Scudo Sports

Kadıköy

@Bahadır Gürel

Senin için maceralı bir deneyim olmuş..Açıkçası ben de sabah katılmak niyetiyle çıktım ama ıslak da sürmeyi hiç sevmiyorum hemde deneyimim az..Havada çok soğuk olunca gelmedim..Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.. :) Önümüzdeki ay kuru zeminde yapılırsa döktürürüz pistte merak etme.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Scudo
@Bahadır Gürel

teşekkürler bahadır,araç ile dönmemiz iyi oldu, çünki çoraplarım ıslanmış idi ,hiç sevmem böyle havaları ,ve asla yağmurlu havalarda çıkmayı,ayakkabı kılıfı olacakta ,aksesuarlar tam olmalı ,yağmur geçirmeyen uzun taytlar var,ve bisiklet forma uzun kollu yağmur geçirmeyen ,ama bisiklet olur çamur tabi bi de onla uğraşır durursun evde sıcak sular dökmece ,bütün istanbulun çamurunu yedim evet sabah giderken kurtköy pendik bağlantısının tüm çamurunu yedim ,,,bisikletin temizliği yeni bitti,,

Ozan bugün molasız 70 km lik bir tur yaptım,epey rüzgarlıydı..Yarın tekrar çıkacağım..

Abi benim işim uzadı karşıda,daha yeni geldim eve. Yarında 9-4 okul var, okuldan sonra akşam çıkacağım eğer saatler uyarsa haberleşiriz

Ozan ben gündüz çıkacağım..Akşam için yengen izin vermedi :p

@douach

Doğaç saat 12-13 gibi çıkacağım..

Rüzgar gene şiddetliydi..65 km lik normal tempo bir tur yaptım..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Aynen abi rüzgar akşam saatlerine doğru dahada arttı. Bende stravadaki değerler güzel çıksın diye kısa mesafe- yüksek tempo yapmaya karar verince kartala kadar yaptım birde geç çıktığım için karanlığa ve soğuğa kalmamak için. Özellikle giderken baya rüzgar vardı.Kartala 2-3km kala kalbimde ağrılar başladı çok zorladığımdan dolayı ağzımda tükürükten baloncuklar falan oldu, nefes almakta zorlandım. son 2-3km yi dikkatli bi şekilde yüksek tempo ile bitirdim, dönüşüde lay lay lom tarzı yaptım oda fena çıkmadı.

Bostancı- Kartal ; (link)
Kartal- Bostancı ; (link)

@Ozan Güner

Ozan kendini zorlamanı anlıyorum ama kademe kademe olur bu işler..Fazla hırpalama kendini..Strava da takibe aldım seni sende beni alırsın..Hatta benim takip ettiklerimden tanıdıklarını takibe al kolaylık olur..

• Beğen
Bu akşam Doğaç la VeloSlowa katıldık..80 km lik tur oldu,gayet keyifliydi..

• Beğen
Bugün bende bu güzel havayı değerlendireyim dedim. Kartal yaptım yine, rüzgar daha az olduğu için değerler daha yüksek çıktı, bi önceki kadar da zorlamadım ;
(link)

Doğaç,Ozan ikinize de ulaşamadım bugün..Bende tek çıktım 95 km. yaptım..Pazar günü VeoloSlow la haftayı kapatırım artık.. :)

:)Kask önce kask en önce kask .....

kazasker bana çok yakın tabi kazasker semti ise ben tüccarbaşındayım ,,
kilitli pedal var ama tercih meselesi, zamanla insan alışıyor, rampada yüzde 30 kar,,
gece sürüşleri olacak ise fosforlu forma, artı kırmızı spot lamba, öne ışık.
kışlık giysiler, eldiven kışlık, içe termal içlikler ,,bisiklet pantolon ya da uzun kışlık tayt ve üste bisiklet forma kışlık ,ve kask emniyet için ,

Hooşgeldin sitede bayan kullanıcı gördükçe seviniyorum :). İstanbulun neresindensin? Bisikletinin fotoğraflarını paylaşırsan güzel olur.

Turuncu bir bisiklet deyince merak ettim bisikletiniz ne marka diye? Benimde turuncu bir bisikletim var, Giant ATX. Bu arada bende Kadıköy, Acıbadem'deyim. Bisikletinizin resimlerini bekliyoruz.

Hoşgeldiniz,

Bisiketiniz hayırlı olsun,kazasız belasız..

öncelikle iyi bir kondisyona sahip olmanız gerekiyor. yoksa en iyi bisikleti bile alsanız bir işe yaramayacaktır. ben kendi bisikletimi almadan önce piyasa ve internetten bayağı araştırma yaptım en sonunda en uygununu buldum. size de bu şekilde yapmanızı öneririm. Besim arkadaşın dediği şehir bisikleti almanız daha iyidir. tekerlek boyları büyük olduğundan birim zamanda daha uzun yol gidersiniz. hafif ve dayanıklılıkta ayrı bir konu. salcano yu kullananlar olumlu görüş bildiriyorlar. ama alacaksanız biraz daha paraya kıyıp ömürlü bişey almanız daha iyi olur.

Geri