Scudo Sports

Kadıköy

Bu sabah tek başıma molasız güzel keyifli sürüş yaptım,çok zorlamadım çoğunlukla yağ yakım aralığında sürdüm..
Doğaç bu arada nasıl oldu rahatsızlığın,hafifledimi.. :)

Mesafe : 71.9 km
Süre : 02:29:57
Toplam Süre: 02:29:57
Ort. Hız : 28.8km/h
Max. Hız : 51.1km/h
Calori : 1,376 kcal
Ort. Harcanan Güç : 137 w
Ort. Kalp Atımı : 132
Max. kalp Atımı : 177
Alınan İrtifa : 217 m
Ort. Kadans : 89 rpm
Ort. Sıcaklık : 25 °C

(link)

Scudo
Arkadaşlar çok güzel iki rota buldum. Eylül ayında bunlardan bir tanesine gidebiliriz.
Ersoy'un rotası: 187 km, 1960 m irtifa.
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3092&d=1378111128
Yasin'in rotası: 185 km, 2200 m irtifa.
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3093&d=1378111128

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır abi resmen aklımı okumuşsun..Bu iki turu gördüğümde bende bu rotaları çok beğenmiştim..Hiç farketmez ikiside olur ama biliyorsun ben 1 hafta sonra tatile çıkıyor ve 25 inde dönüyorum,eylül sonu veya ekim başı bu ağır turlardan birini yapalım.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Tamam ben de öyle düşünmüştüm. Eylül sonu veya Ekim başı uygun.

200 km'lik bir tur yapmak istiyordum, bu turlar da Kudret abinin deyişiyle, rampalarıyla birlikte 200 km'ye bedel. Yola çıkmışken hem dayanıklılık hem de yağ yakma bir arada olsun :) Kendime söz verdim fazlalıklardan kurtulacağım :)

@Bahadır Gürel

Abi 200 km ve içinde 2000 irtifa bayağı birşey oluyor ama acı çekmeyi seviyoruz bu etabıda keyifle(acıyla) geçeriz.. :)
Kilo konusuna gelince; ben tatildeyken sen vereceksin ben alacağım muhtemelen..Döndüğümde benimde ayar çekmem gerekecek.. :rolleyes:

https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3093&d=1378111128

bahadır dostum .bu yolda pek ağır stabilize yok,erenli ahmetli yol oraya dikkat ,ama direk şiledende alınıp sonra teke yoluna girilebilinir,tekeden sonra değirmen köyünü geçtikten sonra yol çalışması var idi ama bitmiştir ,değirmen köyden sonra mollafenari yapmış idim oralar hep iyi, o kadar kötü değil ,bu pazar 9 km lik kurtdoğmuş toprak -kum karışımı rampalı yola 28 jantı ikinci kez sokacağım hadi hayırlısı diyelim bakalım,,

Bahadır abi akşam veloslowa katılırım demiştim ama katılamama durumum var haberin olsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Ben de aynı şeyi yazmak için foruma girmiştim :) saat çok erken benim de işlerim var halletmem gereken. Geç saatte olsaydı katılırdım. Sana şimdiden iyi tatiller. Koşuyu kısa tut, insan koşuya başlayınca kendini kaptırıyor. Ben Enez'de sabah koşuya çıktım, ne kadar koşabileceğimi bilmiyordum. Baktım nefes ve bacaklar sağlam 3 km kadar kaldığım yerden uzağa koştum sonra geri döndüm toplam 6 km. Tabii bunun acısı da iki gün sürdü :) Eskiden bu mesafeyi 30 dk.'nın altında koşarken şimdi 42 dk. sürünce bir de o moral bozdu :)

• Beğen
Teşekkürler Bahadır abi..Tatil dönüşü acısını çıkartırız abi.. :)

merhaba barış, kudret abi,

1 yıllık aradan sonra tekrar bu yakaya döndüm, küçükyalı'ya taşındım. önümüzdeki hafta nikahım var, ardından ufak ufak çalışmalara katılabilirim. geçtiğimiz yıl mesafe hiç binemedim ama kısa ve sert yokuşlar yaptım. son durumumu bilemiyorum. çıkarsanız haberleşelim, selamlar

@muradcaglidil

murat selam,
ben biliyorsun sadece gezi bölümünde topik açıyorum benim etaplarım yol bisikletine uygun değil örnek tavşanlı ama sen geldin biliyorsun senin bisiklet orada uygun idi,,28 jant senin teker ve biz tavşanlı yaptık ,ağustos ayında,
şimdi ise 6 ekimde kartepe var ama saat 04.30 gibi bostancıya gelenleri alacağız tabi gelen olursa adem bende kalacak iki adam var şimdilik ,,rüzgara ve havaya bağlıyız..

@muradcaglidil

Selam Murat abi
Öncelikle hayırlı olsun,ömür boyu mutluluklar dilerim.Geri dönmene cok sevindim.Şu an tatildeyim ay sonu İstanbul a donecegim.Geldigimde pedallarız. :)

@Barış Güney

Abi naptın ya, ay sonu mu :( Yandık valla

@Ozan Güner

Ozan umarım boş durmuyorsundur (Doğaç senin içinde geçerli) :)..Ben burada elimden geldiğince koşuyorum formda kalmak için..Bisikletimi inan çok özledim..28 eylülde hava müsait olursa pedallamaya başlıyorum..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Dün akşam ki antrenmanım...

46.7 km - 29.5 km ortalama

Tek başıma bisiklete binmeyi özlemişim be ya =).

Tek başına rüzgarı yarmanın zorluğuna tekrardan yaşamış oldum.

• Beğen
Bende dün yağızlaydım, kaynarca yaptık 31 ortalama falandı(rüzgar sağ çaprazdan esiyordu)dönüşte rüzgar çok şiddetli karşıdan estiği için 20-25km hızla gittik toplamda evden 45-50km falan yazdı

adamına gore muamele ceken.fırsatcının onde gideni...bi tek baba meslegı onda sanki...
bugun is donusu kadıkoyde yolumun uzerındeyken fiyat almak icin yanına gittim. -akort ve vites ayarı icin fiyat istedim. ukalalık uzerıne ukalalık yaptı...fiyat soylemedi.akort u bedavaya yapıyormus bu ara ole soyledi...uzun lafın kısası. usta olmus ama adam olamamıs. isterse 10 üzerinden 11 isini iyi yapsın farketmes. ustalıgını konusturacaksa, herseyin bir badeli var. hee belki takıldı saka yapmak istedi kendince, ama ben onun yıllık musterısı degilim, market bisikleti goturecek...3 liraya bu adama verecegime 5 lira verip servise gotururum.adamgibi muamele gorur. hizmet alırım. guzargah olarak sana ters ama kuyubası-sahrayıcedid-kucukyalı da bildigim biskletcıler var.kucuk seylerı kucuk fiyatlara yaptırırsın. magaza olarak bikeoutdoor var.telle irtibata gecıp fiyat sorabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: başak23
Bu akşam kaynarcayla çıktım. Biraz yavaş bir antrenman oldu ama gene de iyiydi. Strava da bir tane 4. kupasını almışım =)

yoğurtçu parkından salı pazarına gelinen yolun sonunda solda bir lastikçi var. adı fuat. yıllardır her işimi orada yaptırıyorum. çok memnunum. fiyat konusunda da ali usta gibi tutturabildiğine yapmıyor. fiyatları makul.

tek dezavantajı yol bisikletinden anlamıyor, ama ben yine de ufak tefek şeyler için ona gidiyorum hala.

Geri