Scudo Sports

Kadıköy

@ilhan hoşboy

İyi bir şey olmazmı..Daha dur sana neler yapacağım :p

Scudo
@Ozan Güner

Sabah yalova turunu iptal edip acı yoluna gittiğimiz harika oldu..Bence herkes iyi performans gösterdi,herkesi tebrik ederim (özellikle Vali Muammer rampasındaki performansı ile Ozan a ayrıca alkış :p)..Detayları istemiştin Ozan birazdan atarım..

Turun detayları;

Mesafe : 166.4 km
Süre : 07:09:40
Ort. Hız : 23.2km/h
Max. Hız : 72.7km/h
Calori : 3,823 kcal
Ort. Harcanan Güç : 133 w
Ort. Kalp Atımı : 136
Max. kalp Atımı : 185
Alınan İrtifa : 1975 m
Ort. Kadans : 80 rpm
Max. Kadans : 142 rpm
Ort. Sıcaklık : 32 °C
Maximum sıcaklık: 39 °C

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Arkadaşlar teşekkürler, eve geldim ağrı sızı olsa da iyi bir tur oldu. Barış sen bir iki foto çekmiştin; bir görelim halimiz çok mu kötü.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Açlık nelere kadir ya, nasıl götürüyormuşum domatesleri :) ama kim olsa götürür valla böyle güzelini yememiştim. Bu ay başında Enez'e gitmiştik Çanakkale domatesleri fena değildi ama bunlar daha güzel.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Domatesler gerçekten şahaneydi..Ağaçtan kopardığımız ayvayı hala yemedim,akşama götürmeyi düşünüyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Barış Veloviewer'da Rivals diye bir bölüm açmışlar en yakın rakiplerini gösteriyor. Bende ilk sırada sen varsın :) bunu tahmin etmek zor değil sürekli birlikte turluyoruz ama ikinci sırada Kaan Eryürek var onu da biraz anlarım bazı zamanlar denk geliyoruz. Ama üçüncü sırada Alper Kılavuz var ben onunla bugüne kadar hiç bisiklet sürmedim. İkimizi kıyasladığı segment sayısı 17. 2 yerde ben öndeyim 12 yerde sen, 3 yerde berabere. Asıl compare tuşuna basınca hangi segmentte ben ne hızla çıkmışım örneğin Yasin Bingöl ne hızla çıkmış karşılaştırıyor, moral bozmak için harika bir özellik.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Güzel bir yenilik..Bende en yakın Sinan yorulmaz çıkıyor gibi.. :)

26 segmentte 12 (46%) öndeyim 13 (50%) gerideyim 1 (4%) berabere

• Beğen
bence darlık yapmanız iyi olmuş,iyiki gitmediniz yalova tarafına oranın dönüşü berbat oldu bu arada turun galibi ertuğrul çok yüksek tempo ile bu işi götürdü tavşanlıdan durmadan 44 km basarak boyalıca girişine vardı saat 14.00 de orada idi kaba hesap ortalama 22 ama o yol 44 km den fazla sayılır epey rampa var orada..,saat tam 11.00 de tavşanlı start yaptık eğim 10 iniş ora çok riskli idi ,ertuğrul 28 kullanıyor tekeri 23 idi valla helal olsun çok hızlı indi mahmudiye yolundan ,
orada kontrolü çok iyi sağladı, o da azizliğe uğradı idonun,
ido filan bize yetişemez zati ,abuk sabuk çalışıyor bu ido ,
millet internetten kapatmış olayı...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1176239_633233723375872_1146198280_n.jpg

bura 10 eğim barış boyalıca çıkışı buradan inmiş idiniz....buraları yedi ertuğrul,,,fena toz yedirdi bize 22 yaşında ..

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1150911_633234000042511_194863995_n.jpg

eğim burada bitti,,

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1239612_633233410042570_2056896122_n.jpg

yollara bak rezalet şiddetli sarsıntı paso rampa ,,,üst üst 3 rampa geliyor sona doğruda 3 tane geliyor ve uzun ,,,

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175501_633233243375920_1911848497_n.jpg

en riskli yer barış örencik köyü içerden yol çatlamış delik deşik idi...bura 10 eğim iniş...

Daha öncede demiştim ben o tarafları pek sevmiyorum..Ulaşım problemi var ve yolları çok berbat..Oysaki şile taraflarında asfalt kalitesi oldukça güzel,trafik yok denecek kadar az..Zor etap istediğimde artık buralardan şaşmam..

fotoğraflar çok güzel. tura dair bir kaç anımsama eklemek istedim.
-yokuşlarda bir yandan güneş yakarken diğer yandan ağaçların o güzel kokusu
-darlıkta dayıya su nereden satın alabilirim diye sormuştum. o da bana buradan su satılmaz ki yeyenim demesi ve benim tarlanın içindeki çeşmeye yönlendirmesi.
-şile yokuş inişlerine yine yenik düşmem. Kedi gibiyim. yokuş inememek diye bir şey mi var ya...
-en yüksek rakımdaki o muhteşem manzara.
-ovacık vali muammer arasında rüzgara girmemi sağlayan kOpek.
-son olarak ta inekler

• Beğen
@ilhan hoşboy

İlhan çok güzel özetledin..Bir eklemede ben yapayım; İnişlerde problem yaşamana rağmen rampalarda çok iyiydin.. :) Eylül ayında ben tatilde olacağım..Ekim başlarında bu turu tekrar yaparız..

abi 1 ay da tatil olmaz ki. eylülde de bir tane çıkarmamız lazım. ama olmaz ki ama. barış abi sensiz ve bisikletsiz 1 ay geçmez... x(((

• Beğen
Barış hayırdır sezounu mu kapatıyorsun, önemli bir şey yoktur umarım.

• Beğen
@ilhan hoşboy

Eylül 10 da çıkıyorum İlhan..Eylül başına Şekerpınar rotasını yapalım.. :) yapacak bir şey yok dayanacağız 20 gün.. :)

• Beğen
@Bahadır Gürel

Abi tatile çıkıcam 20 gün kadar yokum..geldiğimde 1 haftada kondüsyonumu yükseltip ağır turlara devam ederiz.. :)

• Beğen
Tamam Barış ben de Perşembe-Cuma İzmir yolunda olacağım, kaydı yaptırdım şirketten izin aldım, artık Allah ne verdiyse :)

• Beğen
Geri