Scudo Sports

Kadıköy

Bu arada bugün bir araç sürücüsü ile ufak bir tartışmam olmuştu, Barış Abide olay esnasında yanımdaydı. Araç sürücüsü ile gayet sakince tartıştık, kanunda ki yerimizi anlattık kendisi buna bakıyım konuşalım demişti, karşılıklı telefonlarımızı kaydettikten sonra yolumuza devam ettik. Şimdi arkadaş beni geri aradı sağolsun oturup bakmış ve durumda haklı olduğumuzu kabul edip bizlerin yerine kendini koyunca hak verdiğini söyleyerek özürlerini iletti. Bundan sonra bisikletlilere daha da saygılı olacağını umuyorum, zaten gayet medeni bir şekilde karşılıklı konuşmuştuk kendisiyle, inşallah O da araç kullanan tanıdıklarına arkadaşlarına olayı anlatır, kanun böyleymiş der de daha fazla insana bu bilgiler ulaşır.

Barış Abi, arkadaş hakkınızı helal edin dedi ben senin için de helal ettim bilgine :)

Scudo
@Can Teker

Geçmiş olsun Can..Haftasonu yaparız birşeyler artık..

@Alp Gürevin

Alp çok sevindim bu diyaloğa..Yolda dediğim gibi;eğitim şart..Sürücülerin çoğu malesef bisikleti hala oyuncak sanıyor.. :) Bugün bir kişiyi bilgilendirdik,ne mutlu bize..

• Beğen
Tepkiler: Alp Gürevin
Yarın sabah Alp ile beraber 10:00 da kadıköy yoğurtçu parkından hareketle 80 km.lik bir sürüş yapacağız..Müsait olanlara duyurulur.. :)

• Beğen
@Barış Güney

ne tarafa

ben caddebostandan- kadıkoy ordan belgrad yada darıca düşünüyorum:D

İsa narcity çıkıp indikten sonra tuzla yapıp döneceğiz..

Yahoo hava durumu uygulamasına göre sıcaklık 8-9 derecelerde, bulutlarda öğlene doğru azalıp güneş kendini iyice gösterirse güzel bir sürüş ortamı bizleri bekliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Alp Gürevin

Alp narcity inince tuzlaya yüksek tempo yaparız uygunsa.. :)

• Beğen
saat 1 de nakliye olucakmış :confused:eek:nlara yetişirmiyim 10 da çıkarsak, olmazsa narcityden geri dönerim:kahve:

Alp le birlikte molasız tempolu 79 km.lik sürüş yaptık..Yorucuydu ama keyifliydi..
Alp stravada baktımda tüm PR leri toplamışsın vallahi :)

Turun detayları;

Mesafe : 78.3 km
Süre : 02:29:35
Toplam Süre: 02:32:41
Ort. Hız : 31.4km/h
Max. Hız : 73.1km/h
Calori : 1,803 kcal
Ort. Harcanan Güç : 180 w
Ort. Kalp Atımı : 160
Max. kalp Atımı : 181
Alınan İrtifa : 314 m
Ort. Kadans : 86 rpm
Ort. Sıcaklık : 12 °C

Alp seni beklerken 2 resim çekmiştim..

https://i.hizliresim.com/KDkDrv.jpg

https://i.hizliresim.com/wLoDMo.jpg

Abi valla epey bereketliydi :)
Devamınıda getiririz inşallah.
Böyle detaylı dataları görebilmem lazım artık özellikle kalp ritmi için bana da Garmin şart oldu, ilk fırsatta konuyu nihayete erdirmeliyim. :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Alp Gürevin

Azimlisin sen devamını getirirsin..Garmin konusunda söylenecek fazla bir şey "olmazsa olmaz".. :)

@ilhan hoşboy

İlhan mesajını aldım da,çok yorgundum cevaplayamadan sızmışım :)..Arabadamıydın?

• Beğen
Ilhan sen Garmin siparisini verdin mi haci? Bu arada Pazar gunu aranizdayim.

Pazar günü veloslow var..Yarında binelim ben müsait olucam sanırım..

Yarin oglenden sonra isim var o yuzden sabah bir Kaynarca cikar benden ancak.

ben yarın başıbüyük oradan çekmeköy dağ yolundan kavacık oradan da sahilden eve dönüş düşünüorm.

Geri