Scudo Sports

Kadıköy

@Alp Gürevin

Kandırdın beni valla..Şimdi sıra yengeni kandırmakta.. :) Program nasıl olacak kaçta çıkarız?

Scudo
Parkur nasıl? Yollar güzelse çok fazla da gezintiye kaçmadan sürebiliriz, ortak karar alırız, maksat beraberce güzel vakit geçirip spor yapmak.

Ayrıca yarın Dubai bisiklet turu 1. Etabı var yayın konusunda bilgi paylaşımını yapalım burada.

http://s15.postimg.org/i1yv1i8wr/image.jpg

Tamam Alp 09.30 vapuru uygundur..Parkuru bende bilmiyorum ama bol tırmanış olacağını tahmin ediyorum :) Kaçta ve nerde buluşalım?

@Ozan Duran

Ozan gezi ve keşif turu olur..

@Ozan Duran

Tamam Ozan, buluşma yer ve saatini takip edersin..

@Ozan Duran

Tamam Ozan, buluşma yer ve saatini takip edersin..

8:45de Yoğurtcu Parkı otobüs durağında buluşalım ordan Bostancı iskeleye pedallarız Barış ağabey, 9:30 motoruyla Büyükadaya.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Alp Gürevin

Tamamdır o zaman..Bostancı tarafından gelmek isteyen arkadaşlar için ise buluşma noktası Bostancı sahildeki cafe nero..Buluşma saati en geç saat 09.15.. :) sabah görüşürüz..

@Can Teker

Hafta sonu acısını çıkarırız Can..

http://s12.postimg.org/zbskb5zl9/image.jpg

Sabah uygunsa 8 vapuru ile geçelim ama dönüşte motorla dönmek zorunda kalabiliriz. Sefer saatleri çok daha sık.

Alp Dönüşü direk Kadıköyden yapabiliriz..

Son olarak gidiş ve dönüş buluşma yerleri ile saatleri aşağıda belirtilmiştir :)

Gidiş
Bostancı Adalar Vapuru 08:00
Buluşma yeri, Bostancı İskele Cafe Nero 07:45

Dönüş
Adalar Kadıköy Vapuru 12:50

Sabah görüşmek dileğiyle. İyi akşamlar.

• Beğen
@Alp Gürevin

Tamam Alp sabah görüşürüz..

Bu güzel güneşli sabahı Büyükada turuyla geçirdik..Sessizliğiyle,doğasıyla ve temiz oksijeniyle harika bir tur oldu.. :) Güne ait fotolar altta..

Vapurdan bir kaç kare..
(link)
(link)
(link)

Tepede rastladığımız görüntü.. :)
(link)
(link)
Ufaklığa yakın çekim :)
(link)
(link)

Bu anı iyi yakaladım :)
(link)

Adanın arkasından güzel manzaralar
(link)
(link)
(link)

Güzel havalarda arada sırada tekrarlamalı bu turu, hem kafa dinlemek hem de rota değiştirmek için güzel bir alternatif.
Vapur için tam akbil 3,50 öğrenci 2 TL, bisiklete dün de Ozan arkadaşımızın belirttiği gibi ücret alınmıyor.

Yarın öğlen 12de Eurosportra Dubai Turu ikinci etabı var, sabah erkenden pedallamak isteyen olursa haberleşelim.

@Alp Gürevin

Alp yarın bende 2. etabı rahat rahat izlemek istiyorum..Aksilik olmazsa cuma günü sabah erken buluşur yüksek tempo kaynarca yapar döneriz..3. etap enteresan olacak kaçırmamak lazım..

Ben de yarın sabah koşu yapmayı planlıyorum. Fenerbahçe-Caddebostan arasını mavi bisiklet yolundan geçerseniz tartan pistte dolap beygiri gibi dolanmama rastgelebilirsiniz...

• Beğen
Geri