Scudo Sports

Kadıköy

@douach

Doğaç ben de Dragos'un oraya kadar iyi gidiyordum; sonra baktım 2 km boyunca 40-42 hızla gidiyoruz bende sağ dalak şişmeye başlayınca grubu bıraktım. Ama sonra düzlüğe gelince bir baktım herkes yavaşlamış, ha gayret deyip yakaladım :). Deniz'e sordum niye yavaşladınız diye, onlar da kesilmişler. Sebep de önü hep Reha'yla Semih'in çekmesi. Onlar da makine değil bir süre sonra hız kestiler. Sonrasında 30-32 ortalamayla bitirdik.

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Scudo
@douach

Doğaç 06.15 Bostancı dan hareket edeceğiz..

@Bahadır Gürel

Tam benlik tempo varmış iyiki yokmuşum kaptırıp kendimi heba ederdim.. :)

@Bahadır Gürel

Valla kaynarcadan dönerken grup toparlanırdı bi beklerlerdi grubun sonunu! Bu sefer beklemediler ben taaa ordan koptum zaten , bastım ama yetişmek na mümkündü=) Tempo öldürürcüydü hakikaten

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Bugün Arkın söyledi; Rapha'nın ürünleri İstanbul'da satılmaya başlamış. Her türden giyim kuşam, parça vs varmış. Pazar hava yağışlı görünüyor. Hazır bisiklete binemeyeceğiz diye sabah Arkın'ı da alıp dükkana gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen olursa uygun yerden alabilirim. Yerini ben de bilmiyorum Çatalca tarafında olduğunu söyledi.

@Bahadır Gürel

Ben gelmek isterim Bahadır abi..Detayları c.tesi konuşuruz..

@Barış Güney bostancıdan nerden hareket ediceksiniz bende katılmayı düşünüyorum ama yolu bilmediğimden bir grupla gidicemde bostacı ada varpurları iskelesi önü veya sahildeki farklı yerlere gelebilirim

@Alper ahlat

Bostancı iskelesinin önündeki ışıklarda buluşacağız..

Bugün Murat abiyle rampa çalışması yaptım (60 km - 608m irtifa),dönüşte bisikleti bakıma aldım..Bisikletim ve ben cumartesiye hazırız..Sabah Bostancı da görüşürüz.. :)

Kazasker benzinci de ki ışıklardan yerçekimini takip ederek sahile ulaşabilirsiniz.

28-29 Ekim bana tatil. Pazartesi-Salı tur planı var mı? Gerçi hava durumuna bakmadım.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Hava fena değil gözüküyor..Bir şeyler yaparız Bahadır abi..Yarın konuşuruz rotayı..

peki size bir soru 52 mi 54 mü :D bisikletsiz olmak psikolojimi bozdu. Mantıklı düşünemiyorum :(

@Çetin Güzel

06.15 de f1 e gidiyoruz..

@ilhan hoşboy

sana 52-53 yakışır bence :)

@Barış Güney

Sabah size takılırım o zaman. Maltepe veya ilerisinde yakalarım sizi, ben mtb'le katılacağım. Sormak zorundayım ortalama kaç km ile gidiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Çetin Güzel

Tamam Çetin..

Bu arada bizim Ozan hastalanmış gelemiyor..Bu durumda 3 kişiyiz ( Çetin de yolda katılırsa 4 olacak ).. Doğaç - Murat abi - ben bostancı da buluşuyoruz ve en 06.15 de hareket ediyoruz.. :) Vaktinde gelemeyen basar ve grubu yakalar..

@Barış Güney

Tamamdır, bu arada ek bir yazı ekledim, ben mtb'le geleceğim ortalama kaç km ile gidiyorsunuz.

Geri