Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@MOSAD

ben dışında gruptaki herkez MTB kullanmakta...

Grup çarşamba günleri gayet keyif için toplanır ve gezilir

ama çok yavaşta giderseniz olmaz yani 30 km hızın altına düşmezseniz varım yinede

@cagan0403

sende ne bisiklet var?

uygun saat olabilirse katılabilirim...

@celil.mayaoglu

bianchi-shape var pazar akşamzüerleri grup kurabzilirz isteyen gelir caddebostan sahlinden sahil turu yazparız acıbademden çıkıp

@cagan0403

valla muhteşem olur, kesin olur kısaca, bende salcano ng 650 var.

@MOSAD

Ben Acıbadem'den haftanın 2-3 günü Dragos'a kadar pedallıyorum bi aksilik olmadıkça. Şu acıbademli bisikletçiler bir toplansak ya Acıbadem caddesinde bir akşam tanışsak derim...

kalamış sahilden sonrası yolu kestiremiyorum sadece, oradan sonrasıyla ilgili rehberlik edicek arkadaş olursa seve seve gelirim, hatta zamanı gelir caddebostan yetmez, bostancıya, oradan da kartala(sahil boyunca) kadar da çevirebilirim yavaş tempoyla turlamak üzere..

Yolları bilmiyorum açıkçası, bir dönem avrupa yakasındaydım, kolay gerçi bulması ama olsun gene de en az 2kişi gitmek daha temiz..

zaten kadıköye iniş 5-10dk arası zaman alıyo yokuş aşağı olduğu için. Zaman bile almıyo, dönüşü zaten mesele de, sabırla ve dinlene dinlene gitme tarafındayım mecburen sağlık durumum ve antrenmansız oluşum gereği..

@celil.mayaoglu

ben hemen hemen her gün küçükyalıdan göztepeye(sahilin bittiği nokta) gidiyorum. dediğim yer fenerbahçe orduevi'nin biraz aşağısı. eğer orada buluşursak sahilde turlayabiliriz. tabi oradan sonra bişey kalmıyo ama olsun dümdüz yol :D

profesyonel olarak bakma, mert kaptanın 1,5 gezisine katıldım. herkese uygun tempoda gidiliyor. ve sen yenisin diye bir durumda söz konusu dahi olmuyor. ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
bu akşam 18:00 den sonra çıkmayı düşünüyorum... gelmek isteyen var mı?

dün çok sürdüm şimdi sol omzum aşırı derecede ağrıyo yukarı bile kaldırmakta zorlanıyorum bugün çıkamıycam ben

işten geldim ben de şimdi gördüm burda davetiyeyi, saolun ben de yorgunum yürüyerek geldim eve vasıtaya binmeden bisiklet yok diye..

ben döndüm bile :) maltepeye gidip geldim... dönüşte de yağmura yakalandım... tısss tısss yol sesi lastik sesi... yağmurun sesi... birdenbire gülümsedim... mutlu hissettim kendimi... yağmurda binmek de bir ayrı güzel...

ama yine de yollar ıslak araçlar dışarıyı görmekte zorlanıyorlar... fazladan dikkat etmekte fayda var...

yine mi yağmur yağdı :D

resim açılıyo ama forumda görüntülenmiyo ?!
onun yerine şunu verelim
http://failblog.files.wordpress.com/2008/06/fail-bike-umbrella.jpg

yola çıkıyorum şimdi küçükyalıdan
gri bisan eldorado, kırmızı sedona kask, siyah sedona eldiven, siyah şort siyah t shirt :D

ewt bu pazar acıbademlilerle bi tur yapalım fena olmaz ama avrupa yakasına geçersek daha iyi olur

ben birazdan çıkıyorum, stres amaçlı modaya kadar inebilirim en azından..

kimse çıkmaz değil mi şimdi?

sıkılmamak için sordum en azından, 4-5gün oldu binmeyeli üşeniyo gibiyim..

bugün 6'da çıktım öyle bi rüzgar vardıki bisiklet zevki filan bırakmadı. akıntıya karşı kürek çekmek gibi bişey basıyosun basıyosun sonra bi rüzgar çıkıyo hızın anında azalıyo. belki şimdi rüzgar dinmiştir bilemiyorum :D

Geri