi düşünüyorum...mtb etabı için bir bisiklet kiralamam gerek..kadıköy y ada taksim civarında mtb kiralayan mekanlar var mı..şimdiden saolun..

merhaba, yeniay macera yarışı değil mi, bende katılacağım.

Forumdada sayfaları olan Yesilbisiklet günlük bisiklet kiralıyor. Yesilbisiklet'in kendi sayfasındanda telefonunu bulup Gürsel ile görüşebilirsin sana yardımcı olur. Bu arada Yeşilbisiklet kadıköy/selamiçeşmede.

saol...macera akademisinden caner, servis falan kaldırmaktan bahsetmişti ama emin değilim....bi bakalım :)..orda görüşürüz umarım...

saçma bir sorum olacak
kadıköyden kemerburgaza bisikletle nasıl gidersiniz
deneyen oldumu bu yolu hiç?
karaköy den mi
sütlüceden mi?

Ben bir ara planlamıştım, ancak Niko ve MSD_57 bir ara gitmişlerdi oralara, Arnavutköy (G.O.P) üzerinden gitmişlerdi.

Niyetin mi var. Ben Kadıköy'deyim, ciddi isen bir düşünelim...

çukulata yolda erir ama
bence incir ve kayısı kutusu iidir

@Halil Uygun

Pardon ama hanginiz gideceksiniz?

Beraber misiniz?

Anne-baba gelecek mi?

Yani terli terli, kasklarla beraber ne de iyi kız istenir?

Kız veya ailesi de bisikletçi mi acaba?

Eğer değilllerse size hendek atlattırırlar sonra, zor alırsınız kızı:)

@nuhcan

kızı halile isticez
o ayrıntıları o düşünecek artık
kız bisikletçimiydi halil?
ya yine de çok uzakmış- daha yakından bişi bulsaydık hay alla:eek:

Amatörce yavaş bir tempoda Acıbadem Kadıköy güzergahı üzerinden Caddebostan sahiline (migrosun oralara) gidiş dönüş yapacak arkadaşlar arıyorum.

Hangi günler, hangi saatler

Katılıma göre belirlenebilir farketmez.

O konuyu gördümde o grup profesyonel biraz. Ayrıca bende dağ bisikleti var onlara ayak uydurmak çok kasar. Ben daha çok keyif ve eğlence hafiften kardiyo yapma amaçlı bir tur yapmak istiyorum.

Geri