Scudo Sports

Kadıköy

Bu akşam salı-perşembe turu olacak gibi gözüküyor..20.45 aynı yerden çıkış olacak..Ben gelemeyebilirim, bugün öğlen 30km ortalamalı 80 km lik bir tur yaptım (3 segmentte kendimi biraz zorladım)..Kendimi iyi hissedersem geleceğim.

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Scudo
Güzel bir perşembe akşamı sürüşünü sorunsuz kazasız tamamladık. Bostancı-Kaynarca-Bostancı trafik ışığı için bir kez duruldu, hız ortalaması 30km/s'in üstündedir. Evden başlattığım için tam ölçemedim fakat 30un altına 1-2 aralıkta inmişizdir muhtemelen, rüzgara her iki istikamette de maruz kaldık.
Bu arada Barış ağabey tebrikler, gündüz yaptığın turda ki değerlerin muazzam.

Herkese iyi geceler, kazasız keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Alp Gürevin

Saol Alp, sabah akşam 2 öğün binmeye başladık valla..Allah sonumuzu hayır etsin.. :) Dediğin gibi rüzgar dışında gayet güzel bir tur oldu..Sonunda yağmura yakalanmasaydık daha iyiydi.. Hafta sonuna bakacağız artık.. :)

Haftayı bol katılımlı 150 km lik relax bir turla kapattık..Salı akşamı görüşürüz arkadaşlar.. :)

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Relax halinizle mi yaptınız o ortalamayı ? :D Valla iyiymiş. Bende dün sahildeydim 20km kadar bindim. Çarşamba Gece 24.00 e gidiyorum MR'a artık sahalara dönmek istiyorum :( Menisküs olabilir diye düşünüyorum inşallah öyle bişey yoktur.

• Beğen
@Ozan Güner

Ozan dünkü tur Veloslow turu olarak 30 kişi ile başladı..Tuzladan sonra biz 4 kişi ayrıldık..Turun sonunda Caddebostan-Kadıköy arası bisiklet yolunda soğuma yapıp ortalamayı dahada düşürdük..Anlıyacağın zorlamadık pek (Turdaki nabız ortalamam 128 zaten :) )..

Senin durumuna gelince; umarım problemin büyük bir şey değildir ve kısa sürede tedavi olursun..Özledik valla seni.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
MR'ı çektirdim 24 ünde sonuçlar çıkacak 25 inde MR ile birlikte muayene'ye gideceğim sonuçları yazarım :)

• Beğen
@Ozan Güner

Aklımdasın Ozan, iyi haberlerini bekliyoruz.. :)

Sabah 5 kişi ile riva turu yapmaya karar verdik..Fakat boğaz bölgesindeki yoğun pus ve ıslak zemin yüzünden 1 arkadaşımız kayıp düşünce rotayı değiştirdik (Düşen arkadaşımızda ciddi bir şey yok,bir kaç ezik var sadece).. Rotamızı F1 taraflarına çevirip kötü başlayan günü 130 km lik bir turla bitirdik..

Herkese merhaba ben Kurtköy yolunda sürekli tek başıma antrenman yapıyorum imkan varsa sizinle birlikte antrenmanlara katilmak istiyorum

@suaypbenian

Merhaba, tabiki antrenmanlara katılabilirsiniz..
Yol bisikleti kullanıyorsunuz değilmi?

Evet yol bisikleti kullaniyorum..evim pendikde ama kadıköy de kaldığım günlerde oluyo yani her türlü antrenmanlariniza katılabilirim

• Beğen
@suaypbenian

Tamam pedallayacağımız günlerde buraya yazarım..Önümüzde 3-4 günlük yağmurlu bir dönem var..Sonrasında tanışma ve ısınma turu yaparız.. :)

Arkadaşlar selam :) MR ile birlikte bugün doktora gittiğimde dizimde effüzyon olduğu ortaya çıktı. ( sıvı birikimi olarak biliniyormuş) İlaç verdi onları kullan 2 haftada toparlar daha yaşın genç dedi eğer düzelmesse fizik tedavi'ye gideceğim oda yaklaşık 2 hafta sürüyormuş. Anlaşılan en az 1 ay en fazla 45 gün sahalardan uzak olacağım :( Kondüsyon'da zaten o zamana kadar sıfırlanmış olacağı için 1 ayda kondüsyon çalışması derken 2 buçuk ayı bulacak :( Neyse yapacak birşey yok başa geldi çekeceğiz artık...
Durumla ilgili bir değişiklik olursa bilgilendiririm yine burdan, iyi pedallamalar herkese :)

• Beğen
@Ozan Güner

Selam Ozan, artık ne olduğunu ve ne yapman gerektiğini biliyorsun en azından..Geçmiş olsun Ozan..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Arkadaşlar selam,

Akşam perşembe grubuna katılabilir miyim bilmiyorum. Salı akşamı geç saatte spor yapıp duş alınca, gece boğazımı üşüttüm. Bunun dışında problemim yok. Hafif kırgınlık var akşama belli olacak.

Masterlig yarışları iyice netleşiyor. Benim önerim, bir lisans çıkartıp yarışlara katılmanız. Böylece kendi durumunuzu görme ve değerlendirme şansınız olur. Tahmin ediyorum iddialı bisikletçiler de katılacak. Onların yanında sürmek de bir deneyim olur.

Ben mutlaka katılacağım. Sonuç ne olursa olsun keyif alacağım bir şey olacak. Tabii hoş en son F1'de üst üste 3 tur atınca epey yorulmuştum, şimdi 8 turu nasıl çıkartırım bir bakacağım :) ama olsun amaç bitirmek.

Dün akşam aynakol siparişi verdim. 53/39 Dura Ace 7900 170 mm. 15-20 gün sonra gelecek. O zamana kadar 53/39 105 5700 172.0 mm kullanmaya devam edeceğim. 105'le Dura ace arası farkları iyice test edeceğim. Bu arada benim Zele'yi de satıyorum bilginiz olsun (Zele 50-34T karbon, 172.5 mm, göbekle birlikte 710 gr).

• Beğen
@Bahadır Gürel

Öncelikle geçmiş olsun Bahadır abi..Yeni aynakolun hayırlı olsun..

Yarış olayına gelince kararsızım,katılırsam ilk yarışım olacak ve amaç yarışı bitirebilmek olur.. :)

@suaypbenian

Bu akşam 20.45 de Bostancı dan hareketle kısa ama yüksek tempolu bir tur yapacağız (hızımız 33-43km aralığında olur muhtemelen)..Müsaitsen katılabilirsin..Diğer alternatif ise hafta sonu yapacağımız uzun ama düşük tempolu tur..

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri