Scudo Sports

Kadıköy

Merhaba Eski salı pazarının orada Hakkı Bmx adında bir bisikletçi var.Zamanında Kron xc 250 'mi oradan almıştım baba,oğul işletiyorlar orayı.Oraya giderseniz Hakkı abi size yardımcı olacaktır :)

Scudo
@douach

Tebrik ederim..Ozanı da alsaydın keşke,paslanmıştır yata yata.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Abi akşamları çıkabilicek gibi oluyorum okul durumundan dolayı, akşamda soğuk oluyor o yüzden evdeyim kaç gündür, kışlık ekipman almaya bakıp forma girmeye bakıcam

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

Benimde ilgilenmem gereken bir konu.:)

Merhaba,Ben 1.83 boyunda 115 kg büyük bir adamım :p. İşten eve gidip gelmek için bir bisiklet almak isitiyorum. İş Fenerbahçede ev kadıköy hasanpaşada.Yol güzergahını bilen bilir genelde asfalt. bana salcano ınsomnıa 40 önderdi bir arkadaşım. fiyatı 1.185 tl. kararsız kaldım.:(:(

29er düşünebilirsiniz sanırım büyük bir adam olarak. :p
(link)
fiyatına göre gayet güzel bir bisiklettir, stok fazlası ürün olduğundan ve sezonu bitiyor diye bu fiyata.
garantisi ve servisi ise salcano ile aynıdır, türkiye'de salcano'ya bağlı bu marka.

bence dağ bisikleti yerine şehir bisikleti almanız daha mantıklı olur sonuçta gideceğiniz yol dağ taş değil çok hızlı karar vermeyin derim alacağınız bisiklet aklınıza yatsın öyle alın ama çok ta geç kalmayın şubata doğru fiyatlar yani sezondan dolayı yükselir.

havalar bozdu şansımıza ya =( ama bugün yağmazsa kaynarcaya katılıcam! dünde kartal yapıp geldim

Ben bugün kaynarca yaptım... Genelde stabil ve çok basılmayan bir sürüş oldu ama sonunda tempo ciddi çıktı ama tutunmayı bildim... 29.5 km ortalama 43 km yol

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@douach

Gayet şık Doğaç..Bisikletimi çok özledim,bende yarın pedallıyacağım..Tatilde 3 kilo kadar almışım hemen müdehale etmem lazım.. :D

@douach

Hoş bulduk Doğaç..Öğle saati bineceğim kondusyon durumuma göre hareket edeceğim,Kaynarcayı es geçerim muhtemelen.. İlk günden zorlamayalım kendimizi.. :)

@Barış Güney

Barış Abi hoşgeldin... Abi kış gelmeden bir an önce forma girelim kışın rüzgarda zorlanmayalım hava müsait oldukça beni arayabilirsin abi bende takipteyim burayı

@Ozan Güner

Saol Ozan..Bugün siftahı yaptım..Epey rüzgarlıydı..Bu arada bugün ebay dan uzun kollu termal forma siparişi verdim,şu anda kargoya verilmiş durumda..15-20 içinde gelmesini bekliyorum..Sen de eksiklerini biran önce gider.. :)

Ozan bu sabah gelmeyerek sıkı bir anrenman kaçırdın..Veloslowa Doğaçla dahil olduk ve Bostancıdan sonra 6 kişilik elit bir grup kaldık..Tuzla ya vardıktan sonra grubu bekleyip dönüşe geçtik ve tempoyu arttırdık..Tuzla-Bostancı arasını (27 km) ortalama 37.3 ile geçmişiz.. :) toplam 65 km lik yorucu ama keyifli oldu..

@Barış GüneyAbi herzamanki gibi uyuya kalmışım ya of. Saat çalmadı heralde çünkü hiçbişey duymadım. Ben rüzgar durumuna bakıp bugün aynı yeri alacağım

@Ozan Güner

Sana gürültülü bir çalar saat lazım..Bu güzel günü es geçme değerlendir.. :)

Barış Abi gidişi 1 saat 5 dakika, dönüşü 1 saatte aldım. Ağrılı bir antrenman oldu o yüzden işe yaradığını düşünüyorum

Geri