Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@Barış Güney

Dün akşam Bostancı'da kafede masa başındakiler katılır diye düşünüyorum: İlhan, Doğaç, Efe ve senle birlikte 5 kişi. Başka gelen olur mu?

Bu arada İlhan hesap ödemeden çıkmış :) neyse adam bizleri tanıyor dert etmemiştir.

@Bahadır Gürel

Ozan da gelir muhtemelen.. :) 5-6 kişi güzel bir tur olacak inşallah..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
barış dostum
karar çıktı suçlu bisikletli ,bisiklet yolundan gitmediği için şöför serbest kanun böyle diyor ,trafik kanunu var bisiklet yolunun olduğu yerde bisiklet yolunu kullanmayanlar suçlu oluyor bu bakımdan bu yolda yakında cezayı tedbirler olabilir bostancı -tuzla istikametinde ..arkadaşa sarı minibüs arkadan çarpmış ve ölümüne sebebiyet vermiş idi.. şöför serbest olay yeri dragos sahil yolu ben o yoldan artık emekli oluyorum kanunlara uyacağız evet tavşanlı istikametinede ta tuzlaya kadar bisiklet yolundan gideceğiz sabah sabahta olsa bi gerzek gelir bize çarpar ..ayrıca gece vakit orada bisiklet sürenlere cezayı tedbir çıkartılması söz konusu olabilir ...evet ölümler olunca emniyet devreye girebilir ...

Kanun aynen dediğin gibi bisiklet yolu olan yerde bisiklet yolundan gidilmesi gerekiyor,ama işin aslına gelince de o bisiklet yolu dedikleri yolun da güvenli olması lazım mangalcıların,bisiklet yoluna park eden arabaların ve bisiklet yolunu kullanan yayaların olmadığı)..

@Barış Güney

evet bunlara çareyi bisikletliler derneği bulacakta bakalım ne vakit olacak...

Barış Abi günaydın 5 dakkaya çıkıyorum evden kahvemi bitirdikten sonra :) Bostancı'da görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Ozan Güner

Ozan rota ve antrenman güzel oldu..Detayları istemiştin atıyorum birazdan..

Katılan tüm arkadaşlar çok iyiydi..

Mesafe : 96.9 km
Süre : 03:49:24
Toplam Süre: 05:36:14
Ort. Hız : 25.4km/h
Max. Hız : 65.9km/h
Calori : 2,195 kcal
Ort. Harcanan Güç : 143 w
Ort. Kalp Atımı : 137
Max. kalp Atımı : 181
Alınan İrtifa : 979 m
Ort. Kadans : 83 rpm
Max. Kadans : 126 rpm
Ort. Sıcaklık : 29 °C

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@sedat saraç

Rüzgara ve neme rağmen gayet güzeldi.. :)

nasip olursa birgun beraber pedallarız.bende çekmeköyde oturuyorum.kondisyon biraz az ama herturlu doğa şartı vız glr.4 sene yılın 365 gunu karda yağmurda çamurda işi gidip geliyorum.git gel 16-17 km haftanın 6 gunu.idare ederiz yani.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Güzel rotaydı,epey kalabalık bir tur oldu..Dönüşte trafik sıkıntı yarattı biraz ama onada razı olacağız.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Barış dikkat ettin mi? Sarper Günsal'ın aktivitesinde 1290 metre irtifa yazıyor, ben de aynı rotayı yaptım ama 530 metre :) Bu durumda yol aynı yol olduğuna göre Sarper'in rampaları daha mı dik oldu ne anlayamadım :)

Benim harcadığım güç ortalama 115w, Sarper'in 145w. Daha da ilginci örneğin Çayırbaşı yokuşunu ben 19 hızla çıkmışım ama 164w harcamışım, Sarper bu yokuşu 16'yla çıkmış ama 212w harcamış! Telefondaki yükseklik ölçümüyle Garmin'deki ne kadar farklı!

• Beğen
@Bahadır Gürel

Bu durum bir çok kişide var..Sanırım android tabanlı yüklemelerde tam 2 katı kadar bir durum söz konusu.. :)

25 Ağustos Pazar rotasını çizdim :)

(link)

Yalova-Sudüşen-Yalova-Izmit-Yalova toplam mesafe 153 km ve 1100 metre irtifa. Bu mesafeye Bostancı-Pendik gidiş-dönüş eklenecek.

Pendik-Yalova 25 Ağustos'ta 7:00'de kalkıyor. Buna göre 6:00'da Bostancı'dan yola çıksak yetişiriz.

Ben daha önce en fazla 125 km yol yapmıştım. O da malum sebeplerden zor geçmişti. Şimdi 150 km barajını aşmak istiyorum. Olur da başarılı olursam, bir ay sonra da 200 km hedef var sırada. Artı daha yüksek tempo olacak Eylül rotası.

Adaylar:

- Barış
- İlhan
- Doğaç ?
- Ozan ?

Başka gelen olur mu?

• Beğen
Geri