Scudo Sports

Kadıköy

bakalım, ben de şimdi çıkıyorum, kimse de çıkmaz heralde, neyse görüşürüz sonra..

Scudo
rüzgar dinmemiş hala :D
yelken gibiyim zaten bisikletin üstünde iyi de rüzgarı keserim yani :p

öyle olması hoşuma gitti gerçi ama boynum tutulur diye de baya endişelendim terledikçe boynuma rüzgar yemem sakıncalı çünkü

rüzgar arkadan gelse neyse de tam karşıdan gelince sürmek çok zor oluyo. neyseki yelken gibi değilim :p

selamlar,

moda'dan ben varım. haftanın 3 günü (haftasonları hariç) 20:00 den 23:00 e kadar 25km'nin altına düşmeden bostancıya, canım isterse maltepeye kadar devam ediyorum.. bazen 3-4 kişi civarında olabiliyoruz.. bazen de tek çıkıyorum..

tek, grup farketmez. beraber sürülecek bir arkadaş kazançtır her zaman.

ben de 19 gibi küçükyalıdan çıkıp orduevine kadar gidiyorum :D
gri bisan eldorado, kırmızı sedona kaskı, siyah sedona eldiveni, siyah şort :D

selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım...
hem bisiklet olarak hem bisikletforum olarak yeniyim hatta ilk mesajım:) acıbademdeyim bende arkadasım haftanın 3 gunu aksamları acibadem bostancı maltepe turu yapıyor
bizde size katılabiliriz ama once benim biraz form yapmam lazım cok uzun suredir pedal cevirmedim :)

• Beğen
Tepkiler: merthan216
ewt arkadaşlar bu akşam saat 19.00 da bostancıya pedal basıcam isteyen arkadaşlar gelebilir.rotayı isteğe göre malt6epe veya kartala kadar uzatabiliriz. çıkış saati ve yeri:acıbadem dominos pizza saat 19:00 ortalam hızım 25 km

Arkadaşlar merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. Bizde bu akşam GRCN arkadaşımla birlikte caddebostan sahilyolu-Bostancı arası tura çıkıcaz. Saat 20:00 hareket etmeyi düşünüyoruz. Siz biraz geçe alırsanız beraber çıkabiliriz. Bu arada Acıbadem bisiklet grubunu oluşturmak güzel olurdu. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: grcn
slmmm
biz İkbaliye durağının önünde buluşucaz seni de görmek isteriz. saat 20.00 diyelim?

@merthan216

kusra bakmayın istanbula geç geldim yetişemedim bir dahaki sefere inş:)

Merhaba arkadaşlar ben de Casttello var. Haftaiçi akşamları ve hafta sonu sabahları Süreyyapaşa-Bostancı-Dragos-Süreyyapaşa arası (aksilikler olmadığı sürece) pedallıyorum . Ve pek çok arkadaş görüyorum Maltepe-Bostancı arası . . . isterseniz birlikte gezebiliriz . . .

ben bu akşam çıkıyorum yine acıbademden gelmek isteyen olabilirse takılabilir saat 17.00 de dominostan çıkıcam gelen olursa mesaj atsın özelden

slmmm arkadaşlar bende hafta da 3 gün arayla acıbadem-kartal arası gidip geliyorum. genelde 20-30 civarı çıkıyorum yola. gelmek isteyen olursa beklerim. bu arada acıbadem grubunu toplayıp bir gün hep beraber bir tur yapalım ne dersiniz? görüşmek üzere...

şehrin gürültüsünden dumanından pisliğinden bıkmadınızmı artık bence biraz daha doğaya yönelmeniz gerek diye düşünüyorum :)

Merhaba Arkadaşlar,
Bağdat cad 3 nisan'da yeme-içme şenliği çerçevesinde kortej olacak...
Eski arabalar, Harley Davidsoncılar,.... geçişi olacak. Ben de çevre dostu bir girişimci olarak organik&fairtrade Kahvelerimizi temsilen bisiklet geçişi önerdim. Ve kabul edildi.
Bu eğlenceli korteje eşilk etmek isterseniz lütfen bana acilen :winkenlux ulaşın.
ferdaoran@hotmail.com
teşekkürler:
winken457

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Geri