Scudo Sports

Kadıköy

merhaba herkese, yeni kayıt oldum foruma, kadıköye yeni taşındım, pedal turlarına da katılmak isterim fakat öncesinde bir bisikletçi bulmam gerek, trek fx bisikletimin arkasında bir elektrikli motor var, herşeyi söktüm fakat arka teker göbeğine bağlı motor dişlisini sökemedim. kadıköy merkezde bu işi yapabilecek önerebileceğiniz bisikletçiler varsa sevinirim. teşekkür ederim.

Scudo
@tuna ulaş

Merhaba Tuna,
Bostancı kaçkar a götürebilirsin..

Selam arkadaşlar, bu pazar hava müsait olursa Şile-Teke-Darlık turu yapacağız..Buluşma saatini henüz belirlemedik..Şu anda 5 kişiyiz sayı artabilir.. :)
Tur 160 km 2000 irtifa olacaktır,dönüşü Aydos üzerinden yaparsak 2500 civarı irtifa alacağız..Sert bir tur olacağından Teke de enerji toplamak ve günün keyfini çıkarabilmek için bir şeyler yemeyi düşünüyoruz..Gelmek isteyenlere duyurulur.. )

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Barış Güney

çok teşekkürler, daha önce de duymuştum orayı methediyorlar, peki caferağa, kalamış, fenerbahçe taraflarında var mı alternatif?

@tuna ulaş

stadın karşısında delta bisiklet var, orada yardımcı olabilirler.

@Barış Güney

2500 benim telefona göreyse bişi değilmiş :p

@Barış Güney

Abi size iyi pedallamalar, Pazar günü üniversite sınavında görevim olduğu için katılamam; zaten 2500 mt irtifa bana fazla gelir.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@recep yüner

Zor olacak ama keyifli olacak.. Senin telefonda 4000 ne yakın gözükebilir irtifa :D

@Murat B.

Saol Murat, bir sonraki haftasonu uygun bir turla telafi ederiz..Kendimi iyi hissedersem pazartesi beraber recovery yaparız :)

Barış selam,

Pazar gelirim, durum müsait. Bir de rotayı kısaca yazabilir misin? Geçen yıl Ağustos'ta İlhan, Ozan ve seninle birlikte Şile-Teke-Darlık yapmıştık, dönüşte F1'den sonra Kaynarca tarafından sahile yönelmiştik (sanıyorum 150 km'ydi). Bu defa Aydos-Başıüyük tarafından mı dönüş var?

@Bahadır Gürel

Parkur şöyle galiba:
(link)

Darlık-Göçbeyli arasında Bıçkıdere üzerinden gitmek yerine daha doğudan giden bir yol var; o kullanılırsa yol 10km kısalıyor, toplam irtifa 300 metre azalıyor.

Önceki turu buldum. Geçen yıl, Darlık'tan sonra Şekerpınar yolundan Göçbeyli'ye doğru dönüşe geçmişiz; bu rotada Darlık-Ulupelit-Bıçkıdere-Göçbeyli ve sonrasında Aydos-Kayışdağı yönünden dönüş var. Bıçkıdere-Ulupelit'den iki yıl önce geçmiştim; yolunun biraz bozuk olduğunu hatırlıyorum. Halen öyle mi?

(link)

@Bahadır Gürel

Yolun bazı bölümleri asfaltlandı.. Yol temiz, rahatsız edecek kadar bozuk yol nerdeyse yok.. :)

Selamlar,

Bir bisiklet tutkunu olarak yıllardır hayalini kurduğum şehire, nihayet iş güç sahibi olarak yaşamaya geliyorum. Yıllarca Eskişehir'de ve Bursa'da bisiklet sürdüm, fırsat buldukça dağlara tepelere çıktım, doğayla baş başa kaldım. Fakat hiç bir zaman bir metropolün caddelerinde bisikletle dolaşmaya, çok zengin bir tarih dokusuna sahip bölgelerde pedal çevirmeye fırsatım olmamıştı. Bu fırsatı nihayet yakaladım, ve artık ben de aranızdayım. İstanbul'un kalabalık caddelerinde, muhteşem manzaralı sahil yollarında, parklarında, tarihi semtlerinde keşfe çıkıp saatlerce hiç bir şey düşünmeden, sadece pedal çevirip gezmek için can atıyorum... Bu yolculukların kimisinde kız arkadaşım da benimle olacak, kimisinde de gerçekten zorlayıcı parkurlarda süreceğim. Bu şehirde yaşayan, bu havayı soluyan herkese selamlar olsun.

Acaba İstanbul'un trafiğinde ve kalabalağında mı yoksa Eskişehir'in sakinliği ve dinginliğinde bisiklet sürmek daha keyifli orası tartışılır :)

Yarın sabah narcity çıkış-iniş sonrasında tuzla yapacağız..Düşük tempo olacak, maksat pazar gününe hazırlanmak..

Hoş gelmişsiniz.

Bu Şehr-i İstanbul sırat köprüsü gibidir. İnsanı yolları, trafiği, havası, yaşam şartları... velhasıl herşeyi ile teste tabi tutar.

Testi az çok da olsa geçebilenler burada yaşamaya devam ederler. Aksi halde göç kaçınılmaz olur.

Ama her şeye rağmen büyülü bir şehirdir burası. Bu büyüye kapılanlar da onun her cefasına katlanır.

Size de İstanbul'un tüm güzelliklerinin tadını çıkarmayı dilerim.

@K. Benli

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, umarım bütün bu güzelliklerin tadını doya doya çıkarmak için bol bol fırsat bulurum...

Hoş geldiniz, caddelerde sağdan soldan hiç beklemediğiniz anda çıkabilecek dürümcü ve pizzacı motorlarına dikkat edin keyifli gezmeler. :)

Geri