Scudo Sports

Kadıköy

bu gün başı büyük rampalarında idik evet tavşanlı için yeni elemanlar ile çalıştık bu gün düz yolda lensin tekniğini uyguladım acaip bi hızlanma oldu bu tekniği kartepe turunda uygulayacağım sonuçları yazarım mayısta kartepe olacak 212 km ,,

http://cyclingtr.com/resized-image.ashx/__size/550x0/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/baslangic/y_FC00_ksek-topuk-110_2B00_rpm.jpg

son antreman durumu

50 km lik etap ,,
dudullu- göçbeyli
70 km düz yola bedel
6-7- 10- 13 eğimler,:eek:ha::eek:ha:
mtb birincisi ortalama 34 ile kerim :alkis:
mtb ikincisi ortalama 30 ile sinan :alkis:
yol bisikletinde birinci -erkan ortalama 33 :alkis:
50 yaş üstü birincileri
2 saat 6 dakika murat cagligil,,:alkis: 28 şehir bisikleti
ikinci 2 saat 10 dakika kudret çavuş,:):(:uyku::islik:28 karbon hibrit

Scudo
Ozan katılamadığın bugünkü tur çok yorucuydu..8 kişi ile başlayan turumuz diz problemi nedeniyle 6 kişi ile 110 km 1500 irtifa alarak tamamlandı..Çıkmadığımız rampa kalmadı desem yeridir..Hele bir yer vardı Ozan, ortalama eğim %10 ile % 20 arasında değişiyordu ve uzundu..Yani çok fenaydı bugünkü tur..Belkide gelememen hayırlı oldu :)

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
@Barış Güney
Sen böyle diyince merak ettim Barış Abi, hava müsait olduğunda bir ara gidelim :) Bu arada km saati gelmiş bugün, bisiklete monte edilecek parçalarıyla beraber. Ben daha çözemedim nasıl kullanıp-kuracağımı birazdan internette araştıracağım

Pazar günü sabah 09:00 da Bostancı dan hareketle normal tempo klasik Şekerpınar - Aydos - Bostancı yapıyoruz..Müsait olanlar parmak kaldırsın.. :)

Anadolu yakasında yaşayan biri olarak bu bölüme yazdım ki belki gitmek isteyen olur.

Decathlon'da gözüme kestirdiğim bazı ürünleri görmeden almak istemediğim için uzun zamandır gitmek istiyordum. Ama karşıda olduğu için arabayla gitmek gerektiğinden açıkçası üşeniyordum, trafik vs.

Dün nasıl olduysa bisikletle gitmek geldi aklıma. Deniz otobüsü ile geçsem, nereden, nasıl giderim diye baktım google maps'den. Bakırköy iskelesinden Merter mağazası çok yakınmış. Yolları hiç bilmediğim için onu da geçince düşünürüm diyerek bindim deniz otobüsüne.

Deniz otobüsüne en çok 3 adet olmak kaydıyla bisiklet -ayrıca ücret ödenmeksizin- kabul ediliyor. Bisikleti en arkadaki demir korkuluğun önüne bıraktırıyorlar. Bol bol Marmara havası alıyor yani :) Personel alışkın olduğu için geçişlerde yönlendirici ve yardımcı oluyorlar. Tabi inip binerken insanlara zorluk yaşatmamak için en önden veya en son binmek en iyisi. Ancak dönüşte en son binince ayakta kaldım :)

İnince, nasıl giderim diye düşünürken bir sürprizle karşılaştım. Çünkü Forum AVM'ne kadar karayolunun bir tarafında gidiş geliş bisiklet yolu vardı. Resimde görülen yolun neredeyse tamamı bisiklet yolu.
http://i44.tinypic.com/11llan4.jpg

Araçlar da pek girmiyorlar bu yola anlaşılan. Ya da bana denk gelmedi. Tabi ortasına kadar dalıp bir de korna ile taciz eden minibüsü saymazsam (onları yadırgamıyorum artık, sadece dikkat ediyorum). Bütün ışıklı kavşaklarda yaya ışıklarının yanında bisiklet ışıkları da yapılmış. Hatta yaya geçişi olmayan bir kavşakta sadece bisiklete özel, düğme ile çalıştırılan kısa boylu bir ışık bile gördüm.
http://i39.tinypic.com/120i1le.jpg

Ne yalan söyleyeyim, İstanbul için bu kadarına bile şaşırdım.

Decathlon'a gelince; kalitesi tartışılır ama hem bu kadar çeşitli spor dalına tek mağazada yer vermesi hem de fiyatlarının uygunluğu takdirimi hakediyor. Bir de, dolaşırken bir satıcı baskısı olmadan rahatça dolaşıp istediğiniz ürünü elleyip, koklayıp seçebiliyorsunuz. Ben oradan görüp seçip internetten sipariş verecektim (enpara kartıyla internet alışverişine %20 iade kampanyasından yararlanmak için). Ancak internette stokta görünmeyen bir çok ürünün mağazada olması beni şaşırttı. O yüzden bir kısmını oaradan almak durumunda kaldım.

Özetle, tavsiye olunur...

burası iyidir güzeldir, ama araçlar sürekli bisiklet yoluna park yapıyorlar. ne zaman oradan geçsem bir tane araç mutlaka görüyorum.

Barış Abi günaydın kahvaltımı ettim çıkacağım birazdan. Yutkunurken boğaz ağrım var biraz , ufaktan da burnum da akıntı var inşallah hasta olmayız...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
5 kişi ile 1100 mt. irtifalı 110 km.lik bir tur gerçekleştirdik..Gayet güzel sorunsuz bir tur oldu..

@Can Teker

Hehe normaldir..Ben daha başlamadım yemeğe..Kısmetse birazdan dışarı çıkıp yiyeceğim bir şeyler, artık midem kazınmaya başladı.. :)

evet bu günki antreman tavşanlı için idi, oranın rakımı dehşet imiş..
1083 rakım ,
boyalıcadan yukarı 452 metre toplam 1535 rakım,

(link)(link)

evet Decathlon kandır candır :) sitesinde görünmeyen çok daha ucuza alabileceğimiz bir sürü çeşit var. ben siteden bakıp gittiğimde hep çok daha ekonomik ve alternatifli bir sürü şey almışımdır. ayrıca dediğiniz gibi sakin kimse bişey sormuyor. rahat rahat giyip deneyip beğenmeyip çıkarıp çılgınlar gibi ürün seçebiliyoruz :)

Bu yıl 10.000 km yi tamamlamam için 83 km kalmış.. Yılın şu son günlerinde eksik km.leri tamamlayabilmek için terslik olmazsa akşam Veloslowa katılacağım müsait olanlara duyurulur.. :)

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
km saatimi sıfırladığımdan bu yana 2 ay olmasına 5 gün kala 1000 km yaptım aylık ortalamam 500 şimdilik. havalar soğuk olduğundan 15 gün ara vermiştim. nisan ayından itibaren ortalamam 1000 km yi geçer gibi. bu pazar günü bostancıdan aydos yaparım yine... sabah saat 8 de bostancıdan çıkış, öğlen 12 de bostancıya dönmüş olurum...

gidiş-dönüş toplam 35 km

(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@İsa İhsan Akdoğan

Bu hafta hava çok güzel olacak gibi görünüyor, her günü değerlendirmek lazım..Keyifli pedallamalar dilerim..

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Geri