Nihayet turumuzu bitirebildik..Katılımın az olduğu bir tur oldu..Bostancıda 5 arkadaş buluştuk ve sabah sürüşünü bitirmiş olan Erdemi uğurladıktan sonra 4 kişi yola çıktık (Alp-Emre-Alper)..Tuzlaya geldiğimizde Alper i de uğurladık ve yola 3 kişi normal tempoda devam ettik..168 kmlik +1000 irtifalı turu 27 ortalama ile tamamladık..Herkes elinden geleni yaptı ve güzel tur oldu,katılan arkadaşların ayağına sağlık..
İyi ki kaçmış gelmişim eve, normal tempo lafınıza kanıp gelsem demek cenaze arabasında dönecekmişim eve. Alp'le sizden önce 40km yaptık 27.7 ortalamayla da duman oldum ben
Gerçi o da benim hamlığım ve ilk defa pedal kullandığımdan kaynaklı olabilir (bahanelere gel sen hele) ama yine de sizin tempo aşmış beni gibi görünüyor
yeni almış oldugum bisikletimle aranıza katılmış bulunmaktayım .. buradaki arkadaşlara danışarak bisiklet seçimimi carraro sportive 225 ten yana yaptım .... teşekkürler..
Selam arkadaşlar,uzun süren yağmurlu süreci atlattıktan sonra nihayet pedallayabileceğiz..Cumartesi sabah yapacağımız turumuza bekleriz, henüz rota ve saati kararlaştırmadık..Cuma akşamı rotayı ve buluşma saatini buraya yazarım..
Valla erkenmiş ama bir işim var onu ayarlayabilirsem katılabilirim sanırsam temponun normal hali bile beni aşar mı diye merak ediyorum açıkçası, malum yeni sayılırım yol bisikleti işinde, ama deneyip elimden geleni yapmadan göremeyeceğim bir şey
Yarın sabah saat 08:00 de Bostancı adalar iskelesinin önündeki ışıklarda buluşuyoruz..Yarın katılımda bazı eksiklikler olacak (müsait olmayanlar var)..