Scudo Sports

Kadıköy

Bu akşam Bostancı-Kaynarca düşünen var mı? Ben aksilik olmazsa 20:45 orada olacağım, biraz yağları eritmek lazım :)

Scudo
@Bahadır Gürel

Doğaç ve Ozan da gelir muhtemelen.. :)Eylülde şile taraflarına dalarız abi.. :evil:

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Barış Güney

Benim de aklımda Şile vardı; Eylül ortalarına 150-200 km arası bir rota bakarız.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
barış dostum.
evet 25 ağustos pazar günü hareket var saat 08.30 adem ile ben başkada yok ,eskihisara basacağız oradan topçular ve tavşanlı rotası ve boyalıca çıkış 140 km toplam, evet belki yolda karşılarız ama bizim etap farklı tabi..

evet aşağıda fikrin olsun barış dostum son derece ağır stabilize aşırı sarsıntı ve boyalıcadan daha beter bi yol tavşanlı yolu 30 km boyunca berbat bi yol...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1170835_630534163645828_406450729_n.jpg

@Kudret Kurtcebe

Denk geliceğimizi sanmıyorum çıkış saatleri farklı..Güzel bir tur dilerim..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Ozan!Bu akşam kaçırdığın tur güzel,kalabalık ve tempoluydu :).. Doğaç,İlhan ve Bahadır abinin katılımı ile haftasonu için güzel bir antrenman oldu..Uykucu seni :uyku:

Dün akşam tur sırasında kendimde fazladan güç hissetmiştim. Merak edip son iki haftanın Bostancı-Kaynarca nabız durumuma baktım. Genelde hız ortalamaları aynı hatta dün akşam biraz daha yüksek, ama nabız farkı inanılmaz. Hafta sonu hazır duruma geliyorum.
Geçen hafta:
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3048&d=1377263020
Bu hafta Salı
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3049&d=1377263020
Dün
https://www.bisikletforum.com/attachment.php?attachmentid=3050&d=1377263020

• Beğen
Abi senin keyif alarak,acı çekmeden bindiğini görmek çok güzel..Rahatsızlığından kurtulduktan sonra performansının artması ayrıca sevindirici..Bu çalışma temposuyla daha artacak eminim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
barış kış için ...

Kış Antremanlarına bir örnek:

Bu antreman haftalık 10 saatlık bir programdır. Temel antreman düzeyi tamamlandıktan sonra başlanmalıdır (1000-1500km).

Pazartesi : Dinlenme veya yürüyüş

Salı : 90 dakika . Isınma sonrası 5-10 tekrar x 6 - 10 saniye sprint atın , kısa bir zamana karşı antremanı ( 10 - 15 dakika ) yada %90 kalp atımı tempoda kısa intervaller yapın ( 3 tekrar x 5 dakika )

Çarşamba: 2 saat . Maksimum kalp atımı %85 üzerine çıkmamalı

Perşembe: 90 dakika , grupla çıkılması tavsiye edilir veya evde roller , trainer sürülebilir.

20 dakika ısınma ,
4 tekrar x 5 dakika kalp 150 - 160, 52 x 15-17 , aralar 5 dk kalp 130
15 dakika 38 x 17 - 15 tempo , kadans 100-110
20 dakika soğuma

Cuma: 60 dakika , hafif tempo . Antreman sonrası 20 dakika dumbbell ile üst vücut ağırlık çalışması (Yarış haftası dinlenme yapılabilir)

Cumartesi:60 dakika hafif tempo veya roller

Pazar: 3 saat grupla beraber sürüş veya yarış

http://2.bp.blogspot.com/-_dqyuX0UZ0A/UL9OCu1u_1I/AAAAAAAAAE8/OMazBYi9VYw/s320/belgischer%2BKreisel%2B2.jpg.948282.jpg

Belçika Makarası nasıl yapılır ?

Bisiklet yarışlarını seyrederken "Makara" tabirini duymuş veya şahit olmuşsunuzdur . Echelon , Belgische Kreisel diye adlandırılan makara olayı , bisikletçilerin rüzgara karşı koymak için yaptıkları yardımlaşmadır . İlk defa Belçikalı bisikletçilerin sistemize ettikleri makara tarzı sürüş rüzgara karşı en verimli sürüş tekniğidir

Barış Abi Pazar günü saat 6.00 kalkışlı ido seferi var pendik'ten yalova ya

Gördüm 06:00 ve 07:00 de var..ikisinden birine bineriz..

selam barış..
pazar eskihisara baktım valla 24 saat çalışıyor ora ,yalovadan sizin pendik dönüş saatleri çok uygun evet yalova -pendik feribotu saat 19.00 da var ondan öncede var sonrasında var tek işlemeyen hat yalova -bostancı ve saat en son 21.15 de var başkada yok iyimi..valla açıkça dönüşüde eskihisardan yapacağım 7 lira yol parası, yalova dan pendik lüks feribot pahalı 14 liraya geçmiş idik cuk oturdu tabi,,,deniz otobüsüne geçen sene 6 lira vermiş idim yalova dönüşü ,,ama artık bu paraları vermem, açıkça 7 liraya işi bağlarım soyguncu bu lüksçüler,,,,,:)
bu arada ekimde darlık dersen varım ......zati anca havalar ılıklaşır ora uzun mesafe 1976 rakım ....

Arkadaşlar Face'te 6:30 yazıyormuş ben düzeltmeyi unuttum. Birazdan düzelteceğim.

- Bostancı iskele'de buluşma saati 6:00

- Pendik-Yalova Feribot kalkış saati 7:00

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Evet bu lüx feribot gerçekten biraz pahalı.. Yorgun olursak bakarsın dönüşü eskihisadan yaparız belli olmaz.. :)

@Barış Güney

tek sorun barış emniyet şeridi bazı yerlerde daralmakta ve kavşaklar var 5 adet tuzlada bitiyor tabi sahile inmeden devam edilirse direk ideal tepeye kadar kavşak sayısı çoğalmakta valla ben mecburen döneceğim oradan çünki geçen sene 14 lira idi yalova dönüş bu nedenle 14 lirayı aşmış olabilir ,deniz otobüsü sadece akşam saat 21.15 yazıyor dönüşte yalovadan ters oluyor sadece yalova -pendik hattı saatler uygun oda pahalı ,bir de abuk sabuk yazılar yazıyorlar eskihisar feribot geçişinde yok efendim sivil insan fazla olursa almıyorlarmış bisikletlileri ,eskihisar feribotları köhne ve eski feribotlar..
bir bisiklet düşmanlığıdır gidiyor ülkede..birde garip bi uygulama yapıyor yalovadan bostancıya deniz otobüsleri eğer bostancıya yolcu var ise kalkıyor saçma sapan durumlar senin anlayacağın..

Bostancı -Şile-Teke-Darlık-Formula-Bostancı turunu sağ salim tamamladık :) Gerçekten dehşet bir antrenmandı 1900-2000m irtifa toplandı. Bana 170km yazdı tur Bahadır Abi'nin lastiğinin patlaması dışında sorunsuz geçti. Katılan herkese geçmiş olsun :D

Geri