Scudo Sports

Kadıköy

@suaypbenian

Yanlız kalmadığına sevindim..Muhtemelen Süleyman ile pedalladın..

Facebook kullanıyorsan herhangi birimizi eklediğinde ulaşmamız kolay olur birbirimize..

Scudo
Nihayet turumuzu bitirebildik..Katılımın az olduğu bir tur oldu..Bostancıda 5 arkadaş buluştuk ve sabah sürüşünü bitirmiş olan Erdemi uğurladıktan sonra 4 kişi yola çıktık (Alp-Emre-Alper)..Tuzlaya geldiğimizde Alper i de uğurladık ve yola 3 kişi normal tempoda devam ettik..168 kmlik +1000 irtifalı turu 27 ortalama ile tamamladık..Herkes elinden geleni yaptı ve güzel tur oldu,katılan arkadaşların ayağına sağlık.. :)

@Barış Güney

İyi ki kaçmış gelmişim eve, normal tempo lafınıza kanıp gelsem demek cenaze arabasında dönecekmişim eve. Alp'le sizden önce 40km yaptık 27.7 ortalamayla da duman oldum ben :)
Gerçi o da benim hamlığım ve ilk defa pedal kullandığımdan kaynaklı olabilir (bahanelere gel sen hele) ama yine de sizin tempo aşmış beni gibi görünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Erdem Topuzoğlu

Erdem diğer arkadaşlar gelseydiler tempo daha düşük olacaktı..Bir hafta sonu tüm gün ayarla, seni gezdirelim ama düşük tempoda :)

@Erdem Topuzoğlu

Bu pazar yağışlı görünüyor ama değişebilir hafta içinde..

@Can Teker

Tamamdır..Haftasonu hangi gün yağmazsa turumuzu yaparız.. :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Bu akşam 20:45 turuna katılıyorum..Evden ısınma amaçlı biraz daha erken çıkarım..

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Bugün hava çok güzel ama işlerim var değerlendiremeyeceğim..Akşam 20:45 e katılıyorum..Görüşmek üzere :)

yeni almış oldugum bisikletimle aranıza katılmış bulunmaktayım .. buradaki arkadaşlara danışarak bisiklet seçimimi carraro sportive 225 ten yana yaptım .... teşekkürler..

Selam arkadaşlar,uzun süren yağmurlu süreci atlattıktan sonra nihayet pedallayabileceğiz..Cumartesi sabah yapacağımız turumuza bekleriz, henüz rota ve saati kararlaştırmadık..Cuma akşamı rotayı ve buluşma saatini buraya yazarım.. :)

Selamlar, haftasonu karşıda pedallayasım vardı. Aranıza yabancı alıyor musunuz? :p

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Efe Yamac Yarbasi

Selam Efe,

Katılmak isteyen herkese kapımız açık.. :) Yabancılık çekmezsin.. buluşma saatimiz muhtemelen 08.00 olur,problem yaratırmı?

Bu arada turumuz 110-120 km +1000mt civarı irtifalı olacak..Performans turu olmayacağından tempomuz çok yüksek olmayacak..

Barış Abi Cumartesi günü size Tuzla'ya kadar eşlik edeceğim bir sorun çıkmazsa, ilaçları bitirdim bakalım bir test edeyim dizimi :)

@Ozan Güner

Tamam Ozan gel, özledik zaten seni :)

@Barış Güney

Valla erkenmiş ama bir işim var onu ayarlayabilirsem katılabilirim sanırsam :) temponun normal hali bile beni aşar mı diye merak ediyorum açıkçası, malum yeni sayılırım yol bisikleti işinde, ama deneyip elimden geleni yapmadan göremeyeceğim bir şey :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Yarın sabah saat 08:00 de Bostancı adalar iskelesinin önündeki ışıklarda buluşuyoruz..Yarın katılımda bazı eksiklikler olacak (müsait olmayanlar var).. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri